IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Aralık 2009, 18:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kolay Messenger Bağlantısı




Kolay Messenger Bağlantısı, telefon hatlarınıza gelen çağrıları, arayanın kişinin kimlik ve adres gibi bilgilerini de eşleştirerek, tanımladığınız herhangi bir Microsoft (Windows) Messenger bağlantısına (örneğin sahada çalışan dağıtım elemanının cep telefonuna ve el bilgisayarına) iletir.

Şirket içi veri iletişimini mevcut messenger servisleri aracılığı ile sağlamak, SMS, mail ve telefon gibi alternatif yöntemlere göre hem daha ucuz, hem daha esnek hem de daha güvenlidir. Ayrıca Hızlı Mesajlaşma diğer mesajlaşma yöntemlerine göre interaktif olması sebebi ile çok daha etkindir.

Windows Live®, Microsoft® tarafından dünya üzerine yayılmış yüzlerce sunucu aracılığı ile yönetilen güçlü bir iletişim alt yapısıdır. Tamamen ücretsiz olan bu servis, abone büyüklüğü ile (Güncel rakamlara göre dünya çapında yaklaşık 700.000.000 kullanıcı) şu anki en büyük iletişim operatörüdür.

Microsoft messenger®'ın desktop ve laptop bilgisayarlarda olduğu gibi, Windows Mobile işletim sistemini kullanan cep telefonları ve bilgisayarlarda da çalışan sürümleri vardır. Ayrıca Symbian gibi kimi Linux temelli cep bilgisayarı/telefonu işletim sistemleri üzerinde yer alan mesajlaşma ugulamalarının çoğunluğu da Msn Messenger® protokolünü başarı ile desteklemektedirler.

Ayrıca ülkemizde faaliyet gösteren çoğu GSM şirketi de aslında işletim sistemine sahip bir bilgisayar olmayan ancak java destekleyen telefonlar içinde özel Messenger Client programları hazırlamışlar ve ücretsiz olarak dağıtmaktadırlar.

Kolay Messenger Bağlantısı, bu hızlı, ucuz ve güvenli alt yapıyı kendi firmanızda verimliliğinizi artıracak bir araç olarak kullanabilmenizi sağlar. Özellikle dağıtım ağı ile çalışan veya geniş çalışma saatleri sebebi ile çalışanın konumu hakkında bilgi sahibi olunamayan uygulamalar için (mesela acil sağlık hizmeti ihtiyacı durumunda sağlık çalışanına hızla bilgi iletilmesi veya güvenlik ihtiyacı durumunda güvenlik elemanına hızla bilgi iletilmesi) etkin bir uygulama alt yapısı sunar.

Kolay Messenger Bağlantısı, bir add-on (eklenti) olarak Easy Host programına bağlı olarak çalışır. Gerekli yönlendirme listesi elden girilebilir veya mevcut bir liste (gerekli düzenlemeler yapılarak) programa dışarıdan aktarılabilir.

Çağrı yönlendirme listesi, yönlendirilecek telefon numaralarının, yönlendirmenin yapılacağı messenger adreslerinin ve ilaveten gönderilecek (arayanın ismi, adresi, diğer iletişim bilgileri gibi) bilgileri içeren bir listedir.

Kolay Messenger Bağlantısı ile isterseniz, müşterilerinizi gruplandırarak her gruba ait çağrının ayrı bir messenger adresine gönderilmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin müşterilerinizi bölgeler bazında grupla***** o bölgeden gelen bir çağrının sadece ilgili dağıtım elemanına iletilmesini sağlayabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Özgün Teknoloji : Bu teknoloji sadece bizde.
Kolay messenger bağlantısı Kybele Yazılım tarafından geliştirilmiş KyWLMClient bileşenini kullanır. KyWLMClient WLM® (Windows Live Messenger) altyapısnı kullanarak mesaj/veri iletişimini sağlamak için geliştirilmiş bir COM+ componentdir.

Lisans & Kullanım Hakkı :
Programı satın almak, kullanımı hakkında bilgi almak ve benzeri talepleriniz için üreticinin [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ndaki size en yakın bayisini veya merkezi ile irtibat kurabilirsiniz.

Editör Testi :
Programı Windows Xp SP3 içeren işletim sistemi üzerinde sorunsuzca kurulup, kullanılıp ve geri kaldırılabilmiştir.

Sistem Testleri :
Kolay Messenger Bağlantısı v1.0 bir Windows uygulamasıdır ve Windows 2000'den itibaren kullanımda olan (Windows 2000 dahil) tüm Windows sürümlerinde çalışacak şekilde geliştirilmiştir. En son kullanımdaki Windows işletim sistemi olan Windows 7 için testleri de yapılmıştır.

NOT : Kolay Messenger Bağlantısı; üretici firmanın [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile birlikte kullanılmak üzere yazılmıştır.

İşleyiş Şeması :
CID Easy Çağrı Tanımlama Sistemi Program grubunun nasıl çalıştığını anlatan işleyiş şemasını görmek için [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bakabilirsiniz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
die with memories, not dreams.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bağlantısı, baglantisi, kolay, messenger


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan Hakan Fidan'ı kolay kolay yemeyiz demişti PassioN Haber Arşivi 0 09 Şubat 2012 20:32