IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 31 Aralık 2009, 00:26   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ücretsiz virüs tarama hizmeti, indirin!




HouseCall, vTruva atlarını ve solucanları da tanımaya ve ortadan kaldırmaya başladı.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Trend Micro'nun talebe dayalı ücretsiz virüs tarama hizmeti HouseCall, virüsleri, Truva atlarını, solucanları, istenmeyen tarayıcı eklentilerini ve diğer tehdit içeren yazılımları tanımlıyor ve ortadan kaldırıyor. Hizmetin yeni versiyonuna [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden ulaşılabiliyor.





İnternet içeriği güvenliğinde bir dünya lideri olan Trend Micro, talebe dayalı ücretsiz virüs tarama hizmeti HouseCall'un son versiyonunu piyasaya sürdü. HouseCall 7, sezgisel bir arayüz içeriyor ve hem kritik sistem alanlarını, hem de tehdit içeren aktif yazılımları hedefleyen hızlı taramalar gerçekleştirebiliyor. Aynı zamanda, Trend Micro Smart Protection Network altyapısını kullanarak, taramalarla en yeni tehditlerin yakalanmasını sağlıyor. HouseCall 7.1, yakın geçmişte piyasaya sürülen HouseCall 7.0'ın daha geliştirilmiş hali olup, hem tüm sistemi, hem de belli dosyaları tarama seçenekleri sağlıyor. Aynı zamanda, Windows Vista ve Windows 7'nin 64 bit versiyonlarını da destekliyor.
Virüsleri, Truva atlarını, solucanları, istenmeyen tarayıcı eklentilerini ve diğer tehdit içeren yazılımları tanımlamaya ve ortadan kaldırmaya yönelik, talebe bağlı, sık kullanılan ve gelişmiş bir tarayıcı olan HouseCall, mevcut güvenlik çözümünün koruma durumundan bağımsız olarak, tehditlerle ilgili hızlı ve kolay kontrol imkanı sunuyor.
HouseCall'daki yenilikler
• Tam sistem ve özel amaçlı tarama seçenekleri, kullanıcılara, hangi dosyaların taranacağını belirleme imkanı veriyor.
• Hızlı tarama seçeneği, kritik sistem alanlarının ve tehdit içeren aktif yazılımların hedefli taramasını mümkün kılıyor; tarama sürelerini birkaç dakikaya indiriyor.
• Özerk, internet tarayıcısı bağımsız uygulama, internet tarayıcılarının çalıştırdığı tarayıcılarla ilgili uyumluluk sorunlarını ortadan kaldırıyor.
• Smart Scan teknolojisi, buluttaki modellere gönderme yapıyor ve bir yandan program indirme sürelerini kısaltırken, bir yandan da en güncel korumayı sağlıyor.
• Smart Feedback, tehdit bilgisini Smart Protection Network altyapısıyla paylaşıyor. Bu altyapı, yeni tehditleri hızla keşfetmek için global bir zeka ağından elde edilen verileri ilintilendiriyor.
• Gözden geçirme ve iyileştirme özellikleri, tarama sonuçlarını kontrol edip karşılaştırma ve dosyaları kurtarma imkanı veriyor.
• Gelişmiş tespit ve temizleme özellikleri, korsanlık amaçlı programları ve diğer gelişmiş tehditleri ortadan kaldırıyor.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hizmeti, indirin, tarama, ucretsiz, virus, virüs, Ücretsiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Online virüs, trojan, spy tarama siteleri fatal Ağ, Network ve Networking 0 25 Aralık 2009 18:09
Ekran Kartından Virüs Tarama Ekran Kartından Virüs Tarama xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 25 Aralık 2009 09:19