IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Ocak 2010, 21:26   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Klavyenizdeki tuşları dilediğiniz gibi ayarlayın




Klavyenizin tuş diziliminden memnun değil misiniz? Bu 3 bedava araç klavyenizi baştan oluşturacak...

Masaüstü bilgisayarlar döneminde klavyeler mümkün olduğu kadar büyük ve her tuşa rahatlıkla erişebildiğiniz şekilde hazırlanırdı. Diz üstü bilgisayarlarla birlikte daha kısıtlı bir alan kullanıldığı için klavye yerleşimi değiştirilmek zorunda kaldı.
Netbook'lar ise çok daha dar bir alandaki klavye üzerinde daha da radikal değişikliklere yol açtı. Ama eğer klavyenizdeki tuş diziliminden memnun değilseniz, bu klavye ile yaşamak kaderiniz değil. Bu basit ve ücretsiz üç ayrı yazılımdan biri ile klavyenize uymaya çalışmak yerine, onu kendinize uydurabilirsiniz.
Bunun için size tanıtacağımız ilk program MapKeyboard sadece 28 KB'lık bir yazılım fakat bilgisayarınızda Microsoft .NET Framework 2.0'ın kurulu olmasına ihtiyaç duyuyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebileceğiniz MapKeyboard tüm tuşları dilediğiniz gibi ayarlamanın yanı sıra farenin tuşlarını da klavyeye eklemenizi sağlıyor. MapKeyboard; Windows XP/2003/2000/Vista işletim sistemleri ile uyumlu.

Sharpkeys ve KeyTweak

İkinci programımız Sharpkeys standart 104 tuşlu bir klavyenin tüm tuşlarını dilediğiniz gibi değiştirmek için kullanılabilecek bir yazılım. Programı çalıştırdıktan sonra hangi tuşların değerlerini değiştirmek istediğinizi belirlemeniz gerekiyor. Bu işlemi tamamladıktan sonra program bu değerleri Windows'un kayıt defterine yazıyor ve bir daha Sharpkeys'i çalıştırmanıza gerek kalmıyor. Eğer her şeyi eskiye döndürmek veya başka değişiklikler yapmak isterseniz, programını tekrar çalıştırarak dilediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz. Windows XP/2003/2000/Vista/7 ile uyumlu çalışan programı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.

Bu konuda size yardımcı olabilecek üçüncü program ise KeyTweak. 208KB'lık bu program MapKeyboard gibi size görsel olarak yardımcı olmak amacıyla tüm klavyeyi gösteriyor. Üstelik sizin klavyenizi tara***** var olan tüm tuşlarınızı görebilmenizi ve değiştirebilmenizi sağlıyor. Bu sayede örneğin klavyenizde internet erişimi için özel tuşlar varsa bunlar da değiştirebilir hale geliyorlar. Yanında programın kullanımı için bilgiler içeren bir de PDF dosyası bulunan program Windows NT4.0/2000/XP/2003/Vista/7 işletim sistemlerini destekliyor. KeyTweak'i [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] indirebilirsiniz.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ayarlayin, ayarlayın, dilediğiniz, dilediginiz, gibi, klavyenizdeki, tuslari, tuşları


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kullandıgım Scpritte CTRL , ALT gibi tuşları kullanmiyorum Cemmert mIRC Scripting Sorunları 7 11 Haziran 2009 20:49
SuperRam v5.12(RAM düzeyini kendiniz ayarlayın) yanki Bilgisayar Donanımı 0 09 Ocak 2006 17:12