IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Nisan 2010, 09:58   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Overclock yarışmasının galipleri!




Overclock yarışmasının galipleri açıklandı

GIGABYTE, HWBOT H55/H57 IGP Overclock yarışmasının kazananlarını duyurdu!


3DMark Vantage'de GA-H55M-S2H'sini 1164'e çıkartan Topalof yarışmanın kazananı oldu!

Dünyanın önde gelen anakart, ekran kartı ve diğer bilgisayar donanımı çözümleri üreticilerinden GIGABYTE TECHNOLOGY Co., Ltd, bugün, HWBOT tarafından ev sahipliği yapılan GIGABYTE H55/H57 IGP OC Yarışmasını kazananın, GIGABYTE GA-H55M-S2H anakart kullanarak 3DMark Vantage'de 1164 puana ulaşan Fransız Topalof olduğunu duyurdu.

Bir IGP'nin (Entegre Grafik İşlemcisi) overclock işlemi benzersiz beceriler gerektirir ve bu yüzden GIGABYTE, overclock tutkunlarının entegre grafiklerinin performansını nereye kadar götürebileceklerini test etmek istedi. GIGABYTE H55/H57 anakartlarından birini kullanan ve dünyanın dört bir yanından yarışan overclock tutkunları, HWBOT'a gerçekten etkileyici 3DMark Vantage performans skorları gönderdiler. Topalof, yarışmanın tamamlanmasına bir saatten az bir süre kala, diğer yarışmacıları geride bırakarak, ona gururla sınıfının en iyisi GIGABYTE GA-X58A-UD7 model anakartı kazandıran, 1164 puanlık 3DMark Vantage skorunu gönderdi.

İşte o ekran görüntüsü


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Sistemlerinin resimleri ile birlikte HWBOT'a kendi skorlarını gönderenler arasından çekilişle bir kişiye daha ödül verildi. Göndermiş olduğu 898 puan ile yarışmanın sonunda GIGABYTE tarafından çekilişle seçilen ve yepyeni bir GIGABYTE GA-P55A-UD7'nin sahibi olan Avustralyalı SniperOZ kutlandı.

HWBOT'a sunulan H55/H57'lerin %65.45'i GIGABYTE Anakartlardı. Bir başka etkileyici istatistik ise şu ana kadar HWBOT'ta en popüler H55 yonga seti tabanlı anakartın, bu basın bülteni yazılırken, sunulanların çarpıcı bir şekilde %40'ını oluşturan GIGABYTE GA-H55M-UD2H olmasıdır.

GIGABYTE H55/H57 Anakartları Hakkında
GIGABYTE kısa bir süre önce, sektörün ilk ana işlemci üzerinde grafik işlemci kalıplı (GPU on CPU die) Intel Core™ i3/i5 işlemcisini barındıran, en son Intel tabanlı H55/H57 anakartlarını piyasaya sürdü. Son derece düşük işlemci kullanımı ve en son 3D oyunların oynanabilmesi için yeterli grafik özellikleri ile birlikte HD kayıttan yürütme sağlayan yeni Core i3/i5 işlemciler, IGP grafik çözümleri için performans sınırlarını genişletiyor.

GIGABYTE, kullanıcıların performans sınırlarını daha da fazla zorlamasını sağlamak üzere, tüm H55/H57 serisi anakartlarına bazı yeni overclock araçları ekledi. Bunlar arasında MHz, yüksek QPI oranları, bellek bölücüler ve yüksek BCLK yeteneği gibi kolaylıkla ayarlanabilir IGP ve işlemci saat ayarları(veri girişli) ve ayrıca kullanıcı overclock profillerinin kolay yönetimi ve paylaşımı bulunmaktadır. Bu özellikler, GIGABYTE H55/H57 anakartlarının bilgisayar meraklıları arasındaki popülerliğini arttırmaya önemli ölçüde katkıda bulunmaktadır.

Basın bülteninden derlenmiştir

Bilgi için: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Telefon: (216) 450 48 40

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galipleri, overclock, yarışmasının


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tam gaz overclock yarışması! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 12 Mayıs 2010 20:24
Overclock.. Lee Windows 1 27 Kasım 2007 16:03
Kim 500 Bin İster Yarışmasının Oyunu. 1200 Soruluk Hafızası Var Majere Oyun Dünyasından Son Haberler 0 19 Temmuz 2006 15:57