IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Temmuz 2010, 19:08   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ATI gücüyle Dell Precision!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AMD yaptığı açıklamada, mühendislerin ve dijital içerik oluş-turma profesyonellerinin tercihi olan Dell Precision işistasyonlarına ATI FirePro™ V7800, ATI FirePro™ V5800 ve ATI FirePro™ V4800 profesyonel ekran kartlarının güç verdiğini açıkladı.

AMD, Autodesk ve Dassault Systèmes SolidWorks gibi önde gelen uygulama sağlayıcılarından 90'ın üstünde sertifika sürecini başarıyla tamamlayarak, ATI FirePro profesyonel ekran kartları-nın azami uygulama performansı ve güvenilirliğine sahip olmasını sağlıyor.

"AMD ve Dell, işistasyonu kullanıcılarına güvenilir performans ve uygulama desteği sunmak için birlikte çalışmaktadır," diyen AMD Profesyonel Grafik Direktörü Janet Matsuda, şöyle devam etti: "Yeni nesil ATI FirePro profesyonel ekran kartlarımız, Dell'in ATI Stream özellikli yazılımları hızlandıran, ATI Eyefinity teknolojisi gibi benzersiz özelliklerle üretkenliği arttıran işistasyonları sunmasını mümkün kılıyor."

"Dünyanın önde gelen işistasyonu sağlayıcısı Dell, mühendislik ve dijital içerik oluştur-ma alanlarının profesyonellerine güç veren yenilikler geliştirmek için AMD ile işbirliği yapmak-tadır," diyen Dell Precision İşistasyonu Pazarlama Müdürü Greg Weir, şöyle konuştu: "Dell Precision işistasyonları, yeni nesil ATI FirePro ekran kartlarıyla birlikte işistasyonu müşterilerimize performans ve değer açısından mükemmel bir denge sunuyor."


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


ATI FirePro V7800, ATI FirePro V5700 ve ATI FirePro V8700 profesyonel ekran kartları, Dell Precision R5400, T1500, T3500, T5500 ve T7500 işistasyonu modellerinde yer alıyor ve işistasyonu uygulamalarına mükemmel performans getiriyor. ATI Eyefinity teknolojisi ile profesyo-neller, bu kartlarla aynı anda üç adede kadar bağımsız 30" monitör çalıştırabiliyor. Tüm mo-deller Microsoft® DirectX®11, OpenGL® 4.0 ve OpenCL™ desteğiyle profesyonellerin çeşitli uygulama ve ortamlardaki ihtiyaçlarını karşılıyor.

• Üst düzey: 2GB GDDR5 belleğe sahip ATI FirePro V7800, kompakt ve tek yuvalı bir ta-sarımda üstün performans ve görsel kalite sunuyor. Geniş paralel mimarisi, işlemci ve-ya grafik açısından yoğun uygulamaları, performans olumsuz etkilenmeden çalıştırabili-yor. ATI FirePro V7800, Dell Precision R5400, T3500, T5500 ve T7500 modellerinde bulunuyor.
• Orta düzey: ATI FirePro V5800, profesyonellere fiyat ve performansın dengesini sağlıyor. 1 GB GDDR5 belleğe sahip olan ATI FirePro V5800, önceki nesil ürünlere göre iki kattan fazla performans kapasitesi içeriyor. ATI FirePro V5800, Dell Precision R5400, T3500, T5500 ve T7500 modellerinde bulunuyor.
• Giriş düzeyi: ATI FirePro V4800, 1GB GDD5 bellekle önceki nesil ürünlere göre %25 daha fazla performans sağlıyor ve giriş düzeyindeki CAD kullanıcılarına ekonomik fiyata çok iyi performans sunuyor. ATI FirePro V4800, Dell Precision R5400, T1500, T3500, T5500 ve T7500 modellerinde bulunuyor
Kaynaklar
YouTube: ATI FirePro, Dell Precision işistasyonu müşterilerine performans ve değer sunuyor
• Sertifikasyon: ATI FirePro ekran kartları, 90'dan fazla uygulama sertifikasına sahip
At Work web günlüğü: Yaratıcılık ve üretkenliği serbest bırakmak
• Ayrıntılı bilgi: ATI FirePro profesyonel ekran kartları
• Twitter: AMD profesyonel grafik güncellemeleri @ATIFirePro'da
• Facebook: AMD teknolojisinin hayranı olun
• Resimler
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ati, dell, gücüyle, precision


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kiehl's Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate Desmont Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 20 Ocak 2015 23:08
Düşünce Gücüyle Bilgisayar Kullanmak Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 1 28 Kasım 2011 17:28