IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Eylül 2010, 20:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PlayStation Move Türkiye'de!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyunculara, bir kameranın karşısına geçip, gerçeklik hissini artıran
hareket kumandasıyla oyun oynama fırsatı vererek, içinde okçuluk, gladyatör ve plaj voleybolu gibi çok zevkli oyunların bulunduğu
Sports Champions adlı oyun ile çıkış yapan PS Move, kadınlar başta olmak üzere evdeki çocukları ve pek çok farklı yaş grubundan kesimleri de oyunun içine dahil edecek. Merak uyandırıcı tanıtım kampanyasının "Çok Tuhaf Hareketler Bunlar" konsepti ile BKM Mutfak'ta piştiği PS Move, çok yakında gelecek Türkçe oyunlar ile tüm Türkiye'yi harekete geçirecek.

BKM Mutfak "Çok Güzel Hareketler Bunlar" ekibinin sokakta ve alışveriş merkezi gibi çeşitli yerlerde, birdenbire ortaya çıkıp yaptığı ve Facebook başta olmak üzere çeşitli sosyal ağ platformlarında videoları izlenen tuhaf hareketlerinin sebebi açığa çıktı. Bütün tuhaf hareketlerin arkasından, dünyanın merakla beklediği PlayStation® (PS) Move Türkiye'de satışa sunuldu. PS Move harekete duyarlı, son derece hassas ve kablosuz kumandasıyla oyuncuyu, gerçek bir oyun deneyiminin içine dahil ediyor. İlk çıkış oyunu Sports Champions başta olmak üzere, çok farklı yaş grubundan tüm aileye hitap edecek tarzdaki EyePet, Sing Star, Start The Party: Parti Başlasın! Ve Fight gibi yeni gelecek oyunları ile PS Move, özellikle erkek egemen bir oyuncu kitlesi ile anılan PlayStation®'ın yüzünü yenileyerek, kadınları da harekete geçirecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


PS Move ile hedef 2011'e kadar pazarı yüzde 50 büyütmek
PS Move ile oyun pazarında yepyeni bir dönem başladığını vurgulayan Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı, "Türkiye'de PlayStation olarak 2007 – 2011 yılları arasında 6 kat büyüme kaydettik. PlayStation®3 gerek adet gerekse gelir bazında pazarın lideri ve şimdi PlayStation® Move ile bu liderliği pekiştirecek. Çünkü PlayStation® Move, yenilikçi oyun konsepti ve içerikleri ile kadınlar başta olmak üzere yeni kitlelere ulaşacak, yeni kitlelerin oyuna olan ilgisinin artmasını ve bu sayede oyun pazarının da büyümesini sağlayacak. Hedefimiz herkesi harekete geçirmek ve pazarı, 2011'e kadar yüzde 50 oranında büyütmek" dedi.

"Harekete geç" sloganıyla tüm Türkiye'yi oyuna dahil eden PS Move'un, merak uyandırıcı tanıtım kampanyası BKM Mutfak'ta pişti. BKM Mutfak Ekibi'nin, Beşiktaş'ta ellerinde herhangi bir malzeme olmaksızın birbirlerine ok attığı ya da bir alışveriş merkezinin içinde, kalabalığın ortasında birden bire sanki ellerinde kılıçlar varmış gibi dövüşmeye başladığı tuhaf videoları, 10 günde yaklaşık 4 milyon kişi izledi. Tam anlamıyla birer PlayStation® tutkunu olduklarını dile getiren ekip, "PlayStation®, zaten bizim gündelik hayatımızın bir parçası. Oynamaktan büyük keyif aldığımız bu konsol, şimdi PS Move ile yepyeni bir hareket ve eğlence başlatıyor. Biz de bu hareketin içinde olmaktan çok keyifliyiz" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyun oynama şeklini yeniden tanımlayan PS Move, sürprizleri ile birlikte geldi. PS tutkunlarının en favori oyunlarından biri olan KillZone 3'ün 3 boyutlu olarak, oyunculara sunulacağını belirten Özgür Kirazcı, şunları dile getirdi: "PS Move, çok farklı ilkler ile birlikte geliyor. Oyuncular, 3 boyutlu oyun deneyiminin ayrıcalığını 3D Kill Zone 3 ile yaşayacak. Ayrıca, çok yakında ilk Türkçe oyun olan Start The Party – Parti Başlasın piyasada olacak. Özetle, PS Move ile tüm ailenin evde birlikte oynayıp, eğleneceği yepyeni bir dönem başlıyor."

Hassasiyeti, HD görüntü kalitesi, muazzam grafikleri, geniş oyun gamı, 3D'nin yaşattığı eşsiz oyun deneyimi ve zengin ürün yelpazesi ile rakipsiz olan PS Move Starter Pack' ( 1adet PS Move hareket kumandası, 1 adet Eyecam ve 1 adet Demo Disc)'ın satış fiyatı 149,90 TL.
Kaynak : Chip.

__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
move, playstation, türkiyede


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Playstation 4'ün Türkiye Fiyatı Belli Oldu Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 23 Ağustos 2013 17:12
Playstation Move, PC Çıkarması mı Yapacak? For Answers Oyun Dünyasından Son Haberler 0 05 Şubat 2011 13:52
SONY, Playstation'ın yeni versiyon: PlayStation Portable Go (PSP Go) YapraK Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Eylül 2009 22:28