IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Aralık 2010, 23:02   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bilgisayarınız için Çok Gerekli Yazılımlar Burada (Hertürlü) !!!





Aşşağıda gördüğünüz yazılımlar kendi kullandığım ve bilgisayarınızda olmazsa olmaz yazılımlar arasındadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Tüm yazılımalrı tek bir paket halinde size sunuyorum. Peketin içerdiği yazılımları tek tek açıklamak gerekirse

Advanced System Care Pro
Açıkçası bu yazılımı bende makineme yeni kurdum. Kendi türünde , daha önce kullandığım yazılımlara kıyasla daha kullanışlı ve işlevsel geldi açıkçası bana. Programın ismindende anlaşılacağı gibi bilgisayarınıza komple bakım yapan bir yazılım. Registry temizliği ve bakımından casus yazılımların silinmesine, browser cookie , cache temizliğinden, sistem optimizasyonuna, ve defrag özelliğine kadar burada yazmayı unuttuğum birçok işlevi tek yazılımla otomaik olarak yapabiliyorsunuz.

Ashampoo Magic Defrag
Ashampoo firmasının yazılımlarına hayran olduğumu belirtmek isterim. Zira ürettiği tüm yazılımların çok işlevsel ve kolay kullanılabilir , kullanıcı dostu yazılımlar olduğunu keşfettim. Ürettiği bu defrag yazılımının en önemli özeliiği diğer defrag yazılımlarında olduğu gibi yazılımı aç, defrag için çeşiitli ayarlar yap , sonra defrag tuşuna bas sonra iki saat bekle ki defrag yapılabilsin - türündeki yazılımlardan değil ;-) Bu yazılımı kuruyorsunuz. Bir kereye mahsus defrag yapılmasını istediğiniz sürücüleri seçiyorsunuz. Artık bundan sonrasında peryodik olarak açayım defrag yapayım olayını unutuyorsunuz. Yazılım kendi kendine arka planda makineniz uygun olduğu zamanlar defrag işlemini yapıyor. Sizde içiniz rahat işlerinize devam ediyorsunuz..

G Data Total Care 2011 (Dünyanın En İyi Antivirus ve Internet Güvenliği Yazılımı)
Evet arkadaşlar “dünyanın en iyi” ibaresini koydum çünkü Chip dergisinin yayımladığı Antivirüs testlerinde tüm zararlı testlerinden aldığı toplamda %99.6 lık sonuç ile en çok virüs ve zararlıyı tespit edip, silen yazılım imiş kendisi bende yeni öğrendim testi görünce. Şuan yeni aldığım bilgisayar ile verilen Mcaffee deneme sürünün süresi bitmediği için yüklemiyorum ama biter bitmez ilk işim bunu kurmak olacak !

Tapin Radio Portable
Bu yazılımı yeni buldum ve hemen indirdim. İnternette aradığınız tüm ülkelerin radyolarını dinleyebiliyor, artı olarak bilgisayarınıza kayıtta edebiliyorsunuz. Yazılıma Turkey olarak girdiğinizde bulduğu radyo sayısını görünce afalladım. Üstelik radyoların hangi müzik türünde yayın yaptığı bilgisi bile var. Programı gerçekten çok beğendim. Müzik ruhun gıdası ise bu yazılımda olmazsa olmazlar arasında diyebiliriz ozaman.

Ashampoo Burning Studio 6 Free
Ashampoo’nun yazılımlarına hasta olduğumu söylemiştim.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu yazılımda cd/dvd/blue-ray disk yakma adına en kullanışlı yazılım. Samimi olarak söylüyorum eskiden kullandığımız Nero bile bukadar rahat bir yazılım değildi bence. En azından serial , crack ile uğraştırıyordu adamı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
) . Yazılım ücretsiz olmasına rağmen ücretli yazılımların yaptığı tüm işlemleri yapabildiği gibi güvenli disk yazmaya ilişkin fazladan bağzı seçeneklerde sunuyor size.


Gom Player
Birçoğunuzun kullandığı Meyda oynatıcı yazılım. Şuan itibariyle en son sürüm. Aslında ben bunu kullanmıyorum, sadece deneme amaçlı indirmiştim vede pakete de dahil etmeyecektim ama hadi dedim, belki sevenler, kullanıcıları vardır...

K-Lite Codec Pack
Çoğumuzun kullandığı olmazsa olmaz kodek paketinin şu anki son sürümü.

Microsoft Virtual PC
Yaklaşık 2 senedir kullandığım meşhur sanallaştırma yazılımı. Bilmeyenler için yazayım, bu yazılım sayesinde halihazırda kullandığınız Windows işletim sistemi altında başka bir işletim sistemi kullanabiliyorsunuz. Örneğin Win 7 kullanıyorsanız , sanal olarak Win XP kullanabiliyor, bu sayede Windows 7 ile uyumlu olmayan eski yazılımları kullanabiliyorsunuz. Yada tam tersi Windows Xp altında Windows 7 kullanabilir veya Windows altına Linux yükleyebilirsiniz örneğin..
Yazılımın en can alıcı noktası, bilmediğiniz, denemek istediğiniz yazılımları asıl işletim sisteminizin işleyişini bozmadan ve kirletmeden diyelim sanal işletim sistemi ile deneyebilme imkanı vermesi. Kurduğunuz yazılım viruslu bile olsa asıl işletim sisteminiz etkilenmeden her türlü denemeyi yapabilirsiniz. Yada örneğin virus , trojan ihtiva ettiğini bildiğiniz ama yinede açmak istediğiniz internet sitelerini de (örneğin adult siteler gibi :-D ) sanal işletim sistemi ile açıp , bu sayede asıl işletim sisteminizi koruyup, temiz tutabilirsiniz.
Not: Yazılım sadece arayüzdür. Yani yazılımı kurduktan sonra, normal bir işletim sistemi kurar gibi sanal işletim sisteminizide kurmanız gerekir !

Mipony
İşte yine yeni bulduğum ve süper bir yazılımı paketin içerisine ekledim. Bu yazılım ile piyasadaki aklınıza gelen her türlü paylaşım sitesinin linklerini , premium şifre olmadan otomatik olarak indirebilirsiniz. Yani daha doğrusu yazılım linkleri sıraya koyar ve bir indirme sonrası beklemeniz gereken süre bitince diğer indirmeyi otomatik olarak başlatır. Yazılımın en sevdiğim özelliği eğer farklı türdeki paylaşım sitelerinden indirme yapacaksanız bunu sıraya koymadan aynı anda indirmesi. Yani örneğin rapidshare, hotfile ve fileserve den dosya indirecekseniz bunları aynı anda indirirsiniz , sıra ile inmesini beklemezsiniz.

Mkv Converter
Yazılım ile Mkv uzantılı hd videoları başka formatlara çevirip ayrıca altyazıda ekleyebilirsiniz. Ayrıca altyazının standart font , punto değerlerini beğenmiyorsanız kendize göre düzenleme yapabilir. Filmi siyah-beyaz , cyan, magenta gibi farklı renk formatlarında çevirebilir, çevrimi hd tv’niz yada cep telefonunuza göre konfigüre edebilirsiniz.

Panda Cloud Anti Virus
Panda’nın bulut tabanlı anti virus yazılımı. Üstte verdiğim G Data dan sonra pek önemli gibi gözükmesede , bulut teknolojisini kullanmasıdan dolayı bilgisayarınız için en önemli savunma aracı olabilir ! Onun için pakete ekledim.

Video Redo Portable
Mpeg, Mpeg2 ve TS formatındaki videoları kesip, biçmeye yarayan uzun süredir kullandığım yazılımın portatif sürümü. Özellikle bilgisayarında Skystar yada skyvision türü dijital uydu kartı olan arkadaşlara çok gerekli oluyor. Ben kaydettiğim film ve dizilerin , baş, son ve reklam kısımlarını kırpmakta kullanıyorum.

Ve işte bu güzel yazılımlarımızın linklerini vermekte sıra


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color="#000000">
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
google_ad_section_end -->

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 09 Aralık 2010, 00:27   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bilgisayarınız için Çok Gerekli Yazılımlar Burada (Hertürlü) !!!




Çok güzel paylaşım yapıyorsunuz.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 13 Aralık 2010, 13:36   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bilgisayarınız için Çok Gerekli Yazılımlar Burada (Hertürlü) !!!




Konu uygun Bölümü alınmıştır.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burada, cok, gerekli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgisayarınız Yavaş mı Çalışıyor?Hızlandırma Yolu Burada (SLOW-PCFighter) MasteR06 Bilgisayar Donanımı 0 22 Haziran 2011 00:07
Smf için gerekli host Anado!u SMF 2 14 Haziran 2010 21:04
Bilgisayarınız için Programlar Aragorn Bilgisayar Donanımı 0 18 Ekim 2009 12:45