IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Ağustos 2011, 14:09   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2011 programları hepsi resimli ve konu anlatımlı-full-3




CoolwareMax WebcamMax v7.5.2.2


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

CoolwareMax, WebcamMax, v7.5.2.2 Incl Keygen and Patch-Lz0 | 27.571Mb

WebcamMax - Add thousands of fantastic effects to webcam video for your live chats and recording
I N S T A L L

1) Unpack and install
2) Patch the program using the included patch
3) Block internet
4) Enter any machine code to get a serial and choose
manual to activate.Enter machine code
5) Enjoy this release!

WebcamMax - canlı sohbetler ve kayıt için binlerce webcam video harika efektler ekleme
KURULUM

1) ambalajından çıkarın ve yükleme
2) dahil yama ile program Patch
3) Blok İnternet
4) Bir seri ve seçmek için herhangi bir makine kodunu girin
activate.Enter makine kodu için manuel
5) Bu sürümde tadını çıkarın!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sisulizer 2010 Enterprise v2010.318 Multilingual


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sisulizer 2010 Enterprise v2010.318 Multilingual Incl Keygen-BEAN | 54 MB

Sisulizer scans your application for translatable data, send your project together with the Free Edition of Sisulizer to your translators, and build the localized version. It is that simple. And because your translators sees the context right away, you have less communication hassle. And best of all, updates are a snap because Sisulizer knows all new, changed, and deleted items with one click. No need to translate something twice.
Sisulizer Enterprise is the best software localization tool for large-scale enterprises, and software companies going global. When you need to localize server databases, web applications, or want to take advantage of shared Translation Memory, this is your edition. With our command line tool you can integrate Sisulizer functionality in your software build process.

The live spell check support in the translation grid helps your translators to create better quality translations. It comes with various report and validation abilities to assist you in creating the best localization of your great software.

Sisulizer Enterprise comes with an interface to popular machine translation services.

Enterprise features
*Command line tool that helps to integrate Sisulizer into your build process.
*Localize web apps written in ASP, JSP, and PHP.
*Localize server databases
*Use server based translation memory
*Use machine translation engines


Sisulizer translators Sisulizer Free Edition ile birlikte proje göndermek ve yerelleştirilmiş bir sürümünü oluşturmak için uygulama, çevrilebilir verileri tarar. İşte bu kadar basit. Ve çevirmenler bağlamda hemen görür, çünkü daha az iletişim güçlük var. Sisulizer tek bir tıklama ile tüm yeni değişti, ve silinmiş öğeler bildiği için ve tüm iyi olduğunu, bir çırpıda güncelleştirir. Iki kez bir şey çevirmek gerekir.
Sisulizer Enterprise, büyük ölçekli işletmeler ve küresel yazılım şirketleri için en iyi yazılım yerelleştirme aracıdır. Sunucu veritabanları, web uygulamaları, lokalize veya paylaşılan Translation Memory yararlanmak istiyorsanız ihtiyacınız olduğunda, bu sürümü. Bizim komut satırı aracı ile yazılım inşa süreci Sisulizer işlevselliği entegre edebilirsiniz.

Çeviri ızgara canlı yazım denetimi desteği çevirmenler daha kaliteli çeviriler oluşturmak için yardımcı olur. Bu, çeşitli rapor ve en büyük yazılım yerelleştirme oluşturarak size yardımcı olmak için doğrulama yetenekleri ile birlikte geliyor.

Sisulizer Enterprise popüler makine çevirisi hizmetleri için bir arayüz ile geliyor.

kurumsal özellikler
* Komut satırı aracı Sisulizer inşa sürecine entegre yardımcı olur.
* ASP, JSP ve PHP ile yazılmış web uygulamaları Localize.
* Sunucu veritabanları Localize
* Sunucu tabanlı çeviri belleği kullanın
* Makine çevirisi motorları kullanın

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Adobe Photoshop CS5 v12.0.3 Portable


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Adobe Photoshop CS5 v12.0.3 Portable | 165.18 MB

With the advent of Photoshop CS5 photographers have access to a function of the new generation to create images with high dynamic range (HDR). Combining pictures with different exposures in one HDR-image,Photoshop CS5 accurately retains the full range of key scenes. New technology allows the HDR Pro to eliminate spurious distortions and provides more precise control of the tone mapping. With features HDR rendering, users can simulate HDR-images using a single image, claim the developers.

In addition, Photoshop CS5 includes revolutionary tools to enhance the creative potential of users. Brand new drawing tools include a tool Mixer Brush, who mixes an infinite number of colors on one brush tool Bristle Tips, creating the effect of this smear brush. With Puppet Warp tool, users can change the position or view of any element of the image, for example, straightened his bent arm on the photos or adjust an image of the landscape to create a new spatial perspective.

Install Note:
1. Install
2. No Need For C_racking
3. Enjoy

Photoshop cs5 fotoğrafçılar gelişiyle yüksek dinamik aralık (HDR) ile görüntüler oluşturmak için yeni nesil bir fonksiyonu erişebilirsiniz. Photoshop CS5 bir HDR-görüntü farklı pozlama ile resimleri birleştirerek doğru anahtar sahnelerin tam kapsamlı korur. Yeni teknoloji HDR Pro sahte bozulmaları ortadan kaldırmak için izin verir ve sesi haritalama daha hassas kontrol sağlar. Özellikleri HDR işleme sayesinde, kullanıcılar tek bir görüntü ile HDR-resimler, geliştiriciler iddia taklit edebilirsiniz.

Buna ek olarak, Photoshop CS5 kullanıcıların yaratıcı potansiyeli geliştirmek için devrimci araçlar içerir. Marka yeni çizim araçları, bu karalama fırça etkisi yaratarak, bir fırça aracı Kıl İpuçları renklerin sonsuz sayıda karışımları bir araç Mikser Fırça içerir. Kukla Warp aracı ile kullanıcılar konumunu değiştirmek ya da görüntünün herhangi bir öğe görünümü, örneğin, fotoğrafları onun bükülmüş kol doğruldu veya yeni bir mekansal perspektif oluşturmak için peyzaj bir görüntü ayarlayın.

Install Not:
1. kurmak
2. C_racking için İhtiyaç yok
3. keyfini çıkarın
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

WinLock Remote Administrator 2.16


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

WinLock Remote Administrator 2.16 | 6.8 MB[/b][/center]

WinLock Remote Administrator, the network security solution for Windows 9x/NT/2000/XP/Vista/7 networks. It helps quickly configure remote WinLock and WinLock Professional clients via network, lock remote workstations, and apply security profiles by means of easy-to-use interface.

Being a client-server application, Remote Administrator allows the administrator to control the network installations of WinLock without leaving the computer. By means of this tool, administrators can manage WinLock settings, enable or disable each copy of WinLock separately and much more.
With comprehensive encrypted protocol Remote Administrator allows fast and secure communication between multiple machines and can be safely deployed in any environment.
An easy-to-use graphical user interface provides consistent information about remote clients, remote management, and security restrictions. New hosts can be added to the list on-the-fly, and be controlled remotely, with extreme ease.

OS : Win XP/2000/Vista/Win 7
Language : English

Home Page - ttp://
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
WinLock Remote Administrator, Windows 9x/NT/2000/XP/Vista/7 ağları için ağ güvenlik çözümü. Bu hızlı bir şekilde ağ üzerinden uzaktan WinLock WinLock Professional müşterilerine yapılandırmak, uzak iş istasyonları kilit ve kolay kullanımlı arayüzü sayesinde güvenlik profilleri uygulamak yardımcı olur.

Remote Administrator, bir istemci-sunucu uygulaması olarak, yönetici bilgisayarı bırakmadan WinLock ağ kurulumları kontrol sağlar. Bu araç sayesinde, yöneticiler, WinLock ayarlarını yönetmek, ayrı ayrı her bir kopyasını WinLock etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak ve çok daha fazlası.
Kapsamlı şifrelenmiş protokol Remote Administrator ile birden fazla makine arasında hızlı ve güvenli iletişim sağlar ve herhangi bir ortamda güvenli bir şekilde dağıtılabilir.
Kolay-kullanımlı grafik kullanıcı arayüzü uzak istemciler, uzaktan yönetim ve güvenlik kısıtlamaları hakkında tutarlı bilgi sağlar. Yeni amatör-the-fly listeye eklenebilir, son derece kolay, uzaktan kumandalı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0 Build 231 Portable



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Sony Vegas Movie Studio HD Platinum 11.0 Build 231 Portable | 102 MB

Vegas Movie Studio HD Platinum 11 is fairly simple to use, feature-rich video editing application that allows you to create professional-grade projects in the format Full HD, HD and SD. Feature of version 2011 is the first time in a batch Movie Studio HD Platinum submitted a number of features previously available only in Professional and much more expensive packages, such as Vegas Pro 10.

Among the new features - editing stereoscopic 3D-video support for a number of new file formats, as well as advanced audio editing.

In addition, the new package is added to the final rendering capabilities for video class device PSP and Apple iPod, as well as online services for storing and distributing video like Vimeo, YouTube and Facebook.

Main features of Sony Vegas Movie Studio HD Platinum:
- Burn CD, DVD and Blu-ray.
- Work in a convenient interface.
- Edit video in nearly any format including HDV and AVCHD.
- View the media on the device and import files into the program without conversion.
- Changes to the file in real time with the preservation of information.
- Improvement of color and featureless frames, eliminating differences in the color balance through the automated video and additional color correction tools.
- Image Stabilization to compensate for jitter and displacement of the camera.
- Using more than 400 professional 2D and 3D video effects, titles and filters.
- Set the correct color, auto color video (tool "White Balance").
- Working with standard-definition and high definition in a single project.
- View the effects and transitions in real time at full resolution on a computer monitor or on a secondary monitor.
- Create a dynamic slide show of images set (function "Slideshow").
- Importing multi-source files from camcorders, including DVD and AVCHD Handycam models.
- Using the tools of mixing and panning to create surround sound.
- Encode AC-3 stereo or 5.1 with built-in Dolby Digital AC-3 encoder directly into the program.
- Remove clicks, pops and other noise from music and audio clips to provide a high quality soundtrack video project (a tool "Restoring audio").
- Change the duration and synchronization of audio and video while maintaining the highest quality sound. Support for VST and DirectX plug-ins.

• Editing the stereoscopic 3D-video - to create and edit 3D-project is now no more difficult than working with conventional 2D-project also supports a wide list of 3D-formats without the need for additional plug-ins.
• View Stereo 3D-video - output is now supported 3D-content in the corresponding 3D-displays, plus have the opportunity to show to the usual 2D-display by using anaglyph glasses.
• Support for new file formats - including the stereoscopic version of the video format AVC - MVC, and the format of stereo photographs of MPO 3D. Recall MVC format supported by 3D-stereo cameras Sony HDR-TD10, HXR-NX3D1 and PMW-TD300, photo format MPO - digital cameras mirrorless with interchangeable lenses Sony NEX and digital compact cameras Sony Cyber-shot.
• Supports progressive scan video - now there was the possibility of using a full format 24p, 50p and 60p in their projects.
• Faster rendering AVC-video with the GPU - that the system graphics cards from ATI or NVIDIA provides a significant speed boost final rendering projects.
• A long list of plug-ins to work with titles and text - a wide range of presets and templates to quickly create an animated, three-dimensional and dynamic titles, thanks to an intuitive interface to create professional-looking text on screen now is very simple.
• Several improvements and optimizations in the dialogues, "Rendering" (Render), "New Project" (New Project) and "Make Movie" (Make Movie), to easily and accurately guided in the choice of formats and have a positive impact on the speed of processing of content.
• Effects "Audio Event" - now you can have sound effects and a more precisely at the moment of the event

Version: HD Platinum 11.0 Build 231 Portable
License: Other
Operating system: Windows
Language: Russian
all included

Vegas Movie Studio HD Platinum 11, Full HD, HD ve SD formatı profesyonel projeler oluşturmak için olanak sağlayan zengin özelliklere sahip bir video düzenleme uygulaması, kullanımı oldukça basit. Sürüm 2011 yılının özelliği, ilk kez bir toplu iş Movie Studio HD Platinum sadece Vegas Pro 10 Profesyonel ve çok daha pahalı paketleri, önceden mevcut bir dizi özellik sundu.

Yeni özellikler arasında, yeni dosya biçimleri sayısının yanı sıra, gelişmiş ses düzenleme için stereoskopik 3D video desteği düzenleme.

Buna ek olarak, yeni paket, Vimeo, YouTube ve Facebook gibi video saklanması ve dağıtılması için video sınıfı cihaz PSP ve Apple iPod yanı sıra online hizmetler için son rendering 'yeteneği eklenir.

Sony Vegas Movie Studio HD Platinum Ana özellikleri:
- Burn CD, DVD ve Blu-ray.
- Uygun bir arabirim çalışın.
- HDV ve AVCHD dahil olmak üzere hemen hemen her biçimindeki video düzenleyin.
- Dönüşüm olmadan programa cihaz ve ithalat dosyaları medya izleyebilirsiniz.
- Bilgilerin korunması ile gerçek zamanlı olarak dosya değişiklikler.
- Renk ve özelliksiz çerçeveleri, renk dengesini otomatik video ve ek renk düzeltme araçlarını farklılıkların giderilmesi geliştirilmesi.
- Kamera titreme ve deplasman telafi etmek için Görüntü Sabitleme.
- 400'den fazla profesyonel 2D ve 3D video efektleri, başlıkları ve filtrelerini kullanma.
- Doğru renk, otomatik renk video (aracı "White Balance") ayarlayın.
- Tek bir proje standart çözünürlüklü ve yüksek çözünürlüklü ile çalışma.
- Bir bilgisayar monitörü veya bir ikincil monitör tam çözünürlükte gerçek zamanlı efekt ve geçişler.
- (Fonksiyonu "Slayt Gösterisi") set görüntüleri dinamik bir slayt gösterisi oluşturun.
- DVD ve AVCHD Handycam modelleri de dahil olmak üzere kameralar çok kaynak dosyaları, alınıyor.
- Karıştırma ve surround ses oluşturmak için kaydırma araçları kullanma.
- Dahili program doğrudan Dolby Digital AC-3 encoder ile AC-3 stereo veya 5.1 kodlayın.
- Tıkladığında, açılan ve yüksek kaliteli bir soundtrack video projesi (bir araç "ses Geri Yükleme") sağlamak için müzik ve ses klipleri diğer gürültü çıkarın.
- En yüksek kalitede ses korurken, ses ve video süresi ve senkronizasyon değiştirin. VST ve DirectX plug-in desteği.

• stereoskopik 3D video düzenleme - 3D proje oluşturmak ve düzenlemek için geleneksel 2B proje ile çalışmak yerine daha zordur ek plug-in için gerek kalmadan 3D biçimleri geniş bir liste destekler.
• Stereo 3D-video çıkışı ilgili 3D görüntüler 3D içerik desteklenen, artı anaglyph gözlük kullanarak her zamanki 2D-ekran göstermek için bir fırsat var.
Ve MPO 3D stereo fotoğrafların formatı MVC - AVC video formatını, stereoskopik sürümü de dahil olmak üzere yeni dosya biçimleri için • Destek. Aynasız değiştirilebilir lens Sony NEX ve kompakt dijital kamera Sony Cyber-shot dijital kameralar - 3D stereo kameralar Sony HDR-TD10, HXR-NX3D1 ve PMW-TD300, fotoğraf formatı MPO tarafından desteklenen Geri Çağırma MVC biçimi.
•, progressive scan video desteği şimdi kendi projelerine tam bir format 24p, 50p ve 60p kullanarak olasılığı vardı.
• GPU ile daha hızlı render AVC video - ATI veya NVIDIA'nın sistem grafik kartları önemli bir hız artışı son render projeleri sağlar.
Başlıkları ve metin ile çalışmak için plug-in uzun bir liste - animasyonlu bir, üç boyutlu ve dinamik başlıkları sayesinde hızlı bir şekilde ekranda profesyonel görünümlü bir metin oluşturmak için sezgisel bir arayüz oluşturmak için ön ayar ve şablonlar geniş bir yelpazede çok basit.
• diyaloglarda bazı geliştirmeler ve optimizasyonlar, "Rendering" (Render), "Yeni Proje" (New Project) ve "Film" (Film olun), kolay ve doğru biçimlerde seçiminde rehberlik ve olumlu bir etkiye sahip içerik işleme hızı.
• Etkileri "Ses Olay" - Şimdi olay şu anda ses efektleri ve daha kesin olabilir

Sürüm: Taşınabilir HD Platinum 11.0 Build 231
Lisans: Diğer
İşletim sistemi: Windows
Dil: Rusça
dahil edilen tüm

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Movie Studio HD Platinum.rar
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Movie Studio HD Platinum.rar




NETGATE Registry Cleaner 3.0.195.0


[center]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Atop CHM to PDF Converter 1.2 | 13.4 MB

It has never been easier to convert your CHM file into PDF with the professional yet easy to use software, Atop CHM to PDF Converter!
Atop CHM to PDF Converter is a professional application designed to convert books, technical documentation and manuals in CHM format into PDF with page cover, table of contents, header, footer,chapter name, page number etc.

Here are some key features of "Atop CHM to PDF Converter":

• Intelligently extract content from each chapter.
• PDF Bookmark
• Table of contents.
• PDF Cover from text or html
• Customerized Header and fooder.
• Batch conversion.
• CSS style support.

OS : Win XP/2000/Vista/Win 7
Language : English

Profesyonel ama kullanımı kolay bir yazılım ile PDF Converter CHM Atop, CHM dosyasını PDF haline dönüştürmek için kolay olmamıştı!
CHM Atop PDF Converter sayfası kapak, içindekiler, üstbilgi, altbilgi, bölüm adı, sayfa numarası vb CHM formatında kitap, teknik dokümantasyon ve kılavuzları ile PDF haline dönüştürmek için tasarlanmış profesyonel bir uygulama.

Burada "CHM Atop PDF Converter" bazı temel özellikleri şunlardır:

• akıllıca her bölümün içeriği ayıklayın.
• PDF Bookmark
• Masa içindekiler.
• PDF Kapak text veya html
• customerized Üstbilgi ve kaba yemler.
• Toplu dönüşüm.
• CSS stil desteği.

OS: Win XP/2000/Vista/Win 7
Dil: İngilizce


Home Page - [center][img]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
color=red>[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Total Audio Converter 5.1.0.49 Multilanguage




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

T
otal Audio Converter 5.1.0.49 Multilanguage | 12.7 MB

Over 23 000 people have already chosen Total Audio Converter to process their audio files. Get your free copy now to try it out. Total Audio Converter runs on Windows 2000/NT/XP/2003/Vista/7.
Features:
You can easily convert any audio to WAV, MP3, OGG, WMA, APE, FLAC, MP4, AAC, MPC. Sure batch option is supported.
You may rip CDs and convert CDA to lossy and lossless formats.
Total Audio Converter gets audio from YouTube videos. Just type in the url.
The Wizard of the program helps you make all the settings. You always know what parameter to choose to get the perfect sound.
You may convert audio files via command line.
Interface languages: English, German, Russian, Spanish, Japanese, and French.

Supported Formats:
* MPEG Audio Layer format (MP3)
* Real Audio format (RA, RMM, RAM, RPM, RM, RMVB)
We recommend to install that codec to convert ra files [center][img]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
WAVE audio format (WAV)
* OGG file format (OGG)
* Audio Tracks format (CDA)
* Monkey's Audio format (APE, APL)
* Musepack formats (MPC, MP )
* Windows Media Audio format (WMA)
* Free Lossless Audio Codec format (FLAC)
* Advanced audio coding (AAC, M4A)
* MPEG-4 international standard (MP4)
* True Audio codec (TTA)
* OptimFROG (OFR)
* Speex (SPX)
* WavPack (WV)
* MOD music
(XM, IT, S3M, MOD, MTM, UMX)
* AdaptiveMultiRate (AMR)
* MO3 music (MP3/OGG compressed MODs)
* Musical Instrument Digital Interface (MIDI)
* TwinVQ (VQF)
* Paris Audio File (PAF)
* Commodore Amiga (IFF, SVX)
* Sphere Nist (WAV)
* Sound forge (W64)
* GNU Octave 2.0 (MAT4)
* GNU Octave 2.1 (MAT5)
* Portable Voice Format (PVF)
* Fasttracker 2 (XI)
* HMM Tool Kit (HTK)

OS : Win XP/2000/Vista/Win 7
Language : Multilanguage

Fazla 23 000 kişi zaten Total Audio Converter, ses dosyaları işlemek için seçtik. Şimdi denemek için ücretsiz bir kopyasını alın. Total Audio Converter, Windows 2000/NT/XP/2003/Vista/7 üzerinde çalışır.
Özellikler:
WAV, MP3, OGG, WMA, APE, FLAC, MP4, AAC, MPC için herhangi bir ses kolayca dönüştürebilirsiniz. Tabii toplu seçenek desteklenir.
CD'lerinden ve CDA kayıplı ve kayıpsız formatları dönüştürebilirsiniz.
Total Audio Converter, YouTube videoları ses alır. Sadece url yazın.
Sihirbazı Programın tüm ayarları yapmanıza yardımcı olur. Her zaman mükemmel ses almak için ne parametre biliyoruz.
Komut satırı ile ses dosyalarını dönüştürebilir.
Arayüz dilleri: İngilizce, Almanca, Rusça, İspanyolca, Japonca ve Fransızca.

Desteklediği formatlar:
* MPEG Audio Layer format (MP3)
* Real Audio formatı (RA, RMM, RAM, RPM, RM, RMVB)
Biz ra dosyaları [center][img]
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
dönüştürmek için bu codec yüklemek için önermektedir.
* WAVE ses formatı (WAV)
* OGG dosya formatı (OGG)
* Ses Tracks biçimi (CDA)
* Monkey Ses formatı (APE, APL)
* Musepack formatları (MPC, MP )
* Windows Media Audio formatı (WMA)
* Free Lossless Audio Codec format (FLAC)
* Gelişmiş ses kodlama (AAC, M4A)
* MPEG-4 uluslararası standart (MP4)
* Gerçek Ses codec (TTA)
* OptimFROG (OFR)
* Speex (SPX)
* WavPack (WV)
* MOD müzik
(XM, IT, S3M, MOD, MTM, umx)
* AdaptiveMultiRate (AMR)
* MO3 müzik (MP3/OGG sıkıştırılmış MOD)
* Müzik Aleti Dijital Arabirimi (MIDI)
* TwinVQ (VQF)
* Paris Ses Dosyası (PAF)
* Commodore Amiga (IFF, SVX)
* Küre Nist (WAV)
* Ses dövme (W64)
* GNU Octave 2.0 (MAT4)
* GNU Octave 2.1 (MAT5)
* Taşınabilir Ses Biçimi (PVF)
* Fasttracker 2 (XI)
* SMM Tool Kit (HTK)

OS: Win XP/2000/Vista/Win 7
Dil: Çoklu Dil


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]










AutoPlay Menu Builder 6.2 Build 1948 Rus



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


AutoPlay Menu Builder 6.2 Build 1948 Rus | 5.4 MB

AutoPlay Menu Builder is one of the best tools for creating an automatic playing menu to launch your cd or dvd. No programming experience is necessary! Just click and drag your mouse a few times, and like magic you can build a menu which will pop up when your disc is inserted into the drive. From the menu you can launch applications, open documents, play movies, and do much, much more. This is the simple, elegant solution to your disc creation needs.
Features:
- Just thinking, no programming
- Rapid development environment to create autoplay menus quickly
- Powerful WYSIWYG designer, easy to use without learning
- Easy testing without burning on disc
- Protect menus from being modified by others with password
- Create projects from templates, and create own templates
- Support multi-page window, shaped window and full screen window
- Cool splash screen with shaped, fade in, fade out and animated effects
- Internal slide show support with a large set of effects
- Many kinds of actions such as launching application, open document, etc
- Many cool controls
- Embed Flash Player, Internet Explorer and Windows Media Player in menus
- Standard or customized tool tip while moving cursor over controls
- Text and graphic comments while moving cursor over controls
- Support MP3/MP2/MP1/OGG/WAV/MID/RMI/XM/IT/MOD/S3M files for background music
- Support BMP/PNG/JPG/GIF/PCX/WMF/EMF/ICO images
- Create stand-alone executable files
- Customize disc icon and mouse cursors
- Install specified fonts before loading a menu

AutoPlay Menu Builder CD veya DVD başlatmak için otomatik bir oyun menüsü oluşturmak için en iyi araçlardan biridir. Hiçbir programlama deneyimi gereklidir! Sadece tıklayın ve farenizi sürükleyin birkaç kez ve sihir gibi disk sürücü takıldığında açılır bir menü oluşturabilirsiniz. Menüsünden çok çok daha fazlasını filmleri oynatmak, uygulamalar, açık belgeler başlatmak, ve. Bu, disk oluşturma için basit, şık bir çözüm.
Özellikler:
- Henüz düşünme, hiçbir programlama
- Hızla autoplay menüleri oluşturmak için hızlı bir geliştirme ortamı
- Öğrenme olmadan kullanımı kolay Güçlü WYSIWYG tasarım,
- Disk üzerinde yanan olmadan kolay test
- Şifre ile başkaları tarafından değiştirilen menüler koruyun
- Şablonları gelen projeler oluşturma ve kendi şablonları oluşturmak
- Destek çok sayfalı, pencere, şekilli pencere ve tam ekran pencere
Şeklindeki ekranı Cool, fade in fade out ve animasyonlu efektleri
- Büyük bir set efektleri ile İç slayt gösterisi desteği
- Böyle bir uygulama başlatma, açık belge, vb gibi eylemler Birçok türde
- Birçok cool kontrolleri
- Embed Flash Player, Internet Explorer ve Windows Media Player menüler
- Standart veya özelleştirilmiş araç ipucu kontroller üzerinde imleci hareket ettirerek
- Metin ve grafik yorum yaparken hareketli imleç
- Destek MP3/MP2/MP1/OGG/WAV/MID/RMI/XM/IT/MOD/S3M dosyaları arka plan müziği için
- Destek BMP / PNG / JPG / GIF / PCX / WMF / EMF / ICO görüntüleri
- Tek başına yürütülebilir dosyaları oluşturun
- Özelleştir disk simgesi ve fare imleçleri
- Bir menü yüklemeden önce belirtilen fontları yükleyin.


OS : Win XP/2000/Vista/Win 7
Language : English



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Joboshare DVD Creator 3.1.0.0722


J. River Media Center 16.0.136 Final Multilingual



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


J. River Media Center 16.0.136 Final Multilingual | 20.7 MB

Music, photos, and video YOUR way - all from a single software program! Connect your PC to your home entertainment hardware and control it all with a remote! Load your music on your iPod while you watch TV! All with one easy-to-use program - MEDIA CENTER! J.River Media Center has a new user interface designed to make it even easier to organize, find and play your digital files, and to connect to hardware devices. All-in-one media management app turns any Windows PC into an entertainment hub for complete control of your digital media. It connects PC to stereo, TV, remote control devices, digital cameras, scanners, and portable MP3 players. It plays all media, rips, burns, and organizes all your music, images, and video. MC encodes and plays all popular media formats. Powerful utilities include Media Server for streaming music and images to remote PCs.
Complete Feature List

Collect, Organize and Play™
Music, Images and Video in one program with all the tools to manage and enjoy them. All the ripping, burning, importing, playlisting, and syncing you expect from a jukebox application, and much, much more...

• Supports over 80 media file formats
• Create custom Playlists and Smartlists from your media library
• Rips and encodes to WMA, OGG, APE, MP3, FLAC and more
• Freeware CD and DVD data burning
• Support for popular MP3 devices, including iPod®, Creative® and SanDisk® players
• Leading edge organization and customization options
• Selectable skins and Slim View with cool translucent effect
• Search, download and play rich content from Google Video/Images, YouTube and SHOUTcast - all without leaving the application
• Support for PlaysForSure devices and music subscription services
• Unique Action Window for a quick route to tasks such as burn, tag or handheld sync.
• Theater View fullscreen mode for the 10-foot interface experience. Browse media on your TV
• Media Mode buttons for fast access to media type: music, photos, videos
• Integrated CD labeler for printing custom labels and covers
• Podcast support, including one click subscriptions
• pix01 photo and video gallery feature. Create, upload and share photo and video albums on the web - for free!
• Powerful, flexible burning engine - multiple burns, split large files across discs
• Fast and efficient file tagging system
• Automatic folder monitoring and import of newly added files
• Mouse wheel zooming and panning for pictures, video, DVD and TV
• Customizable View schemes -- Best file organization of any jukebox
• Freeform Mini View skins
• Support for Standard View skins
• Support for Winamp 2 skins
• 40 visualizations, and support for White Cap and the latest G-Force visualizations
• New Display View mode
• Remote control support
• Cross-fading and gapless playback
• Media Server -- Home networking
• Replay Gain (volume leveling)
• In-line file property editing
• Plug-in support, including third-party plug-ins
• Web TV and radio
• Find CD retailer search
• Online Artist info search
• Visualization Studio - create and save your own visualizations
• Media Scheduler
• Integrated Download Manager
• DSP/EQ Studio
• Media Editor for editing sound files
• Broadcast and cable TV (with tuner card)
• DVD playback and recording
• Digital image organization and tagging
• 3D visualizations
• Flexible database that allows unlimited new fields to be added
• Cover View -- shows album art/image for each track or CD or DVD
• TV recording and instant-replay, Pause, Resume, FFWD, REW
• Pane View and Tag mode for the easy selection and tagging of files
• Integrated music/image slideshow
• Preset Smartlists -- 1 hour of random music, Last 100 tracks played, etc.
• ASIO Playback
• Multi-Zone Playback
• Web or FTP upload of media files
• TiVo Home Media Option support for music and images. Enjoy your Playlists through TiVo
• Support for Universal Plug 'n' Play devices e.g. Media streamers
• Document support with full text searching/indexing
• Basic image editing
• Multi-Zone Synchronization
• Split View feature - Open Library and Playing Now windows together
• Freeware Integrated support for Audible™ audiobook store
• Freeware File transfer support for Sony PlayStation Portable™

OS : Win XP/2000/Vista/Win 7
Language : Multilingual

Müzik, fotoğraf ve video Your Way - tek bir yazılım programı! Ev eğlence donanım bağlayın ve bir uzaktan kumanda ile kontrol! TV izlerken, iPod müzik yükleyin! Kullanımı kolay bir program ile her şey - MEDYA MERKEZİ! J. River Media Center, çok daha kolay düzenlemek, bulmak ve dijital dosyalarını çalmak ve donanım aygıtları bağlamak için hale getirmek için tasarlanmış yeni bir kullanıcı arayüzü var. All-in-one medya yönetimi uygulaması dijital medyanın tam kontrol için bir eğlence merkezi herhangi bir Windows PC döner. Bu stereo, TV, uzaktan kumanda cihazları, dijital kameralar, tarayıcılar, ve taşınabilir MP3 çalarlar, PC bağlanır. Bu, bütün medya, akıntılar, yanıklar tiyatro, müzik, fotoğraf ve video tüm düzenler. MC, tüm popüler medya formatlarını kodlar ve oynar. Güçlü araçlar müzik ve uzaktan bilgisayarların görüntü akışı için Media Server içerir.
Komple Özellik Listesi

Toplamak, düzenlemek ve Çal ™
Müzik, Resim ve Video yönetmek ve onlara zevk için tüm araçları ile bir program. Bütün, yanma, ithal, playlisting ve bir müzik kutusu uygulaması beklediğiniz senkronizasyonu, ve çok daha fazlası ...

• 80 yılı aşkın medya dosya biçimlerini destekler.
• medya kütüphanesi özel Playlistler ve Smartlists
• Ters akıntılar ve WMA, OGG, APE, MP3, FLAC ve daha fazlası
Yanma • Ücretsiz CD ve DVD veri
• iPod ® Creative ® ve SanDisk ® oyuncular da dahil olmak üzere popüler MP3 cihazları, Destek
• Lider kenar organizasyon ve özelleştirme seçenekleri
• Seçilebilir derileri ve serin saydam etkisi İnce Görünüm
Uygulama bırakmadan tüm - • Arama, Google Video / Resim, YouTube ve SHOUTcast zengin içerik indirme ve oyun
PlaysForSure cihazlar ve müzik abonelik hizmetleri için • Destek
• Benzersiz Eylem Pencere, yanık, etiket veya el sync gibi görevleri hızlı bir yol için.
10-ayak arayüz deneyimi için • Tiyatro Profili tam ekran modu. TV'nizi İnsanlar medya
Ortam türü için hızlı erişim için • Medya Modu düğmeleri: müzik, fotoğraflar, videolar
• Entegre CD etiket baskı için özel etiketler ve kapaklar
• Podcast desteği tek bir tıklama abonelikler dahil olmak üzere,
• pix01 fotoğraf ve video galerisi özelliği. Oluşturun, upload ve web üzerinde fotoğraf ve video albümleri paylaşın!
• Güçlü, esnek yanma motoru - Birden fazla yanıklar, diskler üzerinde büyük dosyaları bölme
• Hızlı ve verimli dosya etiketleme sistemi
• Otomatik klasör izleme ve yeni eklenen dosyalar ithalat
• resim, video, DVD ve TV için yakınlaştırma ve kaydırma Fare tekerleği
• Özelleştirilebilir Profili düzenleri - herhangi bir jukebox en iyi dosya organizasyonu
• Freeform Mini Profili skins
Standart Profil ciltler için • Destek
Winamp 2 ciltler için • Destek
• 40 görselleştirme, ve White Cap ve en son G-Force görselleştirme
• Yeni Ekran View modu
• Uzaktan kumanda desteği
• Çapraz solma ve gapless oynatma
• Media Server - Ev ağı
• Replay Kazancı (ses seviye)
• In-line dosya özelliği düzenleme
• Plug-in desteği de dahil olmak üzere üçüncü parti plug-ins
• Web TV ve radyo
• CD perakendeci ara bul
• Çevrimiçi Artist info arama
• Görselleştirme Studio - Kendi görselleştirme oluşturmak ve kaydetmek
• Medya Zamanlayıcısı
• Entegre Download Manager
• DSP / EQ Studio
• Medya Editor ses dosyaları düzenlemek için
• Yayın ve kablolu TV (tuner kartı ile)
• DVD oynatma ve kayıt
• Dijital görüntü organizasyon ve etiketleme
• 3 boyutlu görselleştirme
• Esnek veritabanı sınırsız yeni alanlar eklenecek sağlar
• Kapak Profili - albüm sanat / her parça ya da CD veya DVD için görüntü gösterir
• TV kaydı ve anında tekrar, Duraklat, Devam, hizmet veren firmamız, REW
• Bölmesi görüntüleme ve Tag modu dosyaları kolay seçimi ve etiketleme
• Entegre müzik / resim slayt
• Önceden Smartlists - rasgele müzik 1 saat oynadı Son 100 parça, vb.
• ASIO Çalma
• Multi-Zone Çalma
• Web veya FTP yükleme ortam dosyalarının
Müzik ve görüntüler için • TiVo Home Media Option destek. TiVo üzerinden Playlistler keyfini çıkarın
• Universal Plug 'n' Play cihazlar için Destek örneğin Medya flamalar
• Belge destek tam metin arama / indeksleme
• Temel resim düzenleme
• Multi-Zone Senkronizasyon
• Split View özelliği - Açık Kütüphane ve birlikte pencereleri Şimdi oyun
• Sesli için Freeware entegre destek ™ sesli kitap mağazası
• Sony PlayStation Portable Freeware Dosya transferi desteği ™

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Poster Printer (ProPoster) 3.01.17 Multilingual



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Poster Printer (ProPoster) 3.01.17 Multilingual | 4.8 MB

Poster Printer (ProPoster) is software for big banner printing, sign printing, poster printing, mural printing, wall photo printing. ProPoster does not require special plotters, it simply prints on standard printers. Any picture, digital photo, Microsoft Word document, Excel spreadsheet can be used as a source for the multipage poster. Also, it is possible to print a poster from a scanner.
You can use some powerful graphic program for poster printing, if you have special knowledge and skills. But ProPoster is convenient, simple and intuitive poster software that will free you from unnecessary work. Simply select an image and the software will automatically divide it into the necessary number of pages. To create a poster, you will also need glue, scissors and a bit of skill.

Make a great poster yourself! It should not necessarily be your favorite picture or digital photo, advertising banner or any tables and graphics. Just use your imagination. Let it be something unique, maybe even the result of your creativity. Show your own poster to your friends, they will be amazed for sure.

Features:
• Large poster printing with the size up to 10 x 10 meters.
• Supporting various image formats (bmp, gif, jpg, wmf, emf).
• Supporting copying data from standard Windows applications.
• Acquiring images from Twain-sources (digital camera).
• Previewing posters in real scale with high quality (1 : 1).
• Supporting Metric and Imperial measurement units (mm, cm, inch).
• Multilingual interface.
• Standard poster format templates (DIN A0, A1, A2).
• Automatically orienting pages and adjusting the poster size to fit paper sheets.
• Printing out the necessary part without the whole poster printing.

OS : Win XP/2000/Vista/Win 7
Language : Multilingual



Poster Printer (ProPoster) büyük afiş baskı, tabela baskı, poster baskı, duvar baskısı, duvar fotoğraf baskısı için yazılım. ProPoster Ploter gerektirmez, sadece standart yazıcılarda baskı. Herhangi bir resim, dijital foto, Microsoft Word belgesi, Excel tabloları, poster için bir kaynak olarak kullanılabilir. Ayrıca, bir tarayıcıdan resim alıp poster yazdırmanız da mümkün.
Özel bilgi ve beceriye sahipseniz, poster için bazı güçlü grafik programlarını kullanabilirsiniz. Fakat ProPoster, gereksiz iş sizi özgür irade, kullanışlı, basit ve sezgisel bir poster yazılım. Basit bir şekilde resmi seçin ve yazılım, gerekli sayfa sayısı otomatik olarak onu böler. Bir poster oluşturmak için, ayrıca yapıştırıcı, makas ve biraz beceri gerekir.

Büyük bir poster kendiniz olun! Bu mutlaka favori resim veya dijital foto, reklam afişi ve herhangi bir tablo ve grafik olmamalıdır. Sadece hayal gücünüzü kullanın. Hatta belki de eşsiz bir şey, yaratıcılık sonucu olalım. Arkadaşlarınıza kendi posteri göster, onlar emin hayran kalacaksınız.

Özellikler:
• 10 x 10 metreye kadar büyüklüğü ile geniş posterler basabilir.
• (bmp, gif, jpg, wmf, emf) çeşitli görüntü formatlarını destekler.
• Standart Windows uygulamalarından veri kopyalamayı destekler.
• Twain kaynağından (dijital kamera) resimler alabilirsiniz.
Yüksek kalite ile gerçek ölçekte • önizleme posterler (1: 1).
• Metrik ve İngiliz ölçü birimlerini destekler (mm, cm, inç) desteklenmesi.
• Çok dilli arayüz.
• Standart poster biçim şablonlarını (DIN A0, A1, A2).
• Otomatik olarak sayfaları uydurur ve kağıt yapraklarını sığdırmak için poster boyutu ayarlama.
• bütün poster baskı olmadan gerekli bölümünü Baskı.

OS: Win XP/2000/Vista/Win 7
Dil: Multilingual

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Ceek TopSales Professional v6.84


Ceek TopSales Professional v6.84 Cracked-DJiNN | 7.894 MB

a complete CRM, sales and marketing software for professionals and businesses.
Some of Topsales benefits:

Maintain a complete contact management. Reach out and build a long lasting relationship with you customers.
Increase your productivity and spend more time building your business instead of wasting time on administrative chores.
Topsales allows co-workers to work and collaborate in more efficient and effective ways. It will improve sales team performance. Sales team can now focus on what they do best - selling.
Cost effective and efficient
Topsales application is portable. It can be installed on USB flash drives
Topsales contact and product list can be exported to Window Mobile. Contact and product list viewer for Windows mobile are free.

INFORMATION ON HOW TO INSTALL

1 - Unpack and install

2 - Copy cracked files over the originals

3 - Enjoy !

eksiksiz bir CRM, satış ve pazarlama profesyonelleri ve işletmeler için yazılım.
Bazı Topsales faydaları:

Tam bir iletişim yönetimi koruyun. Uzanmak ve siz müşterilerimiz ile uzun süreli bir ilişki kurmak.
Verimliliğinizi artırın ve idari işleri zaman israf yerine işinizi daha fazla zaman harcamak.
Topsales ortak çalışanlar daha verimli ve etkili bir şekilde çalışma ve işbirliği sağlar. Bu satış ekibinin performansını artırmak. Satış ekibi şimdi onların yaptıklarını en iyi odaklanabilirsiniz - satış.
Etkili ve maliyet etkin
Topsales uygulama taşınabilir. USB flash sürücüler yüklü olabilir
Window Mobile Topsales temas ve ürün listesi ihraç edilebilir. Windows Mobile için İletişim ve ürün listesi görüntüleyici ücretsizdir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2011, anlatımlıfull3, hepsi, konu, programları, resimli, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2011 programları hepsi resimli ve konu anlatımlı-full-4 cointach Bilgisayar Donanımı 0 10 Ağustos 2011 14:13
2011 programları hepsi resimli ve konu anlatımlı-full-2 cointach Bilgisayar Donanımı 0 10 Ağustos 2011 14:04
2011 programları hepsi resimli ve konu anlatımlı-full cointach Bilgisayar Donanımı 0 10 Ağustos 2011 13:59
Visual Basic Konu Anlatımlı... Syst3m Visual Basic 2 13 Nisan 2010 12:13