IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Eylül 2011, 17:15   #1
Çevrimiçi
Cry
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
AVG PC Tuneup 2012 10.0.0.26




AVG deneyimini tek yazılıma yansıtarak her bilgisayara gerekli bir yazılımla karşımıza çıkıyor. Program sayesinde bilgisayarınızda meydana gelen kilitlenme, donma problemleri çözülebiliyor ve sisteminiz hızlandırılabiliyor.

Kayıt Defteri Temizleyici: Program karışık ve bozuk kayıt defterlerini tarayarak hataları onarır. Bu işlem bilgisayarınızda meydana gelen yavaşlama, donma ve kilitlenme problemlerini giderebilir.

İnternet Hızlandırıcı: Otomatik olarak optimize edilen internet ayarları, çevrimiçi bağlantınızı hızlandırır.

Dosya Kurtarma: Kazayla silinen dosyalar ve hasar gören dosyalar programın dosya kurtarma aracıyla kurtarılır. Bulunan dosya listesinin önizleme imkanınız da var.

Dosya Öğütücü ve Disk Temizleme: Dosyaları hızlı öğütme ile askeri düzeyde güvenli öğütme aralığında dört farklı öğütme seçeneğinde kalıcı olarak silen araç verilerin kurtarılamaz şekilde silinmesini sağlar. Disk temizleme aracı disklerin tamamını temizlemek ve ekstra güvenlik sağlamak için kullanılabilir. Temizleme işlemi sırasında hiçbir dosya kopyası oluşturulmadığından emin olmak için sistem geri yükleme özelliğini de kapatabilirsiniz.

İz Silici: Bilgisayarınız internet gezilerinizi, program kayıtlarınızı, belge işlemlerinizi kısaca yaptığınız işlemleri takip ederek kaydederek. AVG PC Tuneup'un iz temizleyici özelliği arkanızdaki izleri silerek geride kayıt bırakmaz.

Disk ve Windows Kayıt Defteri Birleştirici: Bilgisayar performansını artırmak için disklerinizdeki dosyaları daha kolay okunabilecek ve yazılabilecek biçimde yeniden düzenler. Buna benzer bir diğer araç ise parçalanmayı, fazla boş alanı ve yapısal kusurları ortadan kaldırmak üzere Windows kayıt defterinizi yeniden yazarak temizler.

Disk Doktoru ve Disk Gezgini: Bu araçlarla disklerdeki olası bozulmalar gözetim altında tutularak veri kayıpları önlenir. Sabit sürücüler dizin hataları ve bozuk bölümler ile ilgili problemlere karşı denetlenir. Çok yer kaplayan dosyalar denetlenerek hızlı yer açmanız için önerilerde bulunur.

Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2012, 26, avg, pc, tuneup


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
2012 Yılı Microsoft Geleceğin Teknolojisi (microsoft future technology of 2012-Video) Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Temmuz 2011 18:37