IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Eylül 2011, 13:31   #1
Çevrimdışı
Cry
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
The KMPlayer 3.0.0.1442




KMPlayer birçok medya dosya formatını oynatabilen ve destekleyen çok yönlü ve becerikli bir medya oynatıcıdır. Bu formatlar arasında VCD, DVD, Blu-ray, AVI, MKV, Ogg Theora, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime ve diğerleri var.

Çok geniş bir özellik yelpazesine sahip olan bu program ile altyazıları düzenleyebilecek veya kontrol edebilecek, ses, ----- veya ekran görüntülerini birçok yol ile yakalayabileceksiniz.

Programda bulabileceğiniz "Album" özelliği ile kendi medya -----lerinizi yaratabilecek ve yönetebileceksiniz. Favoriler, TV kartı desteği gibi bir çok benzersiz ve eşşiz özellikle donatılmış bu yazılım bilgisayarınızdaki tüm medya ihtiyacını karşılayabilecek düzeyde.

Sisteminizde hiçbir codec karışıklığı yaratmak istemiyorsanız bu programı kurup artık rahatlıkla ---lerinizi dinleyebilir, DVD filmlerinizi izleyebilir, veya HDTV-Rip, DVDRip gibi codeclerle hazırlanmış DivX, XviD, MKV -----ları da izleyebilirsiniz.

Aynı zamanda hasarlı veya bozuk AVI dosyalarını oynatabilme gibi bir özelliği de bulunan program, paylaşırken şifrelenmiş, sıkıştırılmış müzik -----lerini (zip,rar) de oynatabiliyor.

Skin desteği ile tamamen değiştirilebilir, gelişmiş ve kullanımı kolay bir arayüze sahip bu oynatıcı, dilerseniz oynattığınız medya türüne göre skin değiştirebiliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


The KMPlayer neredeyse bilgisayarınızda oynatmak istediğiniz medya dosyaları için gerekli tüm decoderleri içermekte. Fakat isterseniz kendi bünyesinde barındırmadığı codecleri de external(dış) çözücüler ile sağlayabiliyorsunuz.


Oynatıcının en büyük özelliklerinden biri olan hem iç hem de dış filtre desteği ile tamamen diğer decoderlerin kontrolü sağlanabiliyor. Hazır codeclerle gelen ve çoğu medya dosyasında codec yüklemesi yapmanızı gerektirmeyen bu oynatıcı aynı zamanda sistem filtreleri ile kendi filtrelerini karıştırmıyor böylece hiçbir hata veya karışıklığa yol açmıyor.

Not: KMPlayer'ı Türkçe yapmak için program penceresine farenizin sağ tuşu ile tıklayarak "Language" menüsünden "Turkish.ini" dosyasını seçmeniz yeterli olacaktır.

İçerdiği Codec ve Filtreler
  • ----- Decoderleri : DivX, XviD, Theora, WMV, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, VP3, VP5, VP6, H263(+), H.264(AVC1), CYUY, ASV1/2, SVQ1/3, MSVIDC, Cinepak, MS MPEG4 V1/2/3, FFV1, VCR1, FLV1, MSRLE, QTRLE Huffyuv, Digital -----, Indeo3, MJPEG, MPNG SNOW, TSCC, Dirac, VC-1, Real-----, SMC vs.
  • Ses Decoderleri : AC3, DTS, LPCM, MP2, ---, Vorbis, AAC, WMA, ALAC, AMR, QDM2, FLAC, TTA, IMA ADPCM, QCELP, EVRC, RealAudio vs.
    • 2Ch -> Çoklu kanal dönüşümü

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1442, kmplayer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık