IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2011, 04:20   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Epson ‘Hepsi-Bir-Arada’yı daha da küçülttü!




Dijital görüntüleme ve baskı teknolojileri uzmanı Epson, hepsi-bir-arada (small-in-one) serisi yazıcılarından Epson Stylus SX435W’yu Türkiye pazarına sundu...

Yüzde 39 oranında küçültülmüş boyutu ile ev kullanıcılarına hitap eden all-in-one (AIO) yazıcı, wi-fi bağlantı ve bilgisayarsız ortamda mobil baskı alma deneyimini yaşatmasının yanı sıra uygun maliyetli baskı alması, tarama ve fotokopi olanağını bir arada sunmasıyla dikkati çekiyor.
Sx435W, Epson'un önceki en küçük hepsi bir arada ürün serisindeki modellerinden yüzde 39 daha ufak olmasıyla dikkat çekiyor... Şık ve tarz sahibi tasarımının yanı sıra son derece az yer kaplaması sayesinde bu ürün, her türlü ev ortamına kolaylıkla uyuyor. Ayrıca bu küçük “hepsi bir arada”nın ambalajı da yüzde 25 daha küçük olduğundan, çok daha az atık çıkararak çevreye olan olumsuz etkiyi de azaltmış oluyor.
Dört ayrı mürekkep kartuşunu kullanarak sadece biten rengi değiştirebilmeniz bu cihazı her açıdan uygun maliyetli hale getiriyor. DURABrite Ultra Mürekkep, stüdyo kalitesinde fotoğraflar basmak ve canlı, net metin belgeleri üretmenize yardımcı oluyor. Windows 7, Windows Vista ve Mac OS ile uyumlu otomatik wi-fi kurulumu, dizüstü ve masaüstü bilgisayarların kablosuz yazdırma için yapılandırılmasını son derece kolaylaştırıyor.
Ağ ayarlarını otomatik yapıyor
Yapılandırmak için gereken bağlantı ayarlarını otomatik olarak kendisi bulan Epson Stylus SX435W, ağ ayarları ve USB kablo bağlantısı ile uğraştırmıyor. Böylece birçok kullanıcı, evinin her yerinden hızlı ve etkin baskı, kopyalama ve tarama yapma özgürlüğüne kavuşuyor.
Fotoğraflarınızı bilgisayar kullanmadan basın
Stylus SX435W 3,6 cm'lik renkli LCD ekranı, entegre hafıza kartı yuvası, kullanışlı menü komutlarıyla bilgisayar kullanmadan fotoğraflarınızı kolaylıkla basabilmenizi sağlıyor. Böylece bilgisayarların açılmasını beklemenize de gerek kalmıyor. Doğrudan bir hafıza kartından baskı alabiliyor olmak çok daha fazla esneklik ve kolaylık sağlıyor.
iPrint uygulaması ile uyumlu olan SX435W, akıllı telefonlar ve tablet bilgisayarlardan fotoğraflarınızı ve belgelerinizi kablosuz olarak hızlı ve kolay bir şekilde basabilmenizi sağlıyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
da, daha, epson, küçülttü, ‘hepsibirarada’yı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hepsi bir arada video modları Sunay SMF 2 06 Mayıs 2012 12:41
Hepsi bir arada yonga! Kralice Bilgisayar Donanımı 0 15 Aralık 2008 21:46
Hepsi bir arada! Kralice Bilim Dünyasından Son Haberler 1 14 Temmuz 2008 21:48