IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Aralık 2011, 14:32   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung 7 Serisi CHRONOS!




Samsung’un yüksek kaliteli, gelişmiş özelliklere sahip yenidizüstü bilgisayarı 7 Serisi CHRONOS ile yeni yıla hızlı girin...
Tüketici elektroniği ve bilgi teknolojilerinin lider ismi Samsung tarafından Türkiye’de satışa sunulan 7 serisi CHRONOS dizüstü bilgisayarlar performansları ile göz dolduruyor.
kompakt alüminyum gövdesi ile stil sahibiolan 7 serisi CHRONOS; Intel Core i7 2675QM işlemciye sahip ve ExpressCache™* teknolojisini kullanmakta. 7 serisi CHRONOS’un ana kartındayer alan ekstra 8GB ExpressCache™ taşınabilir hafızahem daha hızlı bir açılış,hem de genel performansta bir artış sağlıyor,bilgisayarın uyku modundan çıkması yalnızca iki saniye alırken, internette (Microsoft İnternet Explorer’da) 2 kat daha hızlı gezinmek mümkün oluyor.
Bu hıza ek olarak, 7 serisi CHRONOS’unSuperBright Plus ekranı mükemmel görüntü kalitesi ve metin okunabilirliği için 300 nit aydınlıkta tasarlanmış, yansımasız ekranı sayesinde ortam ışığından etkilenmeden dış mekanlarda rahatlıkla çalışılabiliyor. 16 milyon renk ve HD+ özelliği ise yeni yılda oyun ve HD filmlerin keyfini çıkaracaksınız. Ayrıca, Samsung’un en son ‘MAX Screen’ teknolojisini de kullanan 7 serisi CHRONOS, ince çerçeve sayesinde daha büyük bir ekran sunuyor.
Samsung’un akıllı pil teknolojisi sayesinde 1500 sarja kadar kapasitesini %80 muhafaza edebilen bataryaya sahip 7 Serisi Chronos, normal pillere sahip bilgisayarlara göre 3 kat daha uzun ömür vaad ediyor.
Samsung Electronics Türkiye BT Ürünleri Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, yeni 7 serisi CHRONOS dizüstü bilgisayar ile ilgili; “9 serisi notebook’un büyük başarısından sonra, notebook ürün yelpazemizi geliştiriyoruz. 7 serisi ile, gerçekten özel bir ürün yaratmak için yepyeni ve güçlü özelliklerle Samsung’un tasarımını ve mühendislik başarısını birleştirdik. Bizim amacımız, müşterilerimizin hayatlarına etki edecek ve zenginleştirecek notebooklar yaratmaktır. 7 serisi CHRONOS her şeyi daha kolay ve hızlı hale getirerek bireysel bilgisayar kullanımını zirveye çıkarmaktadır.” dedi.
7 serisi Chronos 1.649 usd + kdv tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile satışa sunulmaktadır.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
7, chronos, samsung, serisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ücretsiz CD-Key(Diablo 2 serisi, Starcraft serisi, Warcraft serisi) dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Kasım 2011 12:42
Samsung'un Yeni LED TV Serisi xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 10 Ocak 2010 18:33