IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Aralık 2011, 18:31   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni yılın hediyesi HP’den!




HP, yeni yıla sayılı günler kala hala hediye arayışında olanlara hem şık hem de kullanışlı hediye alternatifleri sunuyor

Yeni yıl heyecanı yaklaşırken hediye telaşı yaşayanlara HP birbirinden şık ve kullanışlı hediye alternatifleri sunuyor. HP geniş, renkli ve her zevke hitap eden ürün yelpazesi içerisinden teknoloji tutkunlarının stilini yansıtan, kullanım kolaylığı ve seste yeni bir boyut için tasarlanmış olan HP Premium Digital Mikrofonlu kulaklığı alternatifler arasında sunuyor. Üstün kalitede netlik sağlayan 40 mm'lik büyük sürücüler aracılığıyla saatlerce müzik dinleyip sohbet edebilme imkanı sunan bu ürün geniş, rahat deri kulaklık yastıkları ile basınç noktalarını azaltıyor. Ağırlığı 0.256 kg olan HP Premium Digital Mikrofonlu Kulaklık 39$+KDV satış fiyatına sahip.


Teknoloji tutkunlarına sunulan bir diğer yılbaşı hediyesi ise duyarlılığı ayarlanabilen ve tüm yüzeylerde çalışmasını sağlayan bir lazer sensörlü HP Kablosuz Lazer Konforlu Mouse'un gelişmiş 2,4 GHz kablosuz teknolojisi ile daha geniş bir kapsama alanına sahip olarak her yerde çalışabilme İmkanı sunuluyor. Ayrıca simetrik ve oyuk bir tasarıma sahip olan HP Kablosuz Lazer Kontorlu Mouse, hem sağ hem de ve sol el kullanıcıları için son derece rahat bir kullanım sağlarken rahat ve güvenli bir tutma şekline imkân veren kauçuk kenarlar çalışırken kontrolün kullanıcıda olmasını sağlar. Kaydırma tekerindeki mavi LED'li göstergesi pilin azaldığını gösteren HP Kablosuz Lazer Kontorlu Mouse’un satış fiyatı ise 29$+KDV.


Diğer bir alternatif olarak sevdiklerinize yılbaşı hediyesi olarak HP Mini 210 HP tarafından müşterilerine sunuluyor. Orijinal Windows® 7 Starter ve 25,6 cm (10,1 inç) BrightView Infinity ekran özelliklerine sahip HP Mini 210, her türlü talebe cevap verebilecek bir bilgisayar deneyimi yaşatıyor. İnce, hafif ve şık olan bu dizüstü bilgisayar, teknoloji tutkunlarına 3 farklı renk seçeneği sunarken, 10,5 saate kadar uzun pil ömrü ile az enerji harcayarak çalışmalarını tamamlama fırsatını veriyor.

HP Mini 210 dizüstü bilgisayar rahatlıkla taşıma kolaylığı sunuyor. HP Mini 210, stylish tasarımı ve etkileyici performansının yanısıra uygun fiyat seçenekleriyle, yüksek teknolojiyi ulaşılabilir kılıyor. Bu teknolojinin satış fiyatı ise 449$+KDV.


HP’nin mini dizüstü bilgisayar kullanıcıları için hem taşıma kolaylığı sağlayan hem de koruyucu amaçlı HP mini dizüstü bilgisayar çantası yılbaşı hediye alternatifleri arasında sunuluyor. HP’nin birçok mini dizüstü bilgisayarına uyumlu olan bu çanta, zarif ve ince tasarımı ile diyagonal ekran boyutu 25.9 cm (10,2 inç) genişliğinde. Dayanıklı neopren dış kısmı ve pelüş iç kaplamasıyla kire, toza, çarpma ve çizilmelere karşı koruma sağlar. Dizüstü bilgisayar çantasının satış fiyatı ise 19$+KDV.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 26 Aralık 2011, 04:38   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Yeni yılın hediyesi HP’den!




HP Premium Digital Mikrofonlu Kulaklık 39$
Bunu Almam Lazım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
hediyesi, hp’den, yeni, yılın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burcuna Göre Yeni Yıl Hediyesi Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 12 Aralık 2011 19:58
• Emre altuğ eşine yeni yıl hediyesi alırken görüntülendi. Sametold Haber Arşivi 0 31 Aralık 2010 17:44