IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2012, 15:01   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bilgisayarınıza 10 kat hız katacak!




SanDisk’in yeni SSD ürünleri daha hızlı ve daha güçlü bilgisayar deneyiminin yanı sıra, hem mevcut PC’nizin ömrünü hem de notebook’larınızın pil ömrünü uzatma imkanı sunuyor.

Standart bir sabit sürücüye göre yüzde 30 güç tasarrufu sağlayan SanDisk Extreme SSD, uygulamaları anında açabilmesi ile oyun çılgınlarının da dikkatini çekecek. Hareketli herhangi bir parçası bulunmadığından darbe ve titreşimden etkilenmeyen SSD bu sayede veri kaybı riskini de minimuma indiriyor.
Flaş bellek ve veri depolama çözümlerinde global bir lider olan SanDisk Corporation, perakende satış kanalı için yüksek performanslı bir SSD piyasaya sürdüğünü açıkladı. SanDisk Extreme SSD, 7200 RPM’lik bir sabit sürücüden 10 kata kadar daha hızlı çalışıyor ve kullanıcıların hızla sistemlerini başlatıp kapatmalarını, uygulamalarını daha hızlı çalıştırmalarını ve bekleme zamanlarını azaltmalarını sağlıyor. Ürün aynı zamanda, daha güçlü ve güç konusunda daha verimli olduğundan, pil ömrünü uzatırken daha güvenilir bir bilgisayar deneyimi de sunuyor.
Sıradışı performans
SanDisk Extreme SSD, bir PC’yi 16 saniyeden kısa sürede açabiliyor ve hızla kapatarak, masaüstü ve notebook bilgisayar kullanıcılarına önemli derecede iyileştirilmiş bir kullanım deneyimi sağlıyor. Oyun severler için de son derece cazip olan SanDisk Extreme SSD, uygulamaları anında açıyor ve özellikle MMORPG (massively multiplayer online role-playing games) oyunlarında oldukça önemli olan sıralı işlemlerde çevreyi hızla işleyerek oyun için gecikmeleri azaltıyor. SanDisk Türkiye Satış Müdürü Yosi Rafael; “Bilgisayarlardaki bekleme zamanları, SSD’ler sayesinde artık geçmişte kaldı. SanDisk Extreme SSD’miz anında başlatma ve kapatma zamanlarını, daha hızlı uygulama çalıştırma ile birleştirerek sunuyor. Bu teknoloji, bilgisayar deneyiminde çok büyük bir gelişme...”
SanDisk Extreme SSD’ler, maksimum 83,000’e kadar rastgele yazma, saniye başına giriş-çıkış işlemi ve maksimum 44,000’e kadar rastgele okuma, saniye başına giriş-çıkış işlemi gerçekleştiriyor. Yüksek sıralı okuma performansı olarak maksimum 550 MB/s ve sıralı yazma hızı olarak 520 MB/s, daha hızlı ve daha hassas bir bilgisayar deneyimi sunuyor.
Standart bir sabit sürücüye göre yüzde 30 güç tasarrufu...
Bir sabit sürücüden daha güvenilir ve dayanıklı olan SanDisk Extreme SSD, hareketli herhangi bir parça içermediğinden, şok ve titreşimden etkilenmiyor, veri kaybı riskini minimuma indiriyor. Arızasız çalışma süresinin sabit sürücülerin çok üzerinde olması ise kullanıcılara, dosyalarının uzun süre boyunca korunacağı konusunda güven veriyor. Daha az ısı ve gürültü üreten SanDisk Extreme SSD ayrıca, standart bir sabit sürücüden yüzde 30 daha az güç harcıyor. Bu da, bilgisayarlarının pil ömrünü maksimuma çıkarmak isteyen notebook kullanıcılar için ideal bir çözüm haline geliyor. Kurulumu son derece kolay olan Extreme SSD, yeni bir sistem almak yerine mevcut sisteminin ömrünü uzatmak isteyen BT departmanları için de fiyattan tasarruf sağlıyor. SanDisk Extreme SSD’nin bir bilgisayarın SATA portuna takılması yeterli.
120GB ve 240GB seçenekleriyle global olarak piyasaya sunulan SanDisk Extreme SSD’nin tavsiye edilen perakende fiyatları sırası ile $189,99 ve $399,99 olarak duyuruldu. Ürün Türkiye’de de bugünden itibaren satışa sunuldu.
SanDisk SSD kurumsal ve perakende ürün portföyü...
SanDisk, bugün aynı zamanda, masaüstü ve notebook bilgisayar üreticileri için en yüksek performans ve depolama kapasitesini sunan SanDisk X100 SSD’yi de piyasaya sundu. SanDisk, OEM’in 20 yıldan uzun süredir flaş bellek inovasyonu ve dikey entegrasyonun faydaları ile desteklediği kurumsal ve perakende kanalları için tam bir ürün portföyü sunuyor. OEM ürünleri, fiyat avantajlı performans ve kişiselleştirilmiş form faktörleri için SanDisk U100 KHS’yi, microSSD SATA form faktörüne ihtiyaç duyan OEM’ler için Sandisk iSSD’yi ve en yüksek performans ve depolama kapasitesi için de X100 SSD’yi içeriyor. Tüm modeller, bağımsız ya da çift kanal önbellekleme çözümlerine sahip.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
10, bilgisayarınıza, hız, kat, katacak


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
''Lanvin'' 2012 Aksesuar Koleksiyonu, Yine Şıklığınıza Şıklık Katacak.. Sevda Ah Kadınlar 1 14 Ocak 2012 17:25
Nehalem Tozu Dumana Katacak Heidi Bilgisayar Donanımı 0 06 Haziran 2008 16:22