IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Mart 2012, 18:10   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akıllı cihazlarla kablosuz ücretsiz baskı!




Xerox; iPhone, iPad, Xoom, Galaxy Tab gibi akıllı telefon ve tabletlerden kolayca mobil baskı alınmasını sağlayan Xerox PrintBack yazılımını herkese ücretsiz sunuyor.
Xerox PrintBack yazılımı, MAC ya da PC bağlantılı yazıcılara, Apple iOS ve Android sistemli her türlü akıllı telefon ve tabletten bağlanarak baskı alınmasını sağlıyor.
Dünyanın önde gelen teknoloji şirketlerinden Xerox, akıllı mobil cihazlar üzerinden istenilen ortamda kolayca baskı alınmasını sağlayan Xerox PrintBack adlı yazılım çözümünü herkese ücretsiz sunuyor. Xerox’un en yeni mobil baskı uygulaması “Xerox PrintBack”; marka bağımsız, bağlantı türü ya da baskı teknolojisi farketmeksizin, Tablet PC’ler ve akıllı telefonlar üzerinden baskı alınmasına imkan veriyor. Xerox PrintBack yazılımı, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresli kurumsal internet sitesinden bilgisayarlara, Android Market’ten ve Apple AppStore’dan da akıllı cihazlara ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Ofis veya evde kullandığınız bilgisayarınıza tanımlanmış yazıcı ile ilişkilendirilen Xerox PrintBack yazılımı; Dropbox bulut uygulaması veya GMail, Yahoo gibi posta adresleri üzerinden istediğiniz herhangi bir fotoğrafın veya metin dosyasının, akıllı cihazınız ile basılmasını sağlıyor. Mevcut kullanımda, akıllı telefonunuzda veya tablet PC’nizde olan bir dosyayı basabilmeniz için onu masaüstü PC veya MAC’inize göndermeniz ve oradan bilgisayarınıza bağlı yazıcı üzerinden basmanız gerekiyor. Masaüstü bilgisayarınıza ve akıllı cihazınıza yüklenecek Xerox PrintBack yazılımı, bu zahmeti ortadan kaldırıyor ve akıllı mobil cihazınızdan doğrudan baskı almanızı sağlıyor. Benzeri yazılımlar, özellikle kurumların kullanımlarına mail sunucuları üzerinden ücretli olarak sunulurken, Xerox bireysel kullanıcılara bu tür bir yazılımı ücretsiz olarak sunuyor.
Xerox PrintBack yazılımı şu şekilde çalışıyor: Akıllı mobil cihazlara gelen veya o cihazlarda üretilen her türlü pdf, ofis dokümanı veya resimler; Gmail, Hotmail, Yahoo gibi bir e-posta adresine veya Dropbox bulut uygulamasına gönderiliyor. Kullanılan e-posta ya da Dropbox hesabının, masaüstü bilgisayarınızda ve akıllı cihazınız üzerinde tanımlanmış olması gerekiyor. Xerox PrintBack yazılımı, akıllı cihazınız üzerinden bu hesaplara gönderilen dosyaları alarak, otomatik olarak bir kaç saniye içinde tanımlı yazıcınızdan veya çok fonksiyonlu ofis ürününüzden basılmasını sağlıyor.
Marka bağımsız, herhangi bir ağ yazıcısı ya da çok fonksiyonlu ofis ürünü üzerinde çalışabilen Xerox PrintBack’i sorunsuz kullanabilmek için kurulum ayarlarının doğru yapılması gerekiyor. Xerox, yazılımın daha verimli ve hızlı çalışması için Xerox PrintBack’e özel bir kurulmuş bir e-posta adresinin veya Dropbox hesabının tanımlanmış olmasını tavsiye ediyor.
Xerox PrintBack yazılımı; Google Android sürüm 2.1 ve üzeri ya da Apple iOS sürüm 4.2 ve üzeri akıllı telefon ya da tabletlere gönderilen resimleri doğrudan baskıya gönderebiliyor. Xerox PrintBack, MS Ofis, iWork, PDF, JPEG gibi en çok kullanılan ofis doküman türlerini destekliyor. Fotoğraf basımı modu ile fotoğrafları doğrudan baskıya gönderiyor ya da istenilen dosyaların içerisine kaydediyor.
Xerox PrintBack nasıl kurulur?
Kurulumu oldukça kolay olan Xerox PrintBack’i kullanabilmek için şu aşamaların gerçekleştirilmesi gerekiyor:
• Xerox PrintBack yazılımını, Windows ya da Mac tabanlı masaüstü bilgisayarınıza [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden, işletim sisteminizi seçerek indirin ve kurun.
• Cep telefonunuza veya tablet PC’nize, AppStore veya Android Store’dan Xerox PrintBack uygulamasını indirin ve kurun.
• Baskı işlemini gerçekleştirebilmek için Gmail, Hotmail, Yahoo gibi bir e-posta adresi mi yoksa bir Dropbox adresi mi tanımlayacağınıza karar verin ve bunları Xerox PrintBack uygulamasına şifreleri ile tanımlayın.
• Hem masaüstü bilgisayarınızda hem de akıllı cihazınıza aynı adres ve şifreleri girdiğinizden emin olun.
• Xerox PrintBack, kurulum tamamlandıktan sonra masaüstü bilgisayarınızda ve akıllı cihazınızın ekranında kendini bir kısa yol görseli ile tanımlayacaktır. Kısayol üzerinden uygulama hemen kullanmaya başlanabilir.
• Uygulamanın basit menüsü sayesinde basmak istediğiniz dokümanı hızlıca seçebilir ve Xerox PrintBack ile basma seçeneğini kullanarak yazıcıya kolayca gönderebilirsiniz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akıllı, baskı, cihazlarla, kablosuz, ücretsiz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık