IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2012, 16:56   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HP'den yeni kurumsal güvenlik programı!




HP Kurumsal Güvenlik Bulut Bağlantılı Çözüm Ortağı Programı, bulut uygulamalarında kurumsal güvenlik risklerini yönetiyor.
HP kurumların buluta güvenli bir şekilde geçmesi ve bulut bilişimi güvenli bir şekilde kullanabilmesi için tasarlanan yeni Kurumsal Güvenlik programını duyurdu.
Kullanıcı işlemlerinin görüntülenememesi bulut bilişime geçişin önündeki en büyük engel olarak ortaya çıkıyor. Kurumların bulut tabanlı kaynakları kullanırken tek noktadan görüntüleme imkanına sahip olması gerekiyor.
HP Kurumsal Güvenlik Bulut Bağlantılı Çözüm Ortağı Programı, kurumların kullanıcılarının bulut bilişim üzerinden yaptıkları işlemleri takip etmesini sağlıyor. Böylece kurumlar hem şirket içi hem de uzak sunucu bağlantılarında, veri merkezlerinden masaüstü sistemlere ve mobil cihazlara kadar bütün BT sisteminde bulut kaynaklarının güvenli olup olmadığını denetleyebiliyor. Bu da kurumları buluta geçmeye teşvik eden güvenli bir ortam oluşturuyor.
HP Kurumsal Güvenlik Bulut Bağlantılı Çözüm Ortağı Programı’ndan yararlanan HP çözüm ortakları sadece hizmet verdikleri kurumlarda veri güvenliğini sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda yasal mevzuata ve teknik şartnamelere uygunluk gibi koşulları da yerine getiriyor.
Bu sistemde bulut hizmet sağlayıcıları müşterilerin bulut uygulamalarını ve altyapısını HP Güvenlik Zekası ve Risk Yönetimi (SIRM) platformunu kullanarak entegre ediyor. Program bulut hizmet sağlayıcılarının müşterileri, çözüm ortakları ve güvenlik bilgisi ile vaka yönetimi hizmet sağlayıcıları için ürettiği güvenlik bilgi raporlarını standart bir formatta yayınlamalarını sağlıyor. Bu noktada Box, Inc. ve Okta, HP’nin yeni programına katılan ilk çözüm ortaklarından oldu.
HP İş Geliştirme ve Kurumsal Güvenlikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Jeff Scheel, konuyla ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Kurumsal müşterilerin bulut uygulamaları veya altyapısına geçmesinin önündeki en büyük engel kullanıcıların hangi işlemleri yaptığı konusunda yeterince şeffaflık sağlanamamasıdır. Box ve diğer çözüm ortaklarımız sayesinde HP görünürlük, uyumluluk ve güvenlikle ilgili kaygıları azaltarak bulut bilişim kaynaklarına geçişi hızlandırabilmektedir.”
Box, Inc İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Karen Appleton da HP’nin yeni programıyla ilgili şunları belirtti: “Başarılı BT direktörlerinin en büyük önceliği iş geliştirmeyi teşvik eden güvenli bir BT ortamı sağlamaktır. HP Kurumsal Güvenlik Bulut Bağlantılı çözüm ortağı programı, platformumuzda paylaşılan içerik üstünde ek güvenlik denetimi sağlayarak kullanıcı etkinliğinin tek noktadan izlenmesine izin veriyor. HP ve Box, kurumların sahip oldukları içeriğe dünya çapında herhangi bir cihaz veya yerden güvenli bir şekilde erişmesine ve bu içeriği paylaşmasına yardımcı olarak bulut işbirliğini hızlandırıyor.”
HP ArcSight ile bulut sistemlerinden veri toplama
HP Kurumsal Güvenlik Bulut Bağlantılı çözüm ortağı programı, hem farklı güvenlik ve network cihazlarından hem de bulut uygulamalarından gelen bilgilerin birlikte kullanılmasını kolaylaştıran bir açık günlük yönetimi standardı olan HP ArcSight Genel Vaka Formatını kullanıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güvenlik, hpden, kurumsal, programı, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni bir güvenlik uygulaması geliyor! Slipknot Güvenlik ve Güvenlik Açıkları 0 13 Nisan 2010 21:27
Firefox'da Yeni Güvenlik Zafiyeti Ocean Güvenlik Açıkları 0 14 Şubat 2008 16:58