IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Mart 2012, 18:36   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kurumsal işbirliği platformlarında üstün koruma!




Güvenli içerik ve tehdit yönetimi çözümleri lideri Kaspersky Lab, Microsoft SharePoint platformunu korumak için tasarlanmış yeni kurumsal çözümü SharePoint Server için Kaspersky Security ürünün piyasaya sunulacağını duyurdu.

SharePoint Server için Kaspersky Security, Microsoft’un ortak (collaborative) çalışmalar ve dosya belleği için tasarlanmış çözümlerini kullanan müşteriler için etkili bir koruma teknolojisi geliştiriyor. Bu yeni çözüm kötü amaçlı yazılımlara karşı sağladığı ödüllü korumasına ek olarak iç dosya belleği için etkili politika uygulaması sunan içerik filtreleme yeterliliğine de sahip. Yöneticiler kolaylıkla SharePoint sunucusu üzerinden bu çözümü yerleştirip tek diskli yönetici konsolunu kullanırken etkili bir şekilde yönetebiliyor.

Kötü amaçlı yazılımlardan etkili koruma
SharePoint işbirliği platformu aracılığıyla şirketlerin bayiler, girişimciler ve ortaklar gibi üçüncü partiler ile daha etkili bir şekilde iletişim kurulması sağlanıyor. Kaspersky Lab Ürün Baş Sorumlusu Petr Merkulov, üçüncü partilerle ortaklık konusunda “Bu BT trendi özellikle birlikte çalışma konusunda şirket içindeki ve dışındaki kişiler arasındaki sınırları bulanıklaştırmaya devam ettiği için kurumsal BT koruma ekipleri yeni güvenlik riskleriyle karşılaşıyor. Ancak işortaklarının ne tür bir son nokta güvenlik sistemine sahip olduğu ile ilgili neredeyse hiçbir etkiye sahip olmayacaklar. Aynı zamanda kişilerin istem dışı olarak virüs içeren dosyaları birbirlerine göndermeleri büyük bir risk kaynağı oluşturuyor” dedi.
SharePoint Server için Kaspersky Security, oldukça sık bir şekilde gerçekleştirdiği veritabanı güncelleştirmeleriyle kötü amaçlı yazılımların yaygınlaşmasını hem kurumsal işbirliği platformlarında hem de dosya belleği sistemlerinde etkili bir şekilde önlüyor. Çözümün kötü amaçlı yazılımlara karşı tasarlanmış işlevselliği, yüklenen ve yüklenmiş dosyalarda gerçek zamanlı erişime açık tarama sağlıyor ve SharePoint sunucusunda bulunan dosyalar için isteğe bağlı tarama gerçekleştiriyor. Esnek tarama ayarları, sistem yöneticilerine kapsamlı güvenlik kontrolleri için tarama alanlarını, uygun zamanları ve hatta dosya tiplerini tanımlama esnekliğini veriyor.

Uygunsuz dosyaların ilkelere dayalı olarak filtrelenmesi
SharePoint Server için Kaspersky Security işbirliği platformunda kurumsal politikaya bağlı kalarak etkili bir yol sunuyor. İçerik filtreleme özellikleri BT yöneticisinin isimlerine, uzantılarına ve içerik tipine dayanarak kullanıcının belirli dosyaları hafızaya alma girişimini bloke etmesini sağlıyor. Buna ek olarak, içerik analizi yapılırken daha sonraki içerik filtresi için yerleşik, özelleştirebilir sözlüklerden yararlanılıyor. Bu, şirketlerin kurumsal politikalarını güçlendirerek, içerik olarak uygunsuz sayılan ya da dosya tipi gözetmeksizin şirket politikasına zarar veren dosyaların paylaşımını ya da kaydedilmesini engelliyor. Bu uygulama dört dilde tasarlanmış özelleştirebilir sözlükleri de kapsıyor. Kullanıcılar aynı zamanda kendi özelleştirdikleri sözlükleri yaratıp kullanılıyor.

Zahmetsiz yönetim ve görüntüleme
SharePoint Server için Kaspersky Security’nin öne çıkan en büyük özelliklerinden biri şirketteki tüm SharePoint sunucular için güvenlik çözümünü yönetme ve uygulama yeteneğidir. Bu yetenek, SharePoint platformunun güvenlik yönetimini önemli ölçüde kolaylaştırıyor ve tüm korunan sunucular için uygun güvenlik ayarlarını etkili bir şekilde geliştiren ve yerine getiren bir yol sağlıyor.
Kaspersky Security for SharePoint Server güncel güvenlik durumuna kolay bir ulaşım sağlayan tek-diskli kontrol paneli ile yönetiliyor. Anlık bildirimler, esnek raporlar ve detaylı sistem günlükleri ilkelerin ihlali ve kötücül yazılım olaylarında hızlı bir takip sistemini kullanıcıya sunuyor. Kaspersky Lab’in bu çözümü SharePoint yöneticileri için tüm değiştirilmiş dosyaların kayıtlarının tutmasını sağlıyor ve herhangi bir olay durumunda geriye alma imkanı veriyor.

Erişilebilirlik
SharePoint Server için Kaspersky Security’ye kurumsal BT güvenlik platformu olarak Kaspersky Lab tarafından geliştirilen Kaspersky Open Space Security’nin parçası olarak tüm dünyada mevcut. Ürünlerin erişilebiliriliği ve ücretleri için Kaspersky Lab temsilcileriyle iletişime geçilebilir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
işbirliği, koruma, kurumsal, platformlarında, üstün


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çocuğunuz üstün zekalı ya da üstün yetenekli olabilir Dilara Aile Evlilik ve Çocuklar 0 08 Ekim 2010 06:21
Kurumsal Olarak Evlilik YapraK Aile Evlilik ve Çocuklar 0 30 Haziran 2010 11:20