IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Nisan 2012, 17:33   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Intel ve StorageCraft’tan teknolojik işbirliği!




Intel, üreteceği Hybrid Cloud platformuna yönelik yedekleme ve kurtarma cihazı için StorageCraft’ı seçti.

Dünyanın önde gelen yedekleme ve felaket kurtarma yazılımı üreticisi olan StorageCraft Technology Corporation, Intel’in yeni üreteceği Hybrid Cloud platformu üzerinde çalışacak yedekleme ve kurtarma cihazı için StorageCraft ürünlerini kullanacağını açıkladı.
StorageCraft tarafından desteklenen yedekleme ve kurtarma cihazı sayesinde Intel AppUp Small Business Service ile birlikte, KOBİ’ler ve yönetilen hizmet sağlayıcılar, Intel Hybrid Cloud ortamında çalışacak bir iş sürekliliği, çözümüne kavuşuyor. Yedekleme ve kurtarma cihazı, işletmelerin Windows tabanlı bilgisayarlarını, işletim sistemi, uygulamalar ve verileriyle birlikte yedekleyecek ve pahalıya mal olabilecek iş sürekliliği kesintilerini minimize edecek.
KOBİ’ler için değeri paha biçilmez
Intel Hybrid Cloud Genel Müdürü Bridget Karlin, konuyla ilgili şu yorumu yaptı: “Tüm sistemi hızla kurtarabilen güvenilir bir yedekleme sisteminin küçük ve orta ölçekli işletmeler için değeri paha biçilemez. Yönetilen hizmet sağlayıcılar açısından ise bu tip müşterilerine yalnızca büyük işletmelerin sahip olabileceği türden kurtarma zamanı sunabilmek, üstelik bu hizmeti aylık olarak ücretlendirebilmek müşterilerinin takdir edeceği önemli bir fark yaratacaktır. İş sürekliliğinin önemini kavramış olan küçük ve orta ölçekli işletmeler için artık mükemmel bir çözümümüz var. Pazara ve bayilerimize AppUp Small Business hizmetimizi StorageCraft ile birlikte sunmaktan son derece mutluyuz.”

İyi bir takım!

StorageCraft Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Curt James’ye göre “Basit ve düşük bütçeli hizmetlerle müşterilerini felaketlerden korumak, yönetilen hizmet sağlayıcılar için iyi bir gelir kapısı. StorageCraft tarafından desteklenen ve Intel Hybrid Cloud Platformu’na dayalı yedekleme ve kurtarma cihazı, aslında Intel’in Hybrid Cloud ortamlarının doğal bir uzantısı ve Hybrid Cloud sunucular ile iyi bir takım.”

Nasıl çalışıyor?

StorageCraft® ShadowProtect®, Intel Hybrid Cloud platformundan dağıtılarak makinelerin imajlarını alıyor ve bu imajları yedekleme ve kurtarma cihazında saklıyor. ShadowProtect, bir defa tam (full) yedek imajını aldıktan sonra yalnızca artımlı (incremental) imajlar alarak yedekleme görevinin oldukça kısa zamanda tamamlanmasını sağlıyor. Sistemin tamamen farklı donanıma, sanal makineye taşınması ve hatta imaj dosyası mount edilerek sadece istenilen dosyaların kurtarılması mümkün hale geliyor. ShadowProtect, Microsoft Volume Snapshot Servislerini (VSS) tam olarak destekliyor ve Active Directory, SQL ve MS Exchange gibi uygulamaları tutarlı olarak yedekleyebiliyor.

ShadowProtect teknolojisi sayesinde yedeklenmiş bir sistemin imajı, yalnızca tek bir fare tıklaması ile yedekleme ve kurtarma cihazının üzerinde birkaç dakika içerisinde sanal makine olarak açılabiliyor. Cihaz donanım olmadan kendi üzerinde sanal olarak çalıştırdığı sistemin yedeğini almaya da devam ediyor. Yeni donanım alındığında yedeklerin en güncel hali kolayca bu farklı donanıma yüklenebiliyor. Cihaz aynı zamanda herhangi bir felaket halinde kurtarabilmeniz için yedek imajlarını buluttaki bir sunucuya da kopyalayabiliyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
intel, işbirliği, storagecraft’tan, teknolojik, ve


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Teknolojik gelişmede bilinmeyenler InTheDarK Felsefe 0 02 Nisan 2012 19:16
Google'dan Teknolojik Gözlük Liaaa Google 0 09 Şubat 2012 10:19
İşte Son Teknolojik Ürünler... Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 1 18 Aralık 2010 22:01
Isı Yalıtımının Teknolojik Önemi YapraK Ödev ve Tezler 0 11 Mayıs 2009 22:55
Teknolojik mezarlar Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 1 07 Nisan 2008 22:19