IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Nisan 2012, 15:42   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kare harici disk!




3TB'a kadar kapasite sunan bu sabit disk, direkt olarak TV'ye bağlanabiliyor! İşte özellikleri...

Freecom, Mitsubishi Chemical Holding Grubu’nun bir üyesi ve harici sabit diskler ve taşınabilir depolama aygıtlarının ödüllü üreticisi, Sabit Disk Sq, kare görünümüyle yenilikçi bir forma sahip 3.5" harici sabit disk tanıttı.

Eşsiz görünümü ve gelişmiş teknolojiye sahip Sabit Disk Sq, zarif tasarımı ve pratikliği arasındaki mükemmel dengeyi birleştirmesiyle dikkat çekiyor. Bir bilgisayarda dosya depolamasının ve yedeklemesinin yanı sıra, sürücü kayıt ve oynatma için bir USB gibi TV’ye doğrudan bağlanarak kullanıcıların hızlıca ve kolayca sevdikleri TV programlarını depolamasını ve izlemesini sağlar.
Freecom, EUMEA Pazarlama ve İletişim Yöneticisi Cas de Heus: "Sabit Disk Sq ile ihtiyacınız olan bilgiler (PC'nizde, laptopunuzda hatta bir TV ekranında olsun) tam anlamıyla parmaklarınızın ucundadır. Pratik bir bakış açısından, Sabit Disk Sq hızlı, kullanımı kolay ve görsel açıdan dikkat çekici olmasıyla yüksek kaliteli harici sabit diskten beklenen herşeyi sağlar ve bir TV setine bağlanma yeteneğiyle ekstra bir özelliğe sahiptir. İnsanlar televizyon seyretme şeklini değiştiriyor. Çoğu kişi izlemek istediği pek çok içeriğe sahip programları seçip kaydederek istediği zaman izleyebilmek istiyor. Sabit Disk Sq, kullanıcıların TV depolama kapasitesini güvenilir olarak genişleterek bunu en iyi şekilde yapmalarını sağlar." Dedi
Sabit Disk Sq, Freecom’un 'Sq' ürünler serisinin (Mobil Drive Sq da dahil) en yeni üyesidir. Yenilikçi tasarıma sahip Mobil Drive Sq (Sabit Disk Sq ile aynı şekilde kare formundadır) şimdiden üç tane prestijli uluslararası tasarım ödülü ile onurlandırılmıştır; iF Tasarım Ödülü 2012 ALTIN, Evrensel Tasarım Ödülü 2012 ve Reddot Tasarım Ödülü 2012. Sabit Disk Sq şimdiden bir Reddot Tasarım Ödülü 2012 ile ödüllendirilerek Mobile Drive Sq’nun izinden gitmektedir.
Ünlü endüstriyel tasarımcı Arman Emami ile işbirliği içinde tasarlanan, Freecom Sabit Disk Sq, parmak izlerine ve çizilmelere karşı daha fazla koruyan bir alüminyum yapıyla kaplanmıştır. Kenarını çevreleyen plastik şerit kaplama diskin darbelere karşı korunmasını sağlar. Plastik şerit dolgu ile ince metal bir yüzeyin bileşimi şık, dayanıklı ve hafif bir görünüm oluşturur.
1TB, 2TB ve 3TB depolama kapasiteleri mevcuttur. Sabit Disk Sq kullanıcılara yaklaşık 130 MB/s hızında veri transferi sağlayan USB 3.0 bağlantısına sahiptir. Bu sayede profesyonel ve kişisel kullanıcılara verilerini yedeklemek ve saklamak istediklerinde mükemmel bir hız sunar. Sürücü ayrıca USB 2.0 ile geriye dönük uyumluluk taşır, böylece kullanıcılar kolayca herhangi bir PC veya Mac’e takıp kullanabilir. Dosyaları sürükle ve bırak yöntemiyle arkadaşlarınız, aileniz ve iş arkadaşlarınızla kolayca veri paylaşmanızı sağlar.
Kompakt Sabit Disk Sq sadece 16cmx16cmx3cm ölçülerindedir, bu yüzden bir masa üzerinde fazla yer kaplamıyor ve herhangi bir masaüstü PC veya dizüstü bilgisayar yanında oldukça şık görünüyor. Sürücü, Windows ile uyumlu Nero yedekleme yazılımı, kullanılmadığında otomatik olarak bekleme moduna geçip enerji tasarrufu sağlayan 'Yeşil Düğme' fonksiyonu ile birlikte geliyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
disk, harici, kare


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
4 TB'lık harici disk! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 0 29 Eylül 2011 23:12
Harici Disk ve Formatlar Ocean Mac OS 0 21 Mart 2011 22:31
USB 3.0 Destekli İlk Harici Disk xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 26 Eylül 2009 12:56
Toshiba'dan su geçirmez harici sabit disk Kralice Bilgisayar Donanımı 1 21 Kasım 2008 11:38
Toshiba'dan harici disk Kralice Bilgisayar Donanımı 0 09 Ağustos 2008 17:42