IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By MorfiN

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mayıs 2012, 09:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Format Sonrası Driver Aramaya Son




Bilgisayarınız ilk zamanlar gösterdiği performansını yüklenmesi üzerinden bi kaç ay geçmesine rağmen artık göstermiyordur. Olur olmaz yerlerden hata mesajlarıyla karşılaşıyorsunuzdur. Kısacası işler yolunda gitmemeye başlamıştır ve siz bu durumdan oldukça rahatsızsınızdır.
Tüm bu sorunların en kesin çözümü format atmaktan geçer sizin de tahmin edebileceğiniz gibi. Ancak format atmak aslında büyük bir derttir. Hele ki bilgisayarınızın driver CDlerini bulamıyorsanız işler daha da kötü demektir. Bütün donanımınızın tek tek driverlarını internetten aramak zorunda kalırsınız. Forumlardan yardım almak istersiniz ve istediğiniz sonuca ulaşabilmek için belki günlerce birilerinin aradığınız driverlar hakkında cevap göndermelerini beklersiniz. Format atmak eziyete dönüşmüştür artık. Ancak şimdi size bahsedeceğim araç sayesinde tüm bu dertlerden kurtulmuş olacaksınız.
Bahsedeceğim program DriverMax. Ben uzun süredir kullanıyorum aslında. Gerçekten çok işe yaradığından emin olabilirsiniz.
DriverMax’ın yaptığı iş ise bilgisayarınızda kurulu donanımların sürücülerini yedekliyor ve ihtiyaç duyduğunuzda tekrar yüklüyor. Bu küçük ve çok iş gören programı buradan indirebilirsiniz. Kurulumu da son derece basit, sürekli ileri butonunu tıklayarak kurulumu tamamlayabiliyorsunuz. Kurulumdan sonra ilk çalıştırdığınızda kayıt olmanız isteniyor ancak kayıt olmadan da 30 gün süreyle programı tam özellikleriyle kullanabiliyorsunuz veya Claim your FREE registration code butonuna tıkayıp açılan web sayfasındaki gerekli yerleri doldurarak mail adresinize kodunuzun gönderilmesini sağlayıp ücretsiz kayıt olduğunuzda süre sınırı olmaksızın kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Kodunuz mailinize geldiğinde Enter Registration Code butonuna tıklayarak size gönderilen kodu yazın ve süresiz olarak kullanmaya başlayın.
Sürücüleri Yedekleme
Üstte bahsettiğim aşamaları geçtiğinizi düşünerek sürücüleri yedekleme aşamasına geçiyorum hemen. Driver Operations altında Export Drivers butonuna tıklayarak yedekleme işlemine başlıyoruz. Next butonuna tıkladıktan sonra program bilgisayarınızdaki donanımlar hakkında bilgileri topluyor ve size yedekleyeceği driverların bir listesini veriyor.
Buradan yedeklemek istediğiniz sürücüleri seçerek işleme devam edebilirsiniz. Bir sonraki ekranda sürücüleri nereye yedeklemek istediğinizi belirtiyorsunuz. Karşınıza iki seçenek geliyor. İlk seçeneği seçerseniz driverların yedekleneceği boş bir klasörü göstermeniz gerekiyor. İkinci seçenek ise sürücüleri sıkıştırarak kaydediyorsunuz.
Devam ettiğinizde yedekleme işlemi başlıyor ve bitiminde Done! yazılı bir mesaj karşınıza geliyor. Bu yedekleme işleminiz başarıyla tamamlandığı anlamına geliyor. Daha sonra yedekleri kaydettiğiniz klasörü Usb belleğinize almanızda veya bir CDye yazdırmanızda yarar var. Bundan sonra format işlemine geçebilirsiniz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aramaya, driver, format, son, sonrası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
DriverMax (format sonrası cd yüklemeye son) tanercavdar Bilgisayar Donanımı 0 08 Ağustos 2009 19:15
Katılımsız Çantası (AIO) Format Sonrası Toplu Kurulum Paketi Serhat Bilgisayar Donanımı 0 14 Temmuz 2009 10:42
Driver Scanner 2009 V2.0.0.20 (driver aramaya son) Serhat Bilgisayar Donanımı 0 15 Mayıs 2009 13:33