IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Mayıs 2012, 14:33   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ESET Cyber Security'nin BETA sürümü çıktı!




Mac kullanıcıları için yeni nesil ESET Cyber Security’nin BETA sürümü çıktı.

Siber tehditlere karşı proaktif koruma lideri olan ESET, Mac kullanıcıları için yeni nesil ESET ürünlerinin BETA sürümlerini yayınladı.

ESET Cyber Security ve ürün katoloğunayeni eklenen ESET Cyber Security Pro, hem yeni gelişen Mac platform tehditlerine hem de karışık ağlardaki Windows veya Linux tabanlı sistemleri hedef alan çapraz platform saldırılarına karşı üstün koruma sağlıyor.

ESET Mac Ürünleri Yöneticisi MarioTurner; “Mac platformunun kullanımı gittikçe yükseliyor. Buraya yönelen siber suçlularında sayısı, bu artışa karşı kayıtsız kalmayarak artıyor. Mac kullanıcıları, kendilerini bu tür siber tehditlerin odağında görmese de, taşıyıcı olma ihtimalleri çok yüksek” diye konuştu.

ESET Cyber Security, Apple’ın yerleşik tespit, engelleme ve internet güvenlik özelliklerine ekstra bir koruma katmanı ekliyor. ESET Cyber Security, gelişmiş sezgisel tarama, jenerik imzalar, genetik teknolojisi ve bilinmeyen zararlı yazılımların algılanmasına odaklanan, düşük bellek kullanımı ve üst düzey performans ile Mac kullanıcılarını korumak için tasarlandı.

500 bin kullanıcıya bulaşmıştı
ESET, Cyber Security ve Cyber Security Pro BETA sürümleriyle yeni ve gelişmiş özellikler sunuyor. ESET’in gelişmiş ThreatSense tarama motoru, kullanıcıların bilgisayarlarına zarar verebilecek tüm tehditleri durdurmak ve FlashbackTrojan gibi 500 bin’den fazla Mac bilgisayarına bulaşan tüm yeni zararlıları da engellemek için gereken algılama yeteneğine sahip. Bulut-tabanlı zararlı yazılım toplama sistemi Live Grid ile tüm dünyadaki ESET kullanıcılarından derlenen veriler işleniyor.

ESET Cyber Security Pro BETA, ESET Cyber Security BETA özelliklerinin tamamını içerdiği gibi bunlara ek olarak “Kişisel Firewall” ve “Ebeveyn Kontrolü” de içeriyor. ESET, ürünlerin gelişimine yardımcı olmak üzere tüm Mac kullanıcılarını yeni ürünlerin testine davet ediyor. Ürünlerin BETA sürümleri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ücretsiz olarak indirebilir durumda.

ESET Cyber Security Pro ve ESET Cyber Security’ninyeniözellikleri:

Bulut-Tabanlı Tarama (ESET Live Grid):
Bulut tabanlı sistem üzerinden, kullanıcılar bilgisayarlarındaki dosyaları kontrol edebilirler. Güvenli dosyaların beyaz listeye eklenmesi ile yanlış tespitlerin önüne geçilir.

Web ve E-mail Taraması: Gelişmiş Proxy server koruması ile Email> POP3/IMAP ve Web > HTTP taramaları yapılabilir. Bu fonksiyon mail/web istemcisi üzerine bağımsız olarak entegre edilmiştir.

Gelişmiş Aygıt Kontrolü: Çıkarılabilir bellek, CD/DVD gibi tüm aygıtları takılır takılmaz tarar. Aygıtları üretici, boyut ve nitelik gibi özelliklerine göre engelleyebilir.

Cloud İstatistikleri: Bu özellik ile çalışan tüm süreçlerin bilgilerini görüntülemek mümkün. Bunlar, Risk Düzeyleri, Kullanıcı Sayısı, Uygulama Zamanı ve ID’leri olabilir.

Ebeveyn Kontrolü (Yalnızca Pro versiyonda bulunuyor): Kullanıcıların her biri için farklı rol tanımlaması yaparak, web sayfaları için filtreleme işlemleri gerçekleştirilebilirsiniz. Web siteleri arasından seçim yaparak, çocuğunuzun girmesini istemediğiniz web sitesini engelleyebilirsiniz.

Kişisel Firewall (Yalnızca Pro versiyonda bulunuyor): Uzaktan bilgisayarınıza erişecek yetkisiz kişilerin hareketlerini engeller, ağ trafiğinizi izler.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
beta, cyber, çıktı, eset, securitynin


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
ESET Mobile Security for Android’in final sürümü çıktı DaDaS Bilim Dünyasından Son Haberler 0 02 Aralık 2011 23:37
FireFox 5 Beta 1 || İlk Firefox 5 Beta Sürümü Çıktı azam Bilgisayar Donanımı 3 10 Mayıs 2011 13:15