IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Aralık 2012, 14:48   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Asus'tan yeni ürünler!




Asus'tan yeni ürünler!

ASUS, herkesin kullanabileceği bir dizi yeni ürünü ve en son yüksek-performans teknolojisini tanıttı.

ASUS AiCloud, son teknoloji 802.11ac Wi-Fi yönlendirici ile kullanımı kolay hizmetleri bir araya getirerek herkesin kendi özel bulut depolama alanını yaratmasına imkân tanıyor. Yeni Designo Serisi monitörler ise yüksek kaliteli görüntüleri olağanüstü ince ve seçkin bir tasarımla sunuyor.

Oyunseverleri de unutmayan ASUS, NVIDIA®’nın en son yonga setine dayanarak hazırladığı yeni GT600 ekran kartı serisini de duyurdu. Son olarak ASUS ayrıca dünyanın ilk Thunderbolt™ eklenti kartı olan ThunderboltEX’i de tanıttı.

ASUS AiCloud – daima aktif ve sınırsız bulut alanı
ASUS AiCloud bulut-tabanlı depolamanın rahatlığını, sınırsız depolama alanı ve artırılmış güvenlikle birlikte kolay kullanılan teknoloji ve hizmetlerle birleştirerek herkese sunuyor. Kullanıcılar evlerinde sadece ASUS RT-AC66U’yu ağ bağlantılarının merkezinde kullanarak, 2.4GHz ve 5GHz frekanslarında 802.11ac üzerinden 1.75Gbps’ye kadar kablosuz veri transfer hızlarına ulaşabiliyor. Bunun yanı sıra ürün, birçok bulut hizmeti için ortak nokta görevi görüyor. ASUS Cloud Disk ise ASUS RT-AC66U’nun USB çıkışına bağlı herhangi bir depolama cihazındaki multimedya içeriğe ulaşma imkânı tanıyor. Bu da kullanıcıların Android ya da iOS temelli akıllı telefonları ya da tabletlerinden dizüstü bilgisayarlarına kadar her şeyden kendi medya sunucularına erişebilmeleri ve artık büyük yer tutan müzik ve film koleksiyonları için yerel bir depolama alanına ihtiyaç duymamaları anlamına geliyor.

ASUS Smart Access, ağ bağlantısı olan bütün bilgisayarların, herhangi bir uyumlu Windows, Mac ve Linux cihaz kullanarak internet üzerinden kişisel bir bulutla birlikte çalışmasına ya da seçilen dosyaların paylaşımının yapabilmesine imkân tanıyor. Uyumlu cihazlar uzaktan kumandayla uyku konumundan çıkarılabiliyor ki bu da bilgisayarları 7 gün 24 saat çalışır vaziyette bırakma zorunluluğunu kaldırırken enerji israfının da önüne geçiyor.

ASUS Smart Sync, bir ASUS WebStorage hesabıyla yerel depolama cihazı üstündeki veriyle senkronize olmayı kolaylaştırıyor. Otomatik olarak yapılan senkronizasyon, dosyaları daima güncel tutmanın yanı sıra basit bir URL kullanarak dosyaları arkadaşlarla kolayca paylaşabilmeyi sağlıyor.

AiCloud, kendi özel bulut alanınızda sınırsız depolama, geliştirilmiş gizlilik ve çoklu cihazlar arasında dosyaları yüksek hızlı indirme, aktarma, paylaşma ve senkronize etme gibi işleveler sunuyor. AiCloud uygulaması, Android için Google Play Mağazası’ndan veya iOS için App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

ASUS Designo MX279H ve MX239H monitörler
Canlı renkler ve seçkin tasarım söz konusu olduğunda, ASUS ekranlar sektörün lideri. Cazip görünümleri ve uçtan uca çerçevesiz paneliyle yeni Designo 27” MX279H ve 23” MX239H ekranlar, tam bir güzellik tarifi olan şık ve seçkin tasarımlarıyla kullanıcı memnuniyetini garantiliyor.

Her iki model de her türlü masaüstü bilgisayara şık bir şekilde uyum sağlıyor ve güneş saatinden esinlenilmiş tümleşik ultra-ince tasarımıyla olabilecek en az alanı kaplıyor. LED arka aydınlatmalı ve yansıma yapmayan IPS paneli, olağanüstü renk üretimiyle birlikte 178 derece genişliğinde bir görüş açısı sağlıyor; aynı zamanda MX239H de sadece 14,5mm ve daha büyük olan MX279H de 17,5mm olan ince bir profile sahip.

Çift HDMI girişi, esnek bağlantı seçenekleri sunuyor. Bang & Olufsen ICEpower® ile birlikte geliştirilen ASUS SonicMaster teknolojisi de inanılmaz bir ses kalitesi sağlıyor. Yani, Designo MX279H ve MX239H ekranlar, en ufak sesi göründükleri kadar güzel bir şekilde çalıyor.

ASUS GT600 Serisi ekran kartları
Her PC mükemmel görüntüyü hak eder ve en son NVIDIA® GeForce® mimarisini temel alan yeni ASUS GT600 Serisi ekran kartları da maksimum performans gösteriyor. GT640-2GD3, GT630-2GD3, GT620-1GD3-L ve GT610-SL-2GD3-L ürünlerin hepsi, referans kartlarla karşılaştırıldığında 35 dereceye kadar daha serin çalışma, yüzde 15’e kadar daha yüksek performans ve 2,5 kat daha uzun ömür sağlayan ASUS Süper Alaşım Teknolojisi’ne sahip.

NVIDIA® Surround teknolojisi, ASUS GT600 Serisi’nin aynı anda üç HD ekranı tümüyle desteklemesini sağlayarak kullanıcıyı oyunun tam da merkezine taşıyan bir oyun deneyimi sunuyor; bu sırada her bir kart ayrıca bir 3D HDTV’ye çıkış sunarak gerçek bir sinema deneyimi yaşatabiliyor.

ASUS ThunderboltEX
ASUS ayrıca seçilmiş P8Z77 ve P8H77 anakartları satın alan kullanıcılar için sektörün ilk Thunderbolt™ eklenti kartını piyasaya sürdü. ThunderboltEX* kart, anakartı destekleyen bağlantılara bağlanabilen basit tak-çalıştır arabirimiyle daha yüksek veri aktarma hızları arzulayan kullanıcılar için kolay ve esnek yükseltme çözümü sunuyor. Kullanıcılar, geniş ASUS Z77 ve H77 anakartlar yelpazesinde USB 2.0’dan 20 kat ve USB 3.0’dan iki kat daha yüksek olan aktarma hızlarının keyfini hemen çıkarabilirler.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

teknoloji

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Ocak 2013, 02:36   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Asus'tan yeni ürünler!




Teknolojinin yaratıcı markalarından birisidir Asus, yeniliklerin öncü markalarından birisi. Umarım daha iyi cihazlarla teknolojiyi bir üst sınıfa taşımaya devam eder

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
asustan, yeni, ürünler


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Asus'tan yeni canavarı! Zen Bilgisayar Donanımı 0 08 Aralık 2012 14:37
ASUS'tan yeni Fermi'ler! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 15 Eylül 2010 01:26
AOC'den yeni ürünler! Dilara Bilim Dünyasından Son Haberler 0 14 Ağustos 2010 13:56
ASUS'un yeni canavarları! Slipknot Bilim Dünyasından Son Haberler 0 01 Nisan 2010 13:42
Yeni Asus'lar çok şık Dilara Bilim Dünyasından Son Haberler 4 01 Ocak 2009 03:22