IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2014, 12:49   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kaspersky Lab'e ''Yılın Ürünü'' ödülü!




Kaspersky Lab'in ev kullanıcılarını hedefleyen çözümü Kaspersky Internet Security, 2013 yılında gerçekleştirilen testlerde sergilediği mükemmel sonuçların karşılığı olarak, bağımsız test laboratuvarı AV-Comparatives tarafından verilen “Yılın Ürünü” ödülünün sahibi oldu.

Kaspersky Lab’in KIS çözümü, 22 farklı ürünün değerlendirildiği testlerin tümünde en üst seviye olan Advanced+ derecesini almayı başardı.

AV-Comparatives, performans ve dosya algılama gibi farklı koruma altyapılarının değerlendirildiği testlerde, çözümlerin siber tehditlerle mücadelede ne kadar iyi olduklarını değerlendiriyor. AV-Comparatives ayrıca, yılın en iyi performans gösteren ürünlerini belirlemenin yanı sıra, test edilen tüm güvenlik çözümlerinin kullanılabilirliğiyle ilgili de bir değerlendirme sunuyor. Kaspersky Internet Security, güvenilirlik ve kullanım kolaylığını bir arada sunan ürün seçimi için tüketicilere yol gösteren AV-Comparatives’in tüm testlerinde açık ara önde yer aldı.

AV-Comparatives uzmanları, önemli tüm bilgi ve fonksiyonların açıkça gösterildiğini ve kolay erişilebilir olduğunu belirterek Kaspersky Internet Security'nin kullanıcı arabirimini "mükemmel" olarak değerlendirdi. Uzmanlar ayrıca, uygulama arabiriminin tabletlere dönüşebilen hibrid dizüstü bilgisayarlar gibi sensör ekranlı cihazlarda kullanım için de uygun hale getirilmiş olduğunu bildirdi.
AV-Comparatives ve benzeri kuruluşlar tarafından uygulanan bağımsız testlerin, siber tehdit kontrol teknolojilerini geliştirmeleri için üreticilere yardımcı olmanın yanı sıra son kullanıcıların güvenlik çözümü seçimlerini de kolaylaştırdığını vurgulayan Kaspersky Lab Baş Teknoloji Yöneticisi Nikolay Grebennikov, “Yılın Ürünü unvanı, Kaspersky Lab'in bu alandaki lider konumunu bir kez daha ortaya koydu. Kullanıcılarımıza, rahat bir kullanıcı deneyimi ile birlikte en güvenilir korumayı sunabildiğimiz için gurur duyuyoruz" dedi.

Kaspersky Lab çözümlerinin bağımsız testlerdeki başarıları, geçmiş yıllara uzanıyor. Kaspersky Internet Security, AV-Comparatives 2012 testlerinde yine en iyiler arasında gösterilmiş ve 2011 yılında ise “Yılın Ürünü” ödülünü kazandı. Kaspersky Internet Security 2014, AV-TEST tarafından iki aylık periyotlarda gerçekleştirilen AV-TEST Sertifikasyonu kapsamında Kasım-Aralık 2013 döneminde en yüksek puanı elde etti. Kaspersky Endpoint Security for Business ise test süreçlerinde yer alan zararlı örneklerin %100'ünü başarıyla engelleyerek 18 üzerinden 17 puan almayı başardı.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kaspersky, labe, Ürünü, yılın, ödülü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Erdoğan'a son 10 yılın devlet adamı ödülü PassioN Haber Arşivi 0 07 Mayıs 2012 21:09
Metin Akpınar'a 'Yılın Ahi Sanatçısı' ödülü Feronia Kültür ve Sanat 0 01 Mart 2010 12:02
Yılın empati ödülü Prof. Dr. Türkan Saylan'ın AngeLus Haber Arşivi 0 20 Ekim 2009 11:46
Volvo'ya yılın en çevreci ödülü Juventus Otomobil Haberleri 0 13 Haziran 2009 02:25
''Yılın Şahsiyeti'' Ödülü VaLerKa Genel Paylaşım 0 08 Aralık 2007 14:16