IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02 Ekim 2014, 17:59   #1
Çevrimdışı
Cry
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
CCleaner 4.18.4842




Sistem Bakım, Temizleme ve Optimizasyonu

CCleaner bilgisayarlarına bakım yaparak sisteminin ilk günkü hızına kavuşmasını isteyen kullanıcılar için geliştirilen birsistem temizleme, optimizasyon ve bakım aracıdır. Program yardımıyla bilgisayarınızda yer alan gereksiz dosyaları silerek, sisteminizi çok daha istikrarlı ve performanslı bir hale getirebilirsiniz. Sistem temizliği konusunda dünya üzerinde birçok insanın bir numaralı tercihi olan CCleaner bilgisayarınızı hızlandırmak için kullanmanız gereken en temel bakım araçlarını içerisinde barındırmaktadır.
Programın şık ve sade arayüzü üzerinde sizleri karşılayanCleaner, Kayıt Defteri, Araçlar ve Ayarlar olmak üzere dört farklı bölüm bulunmaktadır.
Cleaner bölümü altında yer alan Windows ve Uygulamalarolarak iki farklı sekme yer almaktadır. Windows sekmesi üzerinde yapacağınız tarama sonucunda işletim sisteminiz üzerinde bulunan gereksiz dosyalar bulunarak kaldırılacaktır. Uygulamalar bölümündeyse tarayıcılarınız ve bilgisayarınıza kurulu olan yazılımlar tarafından depolanan gereksiz dosyalar bulunarak kaldırılacaktır.
Kayıt Defteri bölümü altında bilgisayarınızın bütünlüğünü sağlayarak sistem performansınızı arttıracak hatalar taranacak ve tümü teker teker giderilecektir. Düzenlenecek dosyalar arasında DLL dosyaları, ActiveX ve Class Sorunları, Kullanılmayan Dosya Uzantıları, Yükleyiciler, Yardım Dosyaları ve benzeri seçeneklerle ilgili sorun ve hatalara çözüm getirilmektedir.
Araçlar bölümü altında program ekle/kaldır, başlangıç uygulamaları, dosya bulucu, sistem geri yükleme ve sürücü temizleme özellikleri yer almaktadır. Program ekle/kaldır ile sisteminizde kurulu program ve uygulamaları yükleyip kaldırabilir, başlangıç uygulamaları ile sisteminiz açıldığı sırada otomatik olarak çalışan program ve uygulamaları düzenleyebilir, dosya bulucu ile aradığınız dosyaları kolayca bulabilir, sistem geri yükleme sayesinde sisteminizi daha önceden belirlenmiş herhangi bir tarihe geri yükleme yapabilir ve sürücü temizleme özelliği sayesinde daha önce sabit diskinizden silinen verileri geri getirilmeyecek şekilde silebilirsiniz.
Sistem temizliğine ve bakımına önem veren kullanıcıların öncelikli tercihi olan CCleaner'ı tüm kullanıcılarımıza tavsiye ederim.
* Programı Türkçe olarak kullanabilmek için kurulum sırasında diller arasından Türkçe'yi seçin.

Link: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ccleaner


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
CCleaner v2.03.532 Lee Bilgisayar Donanımı 0 28 Kasım 2007 18:01