IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Kasım 2014, 03:38   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu Yazıcılar "Çok Sosyal"




Canon PIXMA MG7550, MG6650 ve MG5650, "çok sosyal" bir yazıcı serisi. Peki, ama nasıl?


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Canon
'un yeni hepsi bir arada fotoğraf yazıcıları ile akıllı cihazlara ve buluta kolayca bağlanılıyor. Bu yazıcılar; kaliteli baskı, fotokopi ve tarama işlevlerini gelişmiş Wi-Fi, Ethernet ve bulut bağlantısıyla birleştiriyor. Böylece kullanıcılar artık PC'ler, Kablosuz LAN, PictBridge, fotoğraf makineleri, hafıza kartları, bulut ve akıllı cihazlar gibi her yerden ve her şekilde, hızlı ve kolay baskı almanın keyfini çıkarıyorlar.

Bu yazıcılar, olağanüstü ayrıntılı profesyonel kalitede baskılar için ihtiyaç duyulan tüm teknolojiyi bir araya getiriyor. Aynı zamanda hızlılar da. Örneğin PIXMA MG7550 ile 10 x 15 cm boyutlarında çerçevesiz bir fotoğraf yaklaşık 21 saniyede elinizde oluyor.

Bulut bağlantılı, akıllı telefon ve tabletlerle uyumlu

Kullanıcılar bu yeni yazıcı ile yazıcı ekranını kullanarak doğrudan buluttan baskı alma ve doğrudan buluta tarama imkanına kavuşuyor. Gelişmiş PIXMA Cloud Link sayesinde Facebook, Twitter ve çevrim içi fotoğraf albümlerinden saniyeler içerisinde fotoğraf baskısı alınabilir; Google Drive, OneDrive ve Dropbox gibi bulut hizmetlerine belge baskı/tarama yapılabilir ve hatta taranmış dosyalar/görüntüler doğrudan e-posta üzerinden ekleyip gönderilebilir. Üstelik tüm bu işlemler için bir PC'ye ihtiyaç yok.

Akıllı telefonlar hazır olduğunda yazıcı da hazır oluyor. Akıllı telefona veya tablete Canon'un PIXMA/MAXIFY Printing Solutions uygulamasını indirmek yeterli. Bu uygulamayı kullanarak bulut hizmetlerine doğrudan erişilebilir. Hatta Wi-Fi veya internet üzerinden yazıcı durumu, kılavuzu veya gerçek zamanlı mürekkep seviyeleri bile kontrol edilebilir. Mobil bağlantı seçeneklerini tamamlamak ve özgür bağlantıyı mümkün kılmak için, Apple AirPrint ve Google Cloud Print desteği de mevcut.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bu, Çok sosyal, yazıcılar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık