IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By AngeL

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Şubat 2016, 19:13   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Micro USB’ye veda




9 yıl önce hayatımıza giren ve birçok cihazımızın olmazsa olmazı Micro USB girişi artık tarih oluyor.

Bunun yerine USB-C girişi geliyor. Daha hızlı şarj ve veri transferi sağlayan USB-C girişi geçen yıldan itibaren bazı cihazlarda yer almaya başladı. Ancak Barcelona’da düzenlenen dünyanın en önemli teknoloji fuarlarından biri olan Mobil Dünya Kongresi’nde (MWC) USB-C girişine sahip olan teknoloji ürünleri dikkat çekti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



HUAWEI
Matebook
AKILLI telefon modelleriyle dikkat çeken Huawei, Barcelona’da ikisi bir arada Matebook bilgisayarını tanıttı. 6.9 mm’lik inceliğe sahip olan yeni modelde bağlantı noktası olarak sadece USB-C girişi bulunuyor.

SANDISK
Ultra
Flaş depolama çözümlerine yönelik ürünler geliştiren SanDisk, yeni taşınabilir belleklerini MWC’de tanıttı. USB-C girişlerinin trend haline dönüşmesiyle bu girişi kullanmaya başlayan şirket, ‘Ultra’ adında yeni bir ürün geliştirdi. 128 GB’a kadar hafızaya sahip olan ürün saniyede 150 megabytelık dosya aktarımı yapabiliyor.

ACER
Liquid Jade 2
Micro USB’yi bırakan teknoloji şirketlerinden biri de Acer oldu. Daha önce USB-C girişine sahip bir monitör tanıtan şirket, yeni akıllı telefon modeli Liquid Jade 2’de yeni nesile geçti. 5.5 inçlik ekrana sahip olan modelde, Snapdragon 808 işlemci ve 3 GB RAM görev yapıyor.

HP Elite x3
Bilgisayar modelleriyle ön plana çıkan HP, Barcelona’da yeni bir akıllı telefon modelini tüketicilerin beğenisine sundu. 6 inçlik dev bir ekrana sahip olan HP Elite x3 adındaki yeni akıllı telefon modelinin bağlantı noktası USB-C olarak tasarlanmış.

Matadora yarım milyonluk akıllı TV
YERLİ teknoloji şirketi Vestel, MWC’de son akıllı telefon serisi Venus V3’ü ve diğer yeni ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Vestel’deki son gelişmeleri anlatmak için bir araya geldiğimiz Vestel CEO’su Turan Erdoğan, İspanyol iletişim operatörü Telefonica ile yaptıkları işbirlikleri hakkında bilgi verdi. Telefonica’nın internet üzerinden televizyon yayını sunduğu platform için televizyon ürettiklerini anlatan Erdoğan 50 bin adetlik ilk partiyi teslim ettiklerini söyledi. Bu işbirliğine göre Vestel’in ürettiği televizyonlar Telefonica ile 2 yıllık kontrat imzalayan abonelere ücretsiz olarak veriliyor. 32 inç ve 40 inç olmak üzere iki farklı model üreten Vestel’in işbirliğindeki yıllık hedefi 500 bin adet civarında. Buna ek olarak Vestel, Telefonica ile televizyonlara bağlanan kutular (set top box) için de üretim yapmaya başlamış durumda.

Global ödüllerin ikisi Türkiye’ye
DÜNYADA İletişim Operatörleri Birliği (GSMA) fuar kapsamında Global Mobil Ödülleri’ni verdi. 40’tan fazla kategorideki ödüllerin ikisi Turkcell ve Vodafone ile Türkiye’ye geldi. Turkcell, görme engelliler için geliştirdiği Hayal Ortağım ‘Cepten Sesli Betimleme’ servisiyle ödülü kazandı. Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, ”Engelli bireylerin yaşamını kolaylaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi. Vodafone Türkiye ise kadına yönelik şiddetin önüne geçmek için geliştirdiği ‘Kırmızı Işık’ uygulamasıyla ödül aldı. Vodafone Türkiye CEO’su Gökhan Öğüt, projenin ödüle layık görülmesinden dolayı onur duyduklarını ifade etti.

hurriyet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
micro usb, teknoloji, usb


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Micro Processor PySSyCaT Bilgisayar Sözlüğü 0 30 Ocak 2016 23:29
DerinLigi Olan Bir Veda ...yanlızca bir veda.!! Paris Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 22 Şubat 2009 18:57
Nero 8 Micro 8.0.3.0 (14 MB) Julw Bilgisayar Donanımı 0 08 Ekim 2007 00:08