IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 22 Aralık 2011, 11:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ik immortal king




Elex’in strateji oyunu olan Immortal King (IK), muhteşem kurgusu, yeni içeriği ve oyun tarzıyla Türkçe olarak oyun severlerin beğenisine sunuldu. Oyunda birbirinden yetenekli onlarca kahraman ve farklı savaş düzeni kullanarak 10 binden fazla savaş senaryosu oluşturabilir, doğru taktiği kullanarak savaşlarda kolaylıkla zafere ulaşabilirsiniz. İster tanrılara karşı savaşıp yenilmez olduğunuzu gösterin, ister diğer oyunculara karşı savaş açıp onları koloni haline getirin. Çiftlik savaşı, gümüş ocağı savaşı ve bölge savaşı gibi çeşitli oyun tarzları ile savaşçınızı geliştirin.

Yetenekli grafikerlerin hazırladığı görsel ögeler ve animasyonlu savaş sahneleriyle Immortal King dünyasındaki yerinizi alın.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


OYUN REHBERİ

Oyuna yeni başlayan kullanıcılar kahramanını seçtikten sonra, başlangıç rehberinde anlatılanları uygulayarak daha hızlı gelişebilirler.

Oyuna giriş:
Immortal King oyununa giriş sistemi 200 altın, 50 ordu madalyası ve 1000 gümüş hediye eder.
Oyunun sol tarafında üçüncü yapı formasyonunu açmayı tıklayın, 50 altın harcayın. Ondan sonra aşağıdaki bölük butonuna tıklayın, arayüze girdikten sonra, satın almak istediğiniz alana tıklayın, 50 altınla ikinci eğitim alanını açın, 100 altınla üçüncüsünü açın. Eğitim alanı çok önemlidir.

Kahraman eğitimi:
Kahramanlar ancak eğitimden geçerek seviye yükselirler, bu sebepten Immortal King oyununa girdikten sonra hemen kahramanlarınızı eğitime göndermelisiniz, sürekli eğitim tecrübe elde etmenizi sağlar.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Ana görevi tamamlama:
Ana hat görevini tamamlayarak zengin ödüller elde edilir, görevler gelişmeniz için çok önemlidir. Belirli zamanlarda gidip görev ara yüzüne bakmalısınız, görev ödüllerini ve yeni görevleri almalısınız.

Evleri gözardı etmeyin:
Başlangıçta şehirdeki seviye yükseltmeye gerekli yapı miktarı çoktur, fakat evleri asla gözardı etmeyin. Evlerin seviyesi toplanabilen gümüşle bağlantılıdır, bunun için çok önemlidir.

Yalnız savaşmayın:
Savaş görünümünde, kırmızı general birlikleri yenildikten sonra asker alımı yapabilirler. Uygun kahramanı işe almak sizin için çok önemlidir, yalnız savaşmamanızı sağlar.

Durmaksızın teçhizat güçlendirme:
Güçlendirme 10.seviyedeki bir beyaz silah, güçlendirme yapılmamış mavi bir silahtan çok daha güçlüdür. İleri seviye renkteki teçhizatın avantajı her güçlendirmede saldırı gücü daha da yükselir.



OYUN İÇİ BİLGİLER

1. Oyun Yenileme Zamanı: Her gün 8:30, 12:30 ve 19:00'da oyun yenilenir. Oyuncu seviyesine bağlı olarak Bedava Keşif, Bedava Saldırı, Bedava Sömürü, Bedava Çiftlik ve Bedava Gümüş Madeni oyun tarafından verilir. 8:30, 12:30, 19:00 ve 21:00'de Keşif Haritası'nda ölen elit askerler tekrar diriltilir. Elit ordular ender bulunur. Öldürüldükten sonra tekrar diriltilemezler (eğer bu onları öldürdüğünüz ilk sefer değilse).

2. Gümüş Kazanma Yolları: Şu yolları takip ederek gümüş kazanabilirsin: Vergi Toplama, Keşif, Ticaret, Hasat Satma, Gümüş Madeni, Alet Satma (eğer aletin sahte ise değerini düşürmeyi unutma), Maaş, Görev Tamamlama (İlk safhalarda para kazanmanın en temel yoludur) ve Günlük Olaylar.

Keşif: Keşif yapmak askeri gücünü azaltmaz. Keşiften sonra kolonilerin hiçbir şey kaybetmezler. Usta, kolonilerden gümüş alabilir.Bu yüzden diğer oyunculara keşif yapmanızı tavsiye ediyoruz (iki oyuncu karşılıklı olarak keşif yapamazlar).
Hasat Satmak: Bir markette hasatları satabilirsiniz. Market her gün 0:00'da yenilenir. (Diğer sistemler her gün 5:00'da yenilenir). Bu yüzden lütfen marketin ya da postahanenin kapasitesini artırmadan önce iki kere düşünün. Hasat fiyatı 0.5 olduğunda Kara Borsa'dan hasat alabilirsiniz (Hasatların fiyatı 0.5 ile 2.0 arasında değişir, fiyatlar her 6 saatte bir döngüye girer. Sahtecilik oranı da her 6 saatte bir döngüye girer).
Ticaret: Mal yollayarak ya da alarak para kazanabilirsin.Satıcıları yenilemek ve 2'nin üzerinde mal alabileceğin maksimum seferi artırmak için sistemi geliştir. 2 kişilik oyuncular günde sadece bir kere birbirlerine mal gönderip alabilirler.



3. Haritayı Keşfet: Yendiğiniz bölükler beyaz bayrak sallayacaktır. Kırmızı bayrak henüz bölüğü yenmediğiniz anlamına gelir.
Eğer haritadaki tüm bölükleri yendiyseniz ve %100 gruplaşma sağlandıysa ödül kazanabilirsiniz. Saldırabileceğiniz düşmanların yanında Rehber düğmesi bulunmaktadır. Bu düğmeye bastığınızda düşmanınızın önceki durumlarda nasıl oynadığını referans olarak görebilirsiniz (bu çok önemlidir çünkü farklı düşmanlara farklı dizilim uygulamanız gerekir).

4. Donanım: Beceri Saldırı Kahramanı için Atlar, Fiziksel Saldırı Kahramanı için Silahlar, Sihirli Saldırı Kahramanları için Büyü Kitapları'nız vardır. Daha ileri bir aşamada donanımınıza göre kahramanınızı seçmelisiniz. Örneğin, 2 kırmızı silahım var ise kesinlikle iki Fiziksel Saldırı Kahramanı seçerim. İşlemek için tüm donanımlara yönelmektense önemli olanlardan bir iki tane seçip onlara odaklanmalısınız.

Dükkandan 1. seviye Silah almanız yeterlidir. Başka bir şeye ihtiyacınız yoktur. (Jason'ı yendikten sonra 4. seviye bir silahınız olacak ve bu silah acemiler için yeterlidir.Perseus'u askeri birliğinize kattıktan sonra dükkandan at almak yerine Atları çalıştırabilirsiniz.) Unutma, pek çok donanıma sahip olmak zafer anlamına gelmez. Fakat az sayıda elit donanıma sahip olman kazanmanı sağlayacaktır. Korumacı Kahraman için Zırh ve Pelerine ihtiyacın var. Fiziksel Saldırı Kahramanı için ata ihtiyacın var. Beceri Saldırı Kahramanı için bir ata ihtiyacın var. Büyücü Saldırı Kahraman için büyü kitabına ihtiyacın olacak. Eğer kahramanın Zırh Kalkanı kullanabilirse ata ihtiyacı yoktur. Eğer kanramanın Pandora ise büyü kitabına ihtiyacı yok demektir.

5. Tipik Kahraman Takımı: Tipik 3'lü Kahraman Takımı: Kratos, Amycus, Hercules,Augustus (Robin Hood), Amycus, Argus
Tipik 4'lü Kahraman Takımı: Argus (Kratos, Theseus), Pandora, Augustus (Perseus, Euterpe, Keres), Amycus
Tipik 5'li Kahraman Takımı: Theseus,Amycus,Menelaus,Perseus (Euterpe,Keres ya da diğer Beceri Saldırı Kahramanı),Pandora
Aslında kahramanlarını düzenlemen için pek çok yol vardır. Sadece denemelisin.

6.Özellikleri Yenileme: Temel özellikleri (Beceri Saldırı Kahramanı için Cesaret gibi) 20 veya daha üzerine çıkarmanızı tavsiye ediyoruz.1. Seviye karakter iken özellikleri yenilemeyin. Daha yüksek seviyelere geldiğinizde daha iyi özelliklere sahip olabilirsiniz.



7. Yorulma: Bu oyunda yorulma sistemi vardır. Her gün saat 5:00'dan sonra binalarınızın seviyesini arttırdığınızda seviye artırma hızı en yüksek düzeydedir. Bir daha sefer bir binanın seviyesini arttırdığınızda bir önceki seferden daha fazla zaman alacaktır. Bu özellik Teknoloji ve Keşif Sonrası Dinlenme Zamanı için de geçerlidir. Bu yüzden size tavsiyemiz hergün Tapınak seviyenizi artırmanız ve daha sonra uyumadan önce bir kere daha artırmanız olacaktır.

8. Altın: Önceki aşamalarda Bina çubuğunuzu ve Gelişim çubuğunuzu geliştirmek için 200 Altına ihtiyacınız vardır. Ayrıca Depo'nuzu da genişletmeniz gerekir. Immortal King'de her gün Gelişim için 15 Altın harcamak neredeyse bir zorunluluktur (Gelişim için gümüş kullanmayın. Bu iyi bir pazarlık değildir). 1 ele geçirme ve özelliklerinizi artırmak için 2 altına gerek vardır. Geriye kalan altın Teknolojiyi artırmak için kullanılabilir (oyun başında teknolojiyi artırmak akıllıca olacaktır). 4. Evrim çubuğunu genişletmek için altın biriktirme yoluna da gidebilirsiniz.

9. Onur: Hızlandırma, teknoloji ya da Prestiji de kullanılabilir ya da Prestij ile değiştirilebilir.

10. Nasıl Prestij Kazanılır: Düşman bir ülkeye saldırın (kazanacağınız prestij miktarı düşmanın seviyesine ve rengine bağlıdır. Koyu renkli ülkelere saldırmak en az prestiji getirecektir. Eğer düşman binalarını yıkarsanız iki kat prestij kazanırsınız. Mor ülkelere gelince, mor ülkeleri yenemeseniz dahi beyaz ülkelere saldırdığınızdan daha fazla prestij kazanabilirsiniz.), Onur bağışlayın ya da yatırım yapmaya çalışın. 5. Kahramana ulaşmak için 15000 prestij harcayabilirsiniz.Tapınağa tıklayarak ve daha sonra Seviye Atlamaya tıklayarak prestij seviyenizi kontrol edebilirsiniz. Sadece Prestijdeki en yüksek 100 oyuncu Ülke Kanalında sohbet edebilir. Prestijine bağlı olarak otomatik olarak bir pozisyon kazanacaksınız. Ayrıca günlük maaş ve Prestij Kahramanına da sahip olabilirsiniz. Tabi ki bunlar da sahip olduğunuz prestije bağlıdır.

11. Binalar: Önceki aşamalarda genel olarak Tapınak, Eğitim Sahası ve Akademi'nin seviyesine yükseltmelisiniz. Daha sonra paranıza bağlı olarak diğer tüm binaların seviyelerini yükseltebilirsiniz. Diğer binalardan sadece gerekli olanlarını yükseltmelisiniz.

12. Görevden alma: Sıralamayı açıp ilgili yere tıklayarak bir kahramanı görevden alabilirsiniz.

13. Göreve alma: 30. seviyeye ulaştıktan sonra At Tüccarı ve Pelerin Tüccarını göreve alabilirsiniz. Immortal King Dükkanınızın seviyesi göreve almalarınızı etkilemez.İleri Seviye'den daha yüksek seviyede olan At Tüccarı ile Pelerin Tüccarı kırmızı donanıımlardan daha iyi donanımlara sahip olabilir. Tüccarları göreve almak gerçekten pahalıdır. Bu yüzden başlangıç seviyelerde yeşil donanımlar kullanabilirsiniz (zaten seviyeniz düşük olduğu için ileri seviye alet kullanamazsınız). Eğer bir tüccarın seviyesi ileri seviyeden daha yüksekse onu mümkün olan en kısa zamanda işe almanızı tavsiye ediyoruz. Bu tarz tüccarlara rastlamak oldukça nadirdir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ik, immortal, king


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık