IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ocak 2012, 16:04   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
House of the Dead Overkill Extended Cut Yorum (Playstation 3)




House of the Dead: Overkill hayatta ve korkunç gerçeği ortaya çıkarmak için son bir gayretle, enfekte, kana susamış zombiler dalgaları biçme ücretleri House of the Dead kökeni arkasında . , Daha önce görülen edilmiş hiç olarak Survival korku, Ölüler Evi: Overkill bir hamuru-tarzı en iyi satış, klasik SEGA ışık-silah shooter serisi.. oyun bile başladı önce ben Sevimsiz bir 70 Kullanıcı ***ploitation sıralama gülüyor oldu House of the Dead Overkill sunum B-film. Uzun kesim, 3D görseller ve Playstation Move desteği ile 2009 atıcı güncelledik. Crossbow, yeni bir mutant - aynı zamanda iki yeni seviyeleri (dokuz olmak üzere toplam), yeni bir silah atılmış olduğunu üstüne şimdi bebek ve HD. Koleksiyon ve Playstation kupa ile birlikte online leaderboards de vardır.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



House of the Dead, her zaman her şey hâlâ burada. Otomatik olarak bir yerden bir yere oyunu kamyon vardı raylar hafif tüfek. Bu kadar uzun süre bu konuda söylenecek çok az var bu kadar çok aynı olan bir oyun serisi.
Patronu savaşları, öfkeli bir tempoda makinenin içine dörtte pompa hale getirmek için demek olduğu hakkında aynı. Yine Silah dükkanı döner ve daha fazla cephane, daha iyi bir hasar, daha hızlı ateşleme ve daha az geri tepme gibi bazı uprades sağlar.

Headshot, sadece, silah sadece AMS Magnum sahip sınırlar klasik mod sağlayan çift ellerinde öldürmek için çılgınlık, hardcore modu eklemek için ekstra mutantlar gibi seviyeleri için kazanabilirsiniz değiştiricileri de vardır arcade ve bunlar konuşulan önce bip için altyazıların profanities ateş SH * T vur.



Mağdur Destek, Staying Alive and Money Shot II; Direktörü kesme (oyun bitirme ve zor zor ile aynı düzeyde sunan kilidi) ve üç mini oyunlar da dahil olmak üzere önceki Wii versiyonu dahil herşeyi ile birlikte.


Şimdi onlar kesme sahneleri HD ama gerçekten, ben o kadar ileri gitmek olmaz ki söylüyorlar. Lip sync hala korkunç. Saç rastgele Varla gibi karakterleri kaybolur ve karakter modelleri gibi sert ve karton. Ancak, Cumartesi günü öğleden sonra sonra bir oyun temalı zaman B sınıfı korku filmleri, birini beklemek nedir? Elbette ödül, oyunculuk ve yönü, kalite kazanmış değil. Orada otantik için gittiğini, eğer öyleyse, büyük bir iş yaptı.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oyun M puan ve iyi bir nedenle, sadece deniz altı ay dışarı çıktı denizcilerin dolu bir barda duyabilirsiniz daha vulgarities vardır. Bunun üzerine bütün oyun, seks, şiddet ve çocukları uzak tutmak için her şeyi sadece bu bağcıklı olan bu oyun. Ancak, oyun ile bir yetişkin olarak herhangi bir sakıncası yoksa yanlış bir şey var ve bunu tüm öldürme ve küfür olduğu o eski 70'lerin filmleri gibi olmadığını, daha sonra burada evinizde olacak.

Genel olarak, The House of the Dead Overkill Extended Cut korkunç kesme sahneleri görmezden koşuluyla, oldukça eğlenceli. Oyun, ana oyun ve mini oyunlar dört oyuncu twoplayer eylem iyi bir uzun süreli oyun, bazı yan oyunları ve birçok koleksiyon gibi sunuyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3, cut, dead, extended, house, overkill, playstation, yorum


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SONY, Playstation'ın yeni versiyon: PlayStation Portable Go (PSP Go) YapraK Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Eylül 2009 22:28