IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 04 Şubat 2012, 20:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Football Manager 2012




Her yeni yıla yaklaştığımızda bazı spor oyunları bizleri kucaklar. FIFA, NBA ve daha birçok oyunu bunlara örnek gösterebiliriz. Football Manager da bir istisna değil. Yaprakların düştüğünü ve sıcaklığın azaldığını gördüğümüz vakit anlarız ki yeni bir Football Manager zamanı da gelmiştir. Menajerlik oyunları bu seriye aşina olmayanlar ve uzaktan izleyenler için hep tuhaf gelmiştir. Birbirinin aynısı gibi görünen menüler ve bu menülere bulaşıldığında kaybolacaklarını sanmıştır çekingen oyuncular hep. Fakat biraz olsun futbol ile haşır neşir iseniz, Football Manager dünyası sizi içine aldığında kolayca bırakmaz. Oynamayan birine birçok yazı ile bütünleşik karmaşık menülerden oluşuyormuş izlenimi veren Football Manager serisi. Ancak bir kez şans verirseniz, hayatınızın dönüm noktalarından birini atmış olabilirsiniz belki de.

Menajerlikte yeni perde açıldı!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Hemen Football Manager 2012'ye ve seriye getirdiklerini öğrenmeye ne dersiniz? Daha önce de olduğu gibi FM 2012 de, sorumluluklarınızı tamamen unutturabilecek seviyede bir oyun olarak karşımıza çıkıyor. İstatistiklerle ve matematik hesaplamalarıyla uğraşmayı sevenler futbol sevgisini de bunlarla birleştirdiklerinde Football Manager serisi kolayca "quit" tuşuna basılamayacak seviyede bir oyun olmayı başarıyor. Football Manager 2012'nin serinin en iyi oyunu olduğunu en başta söylemeden ilerleyemeyeceğim. Belki bunu incelemenin sonunda söylemem gerekiyordu ama dayanamadım. Peki oyun neden en iyisi? FM 2012, geçen seneki oynanışını daha da ileriye götürecek önemli ayrıntılara imza atmış, çoğu eksiğini gidermiş ve tek kelimeyle neredeyse "kusursuz" bir menajerlik oyunu oluvermiş. Merak etmeyin, oynanış bildiğiniz FM oynanışı ama bu sefer kendinizi ufak gibi görünen ama hayati olan değişikliklere hazırlayın. Eğer Football Manager 2011'in hayranıysanız, FM 2012 de sizi kendisine hayran bırakmayı öyle ya da böyle başaracaktır.
Türkiye Süper Liginde Pendiksporu şampiyon mu yapmak istiyorsunuz, bu çetin mücadeleye girişebilirsiniz veya ilk kez üç büyüklerden birine Şampiyonlar Ligi kupası mı kazandırmak istiyorsunuz? Bunu da yapabilirsiniz
Football Manager 2012'nin çekirdek oynanışına dokunulmamış, bunda hiç şüphe yok. Eğer seriye yabancıysanız, hemen ufak bir özet geçelim sizlere. Football Manager veya diğer çoğu futbol menajerlik oyun serilerinde olduğu onlarca lisanslı lig arasından bir takım seçersiniz ve en aşağıdan en yükseğe doğru bu takımınızı dünyanın en iyisi hâline getirmek için çabalarsınız. Türkiye Süper Liginde Pendiksporu şampiyon mu yapmak istiyorsunuz, bu çetin mücadeleye girişebilirsiniz veya ilk kez üç büyüklerden birine Şampiyonlar Ligi kupası mı kazandırmak istiyorsunuz? Bunu da yapabilirsiniz veya İngiltere alt liglerinden bir takım dikkatinizi çekmiştir hep belki de. Seçin onu ve Premier Lig devlerinin kabusu yapıverin! Menajerlik koltuğunda oturduğunuz için Football Manager'da bir futbol takımına saha içi veya saha dışı edilebilecek tüm müdahaleler sizin kontrolünüz altında.

Maç öncesi taktiklerinizi iyi ayarlayın!

Bundan önceki Football Manager oyunlarında da gördüğümüz çoğu özellik, FM 2012'de de bulunuyor. Oyunumuzda personel kiralamak veya yıldızı parlayacak gençleri tespit edecek ajanları çevreye yollamak gibi temel Football Manager özellikleri aynen duruyor. Zaten bunlar oyunun olmazsa olmazları. Devam eden bir maçta performansını beğenmediğiniz bir oyuncunuza bağırarak fırça atın veya istediklerinizi yerine getirmeyen bu oyuncuyu rakip takıma acımadan satıverin. Dediğim gibi Football Manager deneyimi fazlasıyla burada bulunuyor. Sports Interactive Football Manager 2012'de birçok ufak değişiklik yapmış ve bunların neredeyse hepsinin iyi yönde uygulandığı söylenebilir. Sports Interactive, halkın sesine kulak vermiş ve gerekli ayarlamaları eleştirilere ve önerilere göre yapmış. Genel olarak oyunun çoğu aynı görünüyor. FM 2012'de tasarlanan yeni bir skin sayesinde daha fazla bilgi tek bir ekrana sığdırılabiliyor. Özellikle daha yüksek çözünürlük destekleyen PC'ler için bunun büyük bir avantaj olduğunu söyleyebilirim. Ana ekranınızı özelleştirme seçeneği Sports Interactive tarafından yıllar öncesinden sunulan bir yenilikti fakat yapımcılar bu sefer daha fazla bilginin bu önemli ekrana sığdırılabilmesini başarmışlar ve ortaya daha detaylı ve hoş bir şeyler çıkmış.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 04 Şubat 2012, 21:04   #2
Çevrimiçi
~ BLaCK_and_WHiTe ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Football Manager 2012




Çok profesyonel bir oyun olmuş sürekli oynuyorum, öncekiler bu oyuna göre son derece basit.

__________________
BLaCK_and_WHiTe is now known as SNOOPY
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2012, football, manager


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Football Manager 2012 demosu hazır! dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 1 09 Ekim 2011 12:26
Football Manager 2006 Arıyorum :s Appiah Bilgisayar Oyunları 1 31 Aralık 2008 18:44