IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Mart 2012, 18:47   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Lego Star Wars III: The Clone Wars




LEGO ----- oyunlarının tarihi 97 yıllarına kadar giderken bu enteresan seri altın yıllarını Travellers Tales adı altında yaşamaya başlamıştı. Traveler's Tales ilk olarak LEGO Star Wars: The ----- Game oyunu çıkarak oyunseverlerin nabzını yoklamıştı. Daha sonra Batman, Indiana Jones, Harry Potter vs farklı sürümler ile devam eden Lego serisi gittikçe daha da ilginç bir hâl almaya başardı. İlk başta "Hadi canım, ne kadar zevkli olabilir ki?" derken şimdi yoğun bir hayran kitlesini peşinde sürüklemeyi başaran Lego The ----- Game serisi şimdi de Lego Star Wars III: The Clone Wars ile oyuncuları yeniden kendine çekmeye çalışacak. Bakalım seri hangi yöne doğru ilerliyor, bu oyun ile bunu daha iyi anlayabileceğiz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Star Wars müdavimleri, hemen buraya!

LEGO Star Wars III: The Clone Wars, Star Wars II: Attack of the Clones ve animasyon serisi The Clone Wars'un ilk 2 sezonunu konu alıyor. Oyunumuzu açtığımızda kendimizi 'Geonosian' infaz arenasından kaçarken bulacağız, oldukça keyifli sahnelerle dolu olan bu kısımdan sonra Anakin Skywalker'ın gemisi Resolute'da kendinizi bulacaksınız. Buradan itibaren hikaye görevlerine başlama imkanını yakalıyorsunuz.
LEGO Star Wars III'ün serinin kökenine sadık kaldığını görüyoruz. Oynanış dinamiklerinde çok büyük farklılıklar yok, oyunun eğlenceli mizahi yönünün de yerinde olduğunu görmek çok güzel. Yüzünüzde tebessüm oluşturacak parodiler yine karşınızda. Gücün iyi ve kötü taraflarının epik savaşına bambaşka bakış açısı getiren oyunumuzun hikayesinden en çok animasyon serisini takip edenler keyif alacaklardır. Konuyu bilmeyenler ise kendilerini kafalarını kaşırken bulabilirler. Ama bu karmaşanın arasında bile oldukça eğlenceli vakit geçirip olan bitene güleceğinizden emin olabilirsiniz.
"Oyunun eğlendirici ve kendini oynatan yapısı sayesinde bölümleri tekrar tekrar oynayacaksınız."
Oyunda vaktinizin çoğunu farklı alanlarda koştururken veya oyundaki para yerine geçen 'stud'ları toplamak için önünüze geleni yıkarak harcayacaksınız. O kadar çok yıkılan obje var ki zamanınızın en büyük kısmı bunları yok ederken geçecek. Bu stud'lar ile daha sonra bir çok şeyin kilidini açabileceksiniz. Toplamda 114'ü bulan yeni karakterleri de bu kısımdan açabiliyorsunuz. Daha sonra istediğiniz bir karakterle bitirdiğiniz görevleri tekrardan Free Play modu ile oynayabilirsiniz. Free Play modunun size getireceği avantajlar arasında en yüksek skorunuzu geçme fırsatı, minikit toplama ve daha fazla yeni karakterin kilidini açma şansı bulunuyır. Oyunun eğlendirici ve kendini oynatan yapısı sayesinde bölümleri tekrar tekrar oynayacaksınız.

Savaşların büyük çaplı olması genç oyuncuların kopmasına yol açabilir.

Geliştirilen grafikler bölümlerin harika görünmesine yol açmış. Bunlara bir de daha iyi ışıklandırmalar ekleyin. Böylelikle yeni oyunumuzdaki Star Wars galaksisi tam bir karnavala dönüyor. Lazerlerin ekranınızda rengarenk havai fişek tarzı görüntüler oluşturması, inanılmaz sayıdaki düşman android sayısı ve mükemmel animasyonlar. Star Wars evreninin Lego Star Wars III: The Clone Wars sürümüne yansımasına hayranlık duymanız içten değil. Oyunun animasyonları gerçekten özene bözene yaratılmış. Anakin'in lightsaber'ını sallayışı Windu veya Obi-Wan'ınkinden farklı. Burada Travelers Tales'in oyunun en ince noktasına dahi müdahale ettiğini görüyoruz. Oyunun görselliğine ve özgün yapısına her seferinde hayran duymamak elde değil.

Müzik ve ses konusunda aslında pek bir şey söylemeye gerek yok. Söz konusu bir Star Wars oyunu olunca ses efektlerin ve müziklerin klasik olacağını daha doğrusu öyle olması gerektiğini kabul etmeliyiz. İkisinin de oyuna başarılı aktarıldığını söylemeliyim. Seslendirmelerin Lego oyunlarında yeri olmadığı için bu noktayı hoş karşılamak gerekiyor. Ancak bu eksilik yön bilginizi kaybetmenize ve ipucu alamamanıza yol açabiliyor. Bunu eksi kategorisine koymak gerekiyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
clone, iii, lego, star, wars


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
LEGO Star Wars III: The Clone Wars KarakıZ Oyun Hileleri 0 13 Ocak 2012 14:59
LEGO Star Wars KarakıZ Oyun Hileleri 0 18 Ekim 2011 09:17
Lego star wars ii: The original trilogy KarakıZ Oyun Hileleri 0 17 Ekim 2011 18:24
Star Wars: The Clone Wars Republic Heroes - Ps2 MoSFeT Online Oyunlar 0 01 Temmuz 2010 22:57