IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Kasım 2013, 10:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
2013 en iyi oyunlar listesi (PC, XBOX, PlayStation, PS3)




2013 yılı bitmeden en iyi oyunları sizler için biraraya getirelim istedik. 2013 yılının ilk yarısında en çok oynanan oyunlar, en iyi oyunlar listemiz...

Bu yıl bitmeden karşımıza çıkacak en iyi PC, Xbox ve PlayStation oyunlarını bir araya getirdik...

Yakında piyasaya çıkacağı açıklanmış olan inanılmaz sayıda PC, Xbox ve PS3 oyunu var. Bu oyunların bazıları popüler oyunların devamı niteliğinde. Bazılarıysa sahneye çıkıp herkesi etkilemeye aday yeni isimler. Önümüzdeki aylarda karşımıza çıkacak en iyi oyunları hazırladığımız galeride bir araya getirdik. Listemizde, devasa açık dünyalarda geçen vahşi macera oyunlarından destansı MMORPG'lere, inanılmaz taktik derinliği olan gerçek zamanlı stratejilerden kara mizaha dayalı bilim kurgu oyunlarına, her türden 25 oyun yer alıyor.

2013'ün ilk aylarında pek çok bomba oyunu deneme şansı bulduk: Crysis 3, Far Cry 3, BioShock Infinite, Tomb Raider... Ancak asıl eğlence önümüzdeki aylarda yaşanacak. Yılsonuna doğru hem yeni Xbox ile hem de PS4 ile tanışacağız. Bu arada yığınla yeni oyun piyasaya sürülecek: Grand Theft Auto 5, Watch_Dogs, Wasteland 2, Elder Scrolls Online... Assassin's Creed 4: Black Flag'de kara bayrağı çekip okyanuslara açılacak, Company of Heroes 2'de Kızıl Ordu'nun Rus ovalarından Berlin kapılarına dek süren taarruzuna tanıklık edeceğiz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Day Z
Şimdiden efsane olmuş bir ArmA 2 modu olan DayZ, bağımsızlığını ilan ediyor. Şu an piyasadaki en iyi çoklu oyunculu zombi oyunu olan DayZ, kendi başına bir oyun olarak nihayet karşımıza çıktığında çok daha iyi grafiklere, animasyonlara ve tamamen yenilenmiş bir eşya sistemine sahip olacak. Yapımcılar ayrıca içine girip araştırma yapabileceğimiz çok daha fazla bina olacağının da sözünü veriyorlar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Company of Heroes 2
Taktik oyun severlerin 2013'de yüzü gülecek çünkü efsane oyun Company of Heroes'un devamı geliyor. Serinin yeni oyununda Doğu Cephesi'nde Kızıl Ordu'ya kumanda edecek, Rus ovalarından Berlin kapılarına kadar çarpışacağız. Oyunun tamamen yenilenen grafik motoru sayesinde oyun alanındaki her şeye zarar verilebiliyor. Ayrıca hava durumundaki değişiklikler oyunun gidişatını etkiliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

XCOM
XCOM serisi gerçek bir klasiktir! 2012'de yeniden doğumuna tanıklık ettiğimiz oyun, yeni yılda çok farklı bir oyunla karşımıza çıkacak. Serinin ilk FPS oyunu olan XCOM'da, özel ajan William Carter rolünde dört kişilik bir ekibin başında uzaylı istilasına karşı dünyayı savunacağız. Oyunun "Battlescape" adı verilen modunda ekibimize emirler verebileceğiz. Uzaylı teknolojilerini ele geçirip yeni silahlar geliştirecek, saflarımıza yeni ajanlar katacağız. Yer altındaki karargâhımızdan dünya için verilen mücadeleye kumanda edeceğiz.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Dragon Age 3: Inquisition
İlk Dragon Age oyunu bir RPG klasiğiydi. Ancak serinin ikinci oyunu beklentileri karşılayamadı. Umudumuz BioWare'in dersini aldığı ve Dragon Age 3'de serinin hayranlarına kulak vereceği yönünde. Gelen ilk duyumlar ekibin Skyrim'deki gibi oyuncunun özgürce dolaşabildiği açık bir dünya üzerinde çalıştığını gösteriyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2013, en, iyi, listesî, oyunlar, pc, playstation, ps3, xbox


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Playstation 4 ve Xbox 720 ne zaman? Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 1 09 Haziran 2012 02:21
Avrupa'da En Çok Satılan Oyunlar Listesi dreamy Oyun Dünyasından Son Haberler 0 09 Kasım 2011 17:44
SONY, Playstation'ın yeni versiyon: PlayStation Portable Go (PSP Go) YapraK Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Eylül 2009 22:28