IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Aralık 2013, 20:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PlayStation 4 bombaları yolda




PlayStation 4'ün çıkış oyunları yeri göğü sallamamış olabilir, ama bakın sırada neler var!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

PlayStation 4 sonunda gerçeğe dönüştü. Şimdiye kadar çıkan PS4 oyunlarıysa o kadar ilgi çekici görünmüyor. Killzone: Shadow Fall veya Knack, PS4'ün gerçek potansiyelini tam anlamıyla kullanmıyorlar. Ancak 2014'ün başında bu durum değişebilir. İşte gözünüzü ayırmamanız gereken, önümüzdeki aylarda çıkacak PS4 oyunları.
Watch Dogs
2014'ün belki de en çok beklenen oyunu Watch Dogs, sessizce ilerlemeniz gereken bir aksiyon-macera oyunu. Açık dünyada istediğiniz yere ayak basmanıza olanak tanıyan oyunda seçkin bir hacker olan Aiden Pearce'ı yönetiyor, düşmanlarınızı hack'lemeye ve alt etmeye çalışıyorsunuz. Oyunun asıl potansiyeli ise diğer oyuncuları hack'lemeye çalıştığınız çoklu oyuncu modunda gizli. Hack'lenen oyuncunun, bunu kimin yaptığını bulup onu öldürerek veya kaçırarak verilerin indirilmesine engel olması gerekiyor.
Metal Gear Solid V - Ground Zeroes / The Phantom Pain
Metal Gear Solid'in son sürümü aslında iki bölümden oluşuyor: Ground Zeroes ve The Phantom Pain. İlk bölüm 1975'te geçiyor ve Phantom Pain'de, 9 sene sonra yaşanacak olaylara zemin hazırlıyor. MGS'nin ilk açık dünya sürümü olacak bu oyun, görevlere giderken farklı ulaşım modları kullanmanıza izin verdiği gibi, hikaye görevlerini istediğiniz sırada bitirmenize olanak tanıyacak.

Wolfenstein: The New Order, Diablo 3 ve Second Son
Wolfenstein: The New Order
Naziler İkinci Dünya Savaşını geleceğe dönük silahlar yardımıyla kazanmış olsa, dünya nasıl bir yer olurdu? Wolfenstein: The New Order'ın çılgın silahlarına, garip düşmanlarına ve bunların yanında bolca kan dökmeye hazırlıklı olun.
Diablo 3: Ultimate Evil Edition
Akisyon RPG'lerin dedesi sayılan oyun, PlayStation 4'e geliyor. Windows, PS3 ve Mac, Diablo 3'ün tadına bakmıştı. Ultimate Evil Edition ise konsol oyuncularına orijinal oyunun yanında Reaper of Souls genişleme paketini sunacak. Bolca düşman kafası uçurmaya hazırlıklı olun, bu sırada insanlığın ölüm meleği Malthael'in güçleri tarafından yok edilmemesine çok dikkat edin.
Infamous: Second Son
Selefindeki birçok öğeyi koruyan Infamous: Second Son'da grafiti sanatçısı Delsin Rowe, devlete karşı çıkıp dünyayı tekrar yaşanır hale getirmeye kararlı.

Daylight, Driveclub ve Carmageddon: Reincarnation
Daylight
Her yeni oyunda size yeni bir ortam, içerik ve çarpışmalar sunan Daylight, size çok farklı, korkunç, bir o kadar da yaratıcı bir oyun deneyimi yaşatmayı amaçlıyor ve bizce kaçırılmaması gereken bir yapım.
Driveclub
Driveclub'un en önemli özelliği, sosyal bir yarış oyunu olması. Kulüpler oluşturmanız, takımları yönetmeniz, diğer kulüplere katılmanız ve takımlar olarak karşı karşıya gelmeniz mümkün. Oyun, yarış oyunlarında yeni bir çağ başlatabilir.
Carmageddon: Reincarnation
Carmageddon, 90'ların en tartışmalı oyunlarından bir tanesiydi ve oyun, başarılı bir Kickstarter kampanyasının ardından geri dönmeyi başardı. Carmageddon: Reincarnation, ilk oyundaki deneyimi tekrar önümüze servis edecek. Yani ilk Carmageddon'un o eşsiz özgür yarış hissi geri dönüyor. Evet, yayaları ve inekleri ezmek, yine aynı puana denk gelecek.

__________________
Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
4, bombaları, playstation, yolda


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
SONY, Playstation'ın yeni versiyon: PlayStation Portable Go (PSP Go) YapraK Bilim Dünyasından Son Haberler 0 15 Eylül 2009 22:28