IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ocak 2015, 21:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
EXCAPE Gercek evden kacış oyunu!




EXCAPE Gerçek Evden Kaçış Oyunu

Boş zamanınızda bilgisayar oynamak, arkadaşlarınızla bowlinge gitmek, paintball oynamak gibi klasik grup aktivitelerinden sıkıldıysanız EXCAPE size daha önce yaşamadığınız bir deneyim sunuyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

NEDİR?

Bilgisayar oyunlarından gerçek hayata uyarlanan bu özgün etkinlik, özel olarak dekore edilmiş, içinde bulmacalar, değişik düzenekler, lazer labirentleri ve gizli geçitler gibi bir çok oyun mottosunu barındıran bir evde, oyun alanına girdiğiniz andan itibaren size ayrılan sürenin sonuna kadar sizi bambaşka bir dünyaya taşıyan eşsiz bir deneyimdir.

EXCAPE Gri Gölge isimli bir senaryoya ve Gizem-Aksiyon konseptli bir kurguya sahiptir. Hikaye; bir dedektifin fantastik bir kılıcı elde etmek adına bir suçluyu yakalaması ile içine düştüğü çıkmazı konu almaktadır. Evin dekoru, arka planda çalan müzik, bulunduğunuz ortamda yaratılan ambiyans sizi gerçek bir polisiye-gerilimin parçası haline getiriyor. Ayrıca oyuna direk etki eden boydan boya lazer döşeli koridorlar gibi özgün oyun enstrümanları ile 60 dakika boyunca sizi macera ve heyecan yüklü bir dünyaya davet ediyor.

NASIL OYNANIR?

İnternet sitesinden ayrıntıları inceledikten sonra rezervasyon yaptırarak oyun katılabilirsiniz. 2 yada 6 kişilik takımlar halinde oyun alanına girer ve size ayrılan 60 dakika içinde bulmacaları çözerek senaryonun sonuna ulaşmaya çalışırsınız. Eve girdiğiniz anda oyun başlar. Karşınıza çıkan bulmacaları çözerek, bulduğunuz eşyaları kullanarak, etrafınızı keşfederek odadan odaya geçer ve oyunu bitirmeye çalışırsınız. Time Out İstanbul dergisinin Türkiye'deki zorluk derecesi en yüksek evlerden biri seçtiği EXCAPE zekanızı ve el becerinizi kullanmayı gerektiren ve hafif fiziksel aktivite içeren benzersiz bir oyundur.

NEDEN KATILMALIYIM?

EXCAPE Oyunu içinde görsel zekanızı, araştırma ve dikkat yeteneğinizi, dikkat kabiliyetinizi, mantık kurma, takım ile beraber hareket etme ve zaman yönetimi gibi yetilerinizi uygulamalı olarak test etme ve bununla birlikte benzersiz bir eğlence imkanı sunar. Sevdiklerinizle unutamayacağınız bir macera yaşamak için diğer aktivitelere göre güçlü bir alternatiftir.

NEREDE?

EXCAPE İstanbul Beyoğlu'nda faaliyet göstermektedir. Rezervasyon ve iletişim bilgilerine internet adresi üzerinde ulaşabilirsiniz.

GÜVENLİ Mİ?

Oyun alanı içinde bulunan tüm odalar oyun operatörleri tarafından kameralar ile izlenmekte ve dinlenmektedir. İstediğiniz zaman oyunu sonlandırabilir veya zorlandığınız yerde operatörden ipucu isteyebilirsiniz.

Kaynak : shiftdelete

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
evden, excape, gercek, kaçış, oyunu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Altın Toplama Oyunu. Günün Flahs Oyunu alper198 Online Oyunlar 0 13 Mart 2014 13:20
Bugünün oyunu, Süper Bilardo Flash Oyunu alper198 Online Oyunlar 0 08 Mart 2014 12:41