IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Askin

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2018, 13:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cs Go Rank Atlama Yolları




Bu konuda CS GO da hızlı bir şekilde nasıl rütbe atlanacağını maddeler halinde açıklamaya çalıştık. Gün geçtikçe oyuncu sayısını arttıran CS GO, popülerliğini korumaya devam ediyor. Rütbe sisteminin tamamen nasıl işlediği açıklanmasa da büyük bir kısmı ortaya çıkmıştır. 18 tane rütbe bulunmakta birlikte maalesef ikişer ikişer yükselmek mümkün değil ama biz en hızlı çıkmanın püf noktalarını açıklayacağız, tabi bunları uygulamak size kalmış. Peki rütbe veya diğer bilinen İngilizce ismiyle rank atlamak bize ne gibi yararlar sağlayacak diyebilirsiniz. Bu avantajların bazılarını sizler için söyleyebilirim;

Ne kadar rütbeniz yükselirse o kadar Rus veletlerin takımınıza düşme oranı azalır. Bence bu büyük bir avantaj.
Düşük rütbelerde kalmak isteyenler olabilir çünkü daha fazla adam vurabiliyor veya başka bir deyişle takımını kolayca taşıyarak rahat bir oyun oynuyor ama bu yerinde saymak olur. Rütbeniz yükseldikçe karşılaştığınız oyuncuların aimleri, refleksleri ve taktiksel oyun anlayışları daha iyi oluyor bu şekilde de kendinizi geliştirmenize büyük bir katkıda bulunmuş olur.
Oyun arkadaşları arasındaki konumunuz yükseliyor. ”Ya bizim falancı Furkan’da Global olmuş adam oynuyor ya” gibi cümleler sizin için kurulabiliyor ve havanızı atabilirsiniz.
Başka bu şekilde maddeler sıralayabiliriz ama daha önce bu avantajlara ulaşmak için hızlı rank nasıl atlanacağını maddeler halinde söyleyelim.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



1.Rekabetçi diğer bir ismiyle ranked maça girmeden önce Oyunun temelini oluşturan aim ve sprayinizi geliştirmek için atölyedeki training haritalarında ısınalım ve kendimizi geliştirelim. En yararlı üç training mapi olan Aim Botz, Bot Aim V4C ve Aim Csgo2 Dark abone olup çalışabilirsiniz ve ardından ölüm maçı oynayın pratiklerinizi gerçek oyuncular üstünde uygulayın.

2.Dust2 hariç diğer belirlediğiniz haritalarda uzmanlaşın. Smoke ve flash taktiklerini öğrenip haritayı avucunuzun içi gibi öğrenin. Dust2 hariç bir haritayı seçmenizin nedeni ise çok popüler bir harita olduğu için tüm oyuncular tarafından iyi oynanmaktadır. Diğer haritalarda uzmanlaşmanız sizin için büyük bir avantaj sağlayacaktır.

3.Cs Go da takım oyunu çok önemlidir, oyunun temellerinde biri diyebiliriz. Bu yüzden takım içi iletişiminizin iyi olduğu, rütbe dağılımınız birbirinize yakın olan oyun arkadaşlarınızdan bir takım kurun. Arkadaşlarınızla beraber özel rush taktikleri çalışın. Birlikte girdiğiniz 3 5 maçtan sonra birbirinizin oyun anlayışını çözerek kazanma oranınızın artacağını göreceksiniz.

4.Önemli bir diğer konu ise raundlarda kazanılan EDO puanları. Bu puanların sayısını arttırmak için bombayı takım arkadaşlarınızdan isteyip her el siz kurun tabi bomba sizde olunca strese kapılmıyorsanız aynı zamanda bir elde birden fazla adam öldürmeye çalışın. Kazanılan EDO puanları ne kadar fazla olursa sizin rütbe yükselme oranınızı o kadar arttıracaktır.

5.Herkes tarafından bilinen en etkili unsur ise tabi ki kill sayısıdır. Her maç 30 40 kill sayısı alıp maçı kazanırsanız kısa sürede rütbe atlamama gibi bir ihtimaliniz yok. Fragtaki skorunuza EDO dan daha falza katkısı vardır. Rekabetçi maçı kaybediyor olsanız bile oyundaki ciddiyetini koruyup maçı takımınızda ilk sırada bitirmeye gayret edin çünkü rütbe düşmemeniz de size büyük ölçüde katkı sağlayacaktır.
1. maddede belirttiğimiz çalışmaları yaptıktan sonra hızlı rütbe

6.Maçın gidişatının takibi de önemli konulardandır. Kim kimi nerede öldürüyor orta alanda takımımdan biri var mı gibi soruların cevabı için minimap diğer bir ismiyle radarı az sıklıkla takip etmeyi alışkanlık haline getirin.
Gözlerinizin yorgun olduğu zaman daha genel olarak söylemek gerekirse kendinizi kötü hissettiğiniz vakitlerde rekabetçi maçlara girmekten kaçının çünkü refleksleriniz zayıflar ve iyi oynayamazsınız. Aynı şekilde kısıtlı zaman aralıklarında girmeyin kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Etrafınızda dikkatinizi dağıtacak televizyon benzeri şeylerin olmamasına önem gösterin.
Sayı olarak çok geride kaldığınız maçlarda yenilgi almamak için maçtan ayrılmak çözüm değil. Rütbe düşmenize engel olmaz ve her geçen ayrılmanızda ceza süreniz git gide uzayacaktır buda oyundan soğumanıza neden olacaktır.
Art arda maç kazanmak önemlidir ama unutmayın ki beraberlik aldığınız maçta bile rütbe atlayabilirsiniz. Karşı takımdaki oyuncuların rütbeleri sizden yüksek ve o maçı kazanırsanız rütbe atlama şansınız 2 kat artacaktır. Öyleyse hep yüksek rütbeli kişilerle beraber gireyim diyebilirsiniz ama bu size faydadan çok zararda getirebilir. Karşı oyuncular yüksek rütbeli olduğundan dolayı aimleri spreyleri sizden daha iyi olma ihtimali yüksek bu da sizin kill alma şansınızı azaltır takımınızın yenilmesine sebep olur ve böyle giderek oyundan soğuyabilirsiniz. Ama tabi önceden gelen bir tecrübeniz varsa Counter Strike 1.6 oyuncusu iseniz size yarar sağlayıp hızlı rütbe atlamanız kolaylaşır.
Size 10 maddede CS GO’da hızlı rütbe nasıl atlanacağını anlatmaya çalıştık. Bu rehberdeki tavsiyelere uyup sizin oyunda yükselmenize yardımcı olabildiysek ne mutlu bize çünkü CS GO’nun bilinçli oyunculara ihtiyacı var. Donanımızın yüksek fiyatlı markalardan oluşması sizi global elite yapmaz daha ucuz mouse klavye ile daha büyük başarılara imza atabilirsiniz bunu da unutmayın. Oyunla ilgili görüşlerinizi yorum olarak yapalir ve iletişim kısmındaki e-postadan bize ulaşabilirsiniz.

Alıntı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
csgo, rank, steam


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
HENDEK ATLAMA PySSyCaT Okul Öncesi Oyunlar 0 26 Şubat 2016 10:14
Atlama Horonu Liaaa Dans 0 15 Şubat 2012 14:33
Uçaktan Atlama. +18 Damqa Fıkra 0 27 Nisan 2008 19:02