IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Temmuz 2008, 18:56   #1
Kralice
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hauppauge ile tatildeyken de dizüstünüzde TV keyfi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için analog ve dijital TV alıcılarının üretiminde lider bir şirket olan Hauppauge, Türkiye’deki ürün portföyünü yepyeni bir ürün ile genişletiyor.

WinTV-HVR-1400, ücretsiz dijital ve analog TV kanallarını dizüstü bilgisayarlara taşıyor. WinTV-HVR-1400 ile kullanıcılar, tatildeyken de dizüstü bilgisayarlarında TV izlemenin keyfine varıyorlar. Aynı zamanda bir dijital video kayıt cihazı olan ürün, tatilde video kamerayla çekilen görüntülerin bilgisayara aktarılmasını da sağlıyor.
TV işlevselliğinin masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara taşınması alanında lider konumda bulunan Hauppauge, Türkiye’deki ürün portföyüne yeni bir ürün daha ekledi. Türk kullanıcıların beğenisine sunulan WinTV-HVR-1400*, ücretsiz yayın yapan dijital ve analog TV kanallarını dizüstü bilgisayarlara taşıyor. Kullanıcılar, WinTV-HVR-1400 ile tatildeyken de dizüstü bilgisayarlarında ister küçük ister tam ekran, TV izlemenin keyfine varıyorlar. Ayrıca görüntü durdurma ve kayıt işlevlerinden de yararlanabiliyorlar.
WinTV-HVR-1400 ile, dijital TV programları MPEG-2 kalitesinde, analog TV programları ise SoftPVR MPEG-2 kodlayıcı ile kayıt edilebiliyor; TV kayıtları yeniden izlenebiliyor. Hem dijital hem de analog TV kanallarının izlenebildiği bölgelerde, ikisi arasında tek tuşla geçiş yapılabiliyor.

Dijital video kayıt cihazınız hazır!

Ürün, içerdiği dijital TV alıcısı ile mükemmel bir dijital video kalitesi sunuyor; kanal adlarını otomatik olarak belirleyerek, TV programlarını dizüstü bilgisayarınıza aynı kalitede kaydetmenize olanak tanıyor. Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü ile yeni WinTV uygulaması; kaydetme, durdurma ve izleme işlevleri için yeni bir görev çubuğu da içeriyor.
WinTV-HVR-1400, aynı zamanda bir dijital video kayıt cihazı olarak da dikkat çekiyor. Analog ya da dijital TV kanallarının yanı sıra, video ve video kayıt cihazlarından da kayıt yapılabiliyor. Bu özelliği sayesinde, tatilde video kamerayla çektiğiniz görüntüleri bilgisayarınıza aktarma olanağı tanıyor.
Tüm bunlara ilave olarak WinTV-Programlayıcı ile, kullanıcılar diledikleri yayınları bir defalık, günlük ya da haftalık olarak programlayabiliyorlar. Ayrıca dijital yayınlar için, TV programlarını izlemek ve kaydetmek amacıyla ücretsiz 7 günlük Elektronik Program Rehberi’nden (EPR) de yararlanabiliyorlar.

Hem taşıması hem kurulumu kolay

Kurulumu son derece kolay olan WinTV-HVR-1400, 54 mm ExpressCard kutusuyla sunuluyor; çantada ya da cepte rahatlıkla taşınabiliyor. TV izlemeye başlamak için WinTV-HVR-1400’ü dizüstü bilgisayarınızdaki ExpressCard/54 yuvasına takarak anten bağlantısını yapmanız yeterli oluyor. Ürünü, dilerseniz dizüstü bilgisayarınızın ExpressCard yuvasında bırakabiliyor ya da TV izlemek istediğinizde takabiliyorsunuz. Ürün, video kaynaklarından kayıt için ilave audio/video giriş kablosuyla birlikte sunuluyor.

Global bir lider

Hauppauge, iştiraki Hauppauge Computer Works aracılığıyla TV işlevselliğinin masaüstü ve dizüstü bilgisayarlara taşınması alanında 1992 yılından beri lider konumda bulunuyor. Hauppauge ürünleri, kullanıcıların kişisel bilgisayarları üzerinden televizyon izlemelerine, izledikleri görüntüleri kaydetmelerine, dijital video düzenlemeye ve video konferansa olanak tanıyor. Hauppauge ürünlerinden WinTV TV kartı, perakende pazarında lider konumda bulunuyor.
Çok yönlü büyüme stratejisi kapsamında yönünü gelişmekte olan pazarlara çeviren Hauppauge, Amerika, Avrupa ve Asya’daki faaliyetlerinin yanı sıra, kısa bir süre önce Türkiye pazarına girdi. Hauppauge, ürünlerinin tüketicilere etkin bir şekilde ulaşmasını sağlayarak pazarda lider konuma gelmeyi hedefliyor.
* Vista Media Center ile uyumludur.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dizüstünüzde, hauppauge, ile, keyfi, tatildeyken


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Wii Keyfi PC'de Heidi Oyun Dünyasından Son Haberler 0 27 Haziran 2008 11:36