IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2008, 23:08   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Her yer elinizin altında!






Pioneer’ın AVIC-F900BT modeli, tüketici elektroniğinin en önemli ödülü olan EISA’nın (The European Imaging and Sound Association) sahibi oldu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


EISA ödülleri 18 Avrupa ülkesinin en etkili 49 teknoloji editörünün oluşturduğu bir kurul tarafından veriliyor. Kurul, “eksiksiz bir navigasyon, eğlence ve iletişim sistemi” olarak tanımladığı Pioneer AVIC-F900BT modelini ‘Avrupa’nın en iyi araç içi Navi-Medya Sistemi 2008-2009’ ödülüne layık gördü.
Pioneer navigasyon sistemleri en iyi yol arkadaşınız olacak
Plazma ve ev eğlence sistemlerindeki başarısı ile dünyanın lider şirketi Pioneer, yeni navigasyon ve multimedya sistemleri ile müşterilerini otomobillerinde de kendilerini özel hissettiriyor. NavGate AVIC-F900BT navigasyon sistemi 2GB’lık hafızasında tüm Avrupa haritasını; 33 ülke ve 8.4 milyon kilometre yol bilgisini, 1.5 milyon ilgi noktası ile 1000’den fazla 3 boyutlu yer işaretini, sesli yönlendirmeyi ve trafik mesaj servisini barındırıyor. GPS sinyalinin zayıf olduğu koşullarda ise akıllı teknolojiler ile doğru yönlendirmeyi sağlıyor. Kişileştirilmiş POI ve sürüş raporu için NavGate Feeds PC uygulaması ile tercih ettiğiniz adresleri, kendi kişisel müzik listenizi, telefon rehberinizi kaydederek özelleştirebilirsiniz.
Kapsamlı navigasyon özelliklerinin yanında NavGate AVIC-F900BT, güçlü işlemcisi ile geniş multimedya ve iletişim opsiyonları da sunuyor. Entegre DVD oynatıcı, navigasyon sırasında dahi, DivX, MP3 ve WMA içeren DVD ve CD leriniz için hazır. SD kart ve USB cihazınızdan MPEG4 gibi sıkıştırılmış videolarınızı izleyebilir veya iPodunuz üzerinden ses ve video arşivinizin tadını çıkarabilirsiniz. Tüm ses Pioneer’ın üstün nitelikli 4x50W MOSFET amplifikatörü tarafından güçlendirilerek aracın hoparlörlerinden veriliyor.
NavGate AVIC-F900BT’nin geniş kapsamlı bağlantı seçenekleri bir arka kamera bağlantısını destekleyerek park işlemini son derece kolaylaştırıyor. Parrot Bluetooth® kablosuz telefon ile güvenli bir sürüş sunmanın yanı sıra farklı telefonlardan 300’e kadar bağlantıyı saklayabiliyor, yönetiyor ve arama yapabiliyor. NavGate AVIC F900BT’nin kullanım kolaylığı sağlayan şık, ileri teknoloji ürünü 5.8 inç’lik VGA dokunmatik ekranı ile çok kolay bir şekilde başlangıç ekranı, harita ve butonların rengini değiştirilebilip, seyahat bilgileri kaydedilebiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
altında, elinizin, yer


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Omnistat ile her şey elinizin altında! Deep Cep Telefonu İşletim Sistemi 0 06 Kasım 2014 01:13
Fondöteni asla elinizin tersinde denemeyin Sır Makyajın Püf Noktaları 0 18 Ağustos 2013 19:57
Dünya Elinizin Altinda Radius Esrarengiz Olaylar 0 24 Mayıs 2010 07:26