IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2008, 13:21   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dakikada 30 sayfa!






Canon, küçük ölçekli şirketler, iş grupları ve bireysel kullanıcılar için tasarladığı yeni A3 masaüstü renkli yazıcılarını piyasaya sundu.






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Canon LPB5970 ve LBP5975 A3 renkli masaüstü yazıcıları, tasarım ve pazarlama sektörleri dahil A3 baskıyı gerektiren tüm sektörler için tasarlandı.
Dört drum teknolojisine sahip LBP5970 ve LBP5975, dakikada 30 sayfa renkli, 32 sayfa siyah beyaz yüksek kalitede baskı üretebiliyor. Sahip oldukları baskılama özelliklerinin yanısıra sayaç özelliği, baskı görüntüleme imkanı ve zımbalama özellikli sonlandırma seçenekleri ile yeni yazıcılar, Canon müşterilerine işlerinde üretkenlik sağlıyor.
Cihazlar, firmanın Bilgi Teknolojileri ağına kolaylıkla network yazıcı olarak eklenebiliyor. LBP5970 ve LBP5975, kablosuz LAN özelliği sayesinde şirket ağına bağlanabiliyor ve şirket içinde herhangi bir yere konumlandırılabiliyor. Baskıların güvenliği için, geliştirilmiş güvenlik özellikleri ile tüm baskı işleri ve yazıcının hard disk’i istenildiği takdirde şifrelendirilebiliyor.
Standart olarak tek kaset ve elle besleme ünitesine sahip olan LBP’ler istenildiği takdirde ek kağıt kasetleri ile kağıt kapasitesi arttırılabiliyor. 0sn’lik ısınma süresi ile bekleme modundan baskılamaya geçerken hem düşük enerji tüketimini hemde hızlı üretkenliği kullanıcılarına sunuyor. 1200x1200dpi’ lik baskılama çözünürlüğü ile prova baskılarınız için en kaliteli çıktıları sağlıyor.
Canon Avrupa Pazarlama Müdürü Paul Rowntree, “Şu anki ekonomik düzende şirketler, her nerede ve nasıl olursa olsun mümkün olduğunca tasarruf etmeyi düşünüyorlar. Yeni LBP5970 ve LBP5975 yazıcılarımız da üretkenlikleri ile firmalara rekabetçi avantajlar sunuyor” dedi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dakikada, sayfa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dakikada Bir Sayfa Nasıl Okunur? Ein Merak Ettikleriniz 0 13 Şubat 2012 11:41
SohbetLisin.Com Sohbet Odası 2.Sayfa Sohbet Odaları 5.Sayfa PR2 LİNK DEĞİŞİMİ alperyesiltas Link değişimi 3 26 Ocak 2011 01:04