IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Eylül 2009, 19:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yeni Ticari Bilgisayar Platformu




AMD, küçük ve orta ölçekli işletmeler, büyük kuruluşlar ve kamu kurumları için tasarlanan yeni AMD Business Class masaüstü teknolojisini duyurdu.
AMD Business Class teknolojisinin bir parçası olarak sunulan yeni 2009 AMD Business Class Masaüstü Platformu, en yeni AMD mikroişlemcileri, yonga setleri ve ekran kartlarının yararlarını kurumsal kullanıcılara sunuyor.
AMD Phenom II ve AMD Athlon II 45nm işlemciler, AMD 7 Serisi yonga setleri ve ATI Radeon HD 4000 serisi ekran kartlarıyla kurulan platformları içeren AMD Business Class teknolojisi, üstün değerin yanı sıra gelişmiş görsel özellikler ve temel yönetim, güvenlik ve sanallaştırma özellikleri için destek barındırıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
AMD Business Class teknolojisi şu anda HP Compaq 6005 Pro Business PC üzerinde satışta bulunuyor.

AMD Business Class teknolojisi, belirli mikroişlemcilerde 24 ay sistem ömrü, AMD Sanallaştırma (AMD-V™) teknolojisi ve Sistem Donanımı İçin Masaüstü ve Mobil Mimari (DASH) 1.1 ile kuşak dışı yönetilebilirlik ve TPM 1.2 ile güvenlik gibi endüstri standartlarını desteklemesi sayesinde, disk görüntüsü değişimlerini azaltmak üzere tasarlandı.
Bu teknoloji, masaüstü bilgisayarlarda AMD DAS 1.0 özelliğini sunuyor. AMD DAS, müşterileri tek ve şirkete özel bir teknolojiye hapsetmeyen, sanallaştırma ve standart esaslı temel yönetim ve güvenlik imkanları sunan bir teknoloji paketi.
Windows Vista veya Windows 7 desteği ile birlikte birden çok monitörü çalıştıran AMD Business Class teknolojisi, enerji tasarruflu özellikleriyle kurumların karbon ayak izini küçültmesine, işlemcilerin enerji tüketiminin azalmasına ve enerji faturasının düşmesine yardımcı oluyor. Yeni masaüstü platformunda, sistem gürültüsünün azalması ve bilgisayar ömrünün uzaması için Cool'n'Quiet 2.0 teknolojisi bulunuyor.


Kaynak : Shiftdelete

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bilgisayar, platformu, ticari, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Bilgisayar toplamak isteyenler yada yeni bilgisayar almak isteyenler BehroozWolf Bilgisayar Donanımı 7 23 Nisan 2008 20:08
Yeni ticaret platformu Umut Aydın Genel Paylaşım 0 09 Ekim 2007 02:01