IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Eylül 2009, 16:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
PC Kullanmadan DVD Yazın




Sony, geliştirdiği yeni VRD-MC6 DVD kaydedici ile kullanıcıların çektikleri videoları veya dijital fotoğrafları DVD'ye aktarmayı son derece kolay bir hale getiriyor.
Yeni VRD-MC6, tüm Sony HDD(Hard Disk), DVD, DV ve 8mm modeller dahil olmak üzere neredeyse tüm marka ve model kameralardan DVD'ye aktarım yapabiliyor.
Kullanımı son derece kolay olan VRD-MC6, PC ya da CD yazma programı gerektirmiyor. VRD-MC6 herhangi bir Handycam'e doğrudan bağlandığında veya b yuvasına yerleştirildiğinde aygıttan gelen giriş sinyallerini otomatik olarak algılıyor. Modelin 2,7inç LCD ekranı da kullanım sırasında yapılan işlemlerin, görüntülerin ve resimlerin son derece net ve kolay bir şekilde takip edilmesini sağlıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MC6 her formattaki video kamerayla çalışabiliyor. HD Handycam kayıtlarından da DVD'ye yazma işlemi yapabiliyor ve bu videolar bir Blu-ray Disc oynatıcıda High Definition kalitesinde izlenebiliyor.

Yeni VRD-MC6 DVD kaydedici, sadece yeni eklenen içeriği aktaran Aşamalı Kayıt (Incremental Dubbing) özelliği ile aktarım yaparken zaman kazandırıyor. Özel bir tarihteki sahne veya herhangi bir çekim kopyalanmak istendiğinde, "Scene Selection", "Date Selection" ve "Playlist Dubbing" özellikleri yardımıyla sadece seçilen içerik DVD'ye aktarılıyor.
HDD ya da Memory Stick Handycam modellerindeki çekimler, kameranın 'Disc Burn' düğmesine ya da birlikte verilen Handycam Station'da bir düğmeye basılarak DVD'ye yazılıyor. VRD-MC6 Ayrıca, bağlanan DV ya da DVD Handycam'den tek bir dokunuşla içeriği yazan bir kayıt düğmesini de barındırıyor.
VRD-MC6 tüm dijital fotoğrafları diske arşivleme imkânı sunarak anıları ölümsüzleştiriyor. Kameranın ya da dijital fotoğraf makinesinin hafıza kartı medya girişine takıldığında fotoğrafları DVD'ye yazmak için geriye sadece basit ekran talimatlarını izlemek kalıyor. Ayrıca fotoğraflar USB aracılığı ile bağlanmış bir Hard Disk, DVD ya da Memory Stick Handycam'den diske yazmak için aktarılabiliyor. Fotoğrafların keyfini daha fazla yaşamak için müzikli DVD slayt gösterisi hazırlanabiliyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
dvd, kullanmadan, pc, yazin, yazın


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlaç kullanmadan yaşamak! Zen Kitap Tanıtımları 0 24 Mayıs 2013 20:13
Raw Kullanmadan Bot yekdose Anope 2 27 Temmuz 2012 16:32
Fullnamede boşluk kullanmadan Kay mIRC Scripting Sorunları 3 13 Haziran 2010 16:03