Çok hızlı büyüyen telefon piyasasına bir kullanıcı olarak ayak uydurmak zor. Ama bir üretici firmaysanız bir yıl hatta beş yıl sonraki stratejinizi belirlemelisiniz.
Samsung ve LD firmaları cep telefonu piyasasında oldukça hızlı ilerliyorlar. Piyasada ki modeller daha eskimeden yeni modeller çıkartarak kullanıcıların beğenisini kazanmaya çalışıyorlar.
Sanayi kaynaklarından gelen haberlerde bunu doğrular nitelikte.
Samsung ve LG firmaları 2009'un dördüncü çeyreği için fazlaca cep telefonu ekranı sipariş etmiş durumdalar. Bu durum dördüncü çeyrekte cep telefonu satışlarını patlayacağı yönünde de yorumlanabilir aslında.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Rakipler arasında kızışmalar devam ediyor. Çin'de faaliyet gösteren panel firması
Giantplus, eskiden beri Nokia markasına cep telefonu ekranı üretiyor. Ama son aldığımız bilgilere göre bu firma
Samsung ve LG'nin siparişlerine öncelik vermiş durumda. Son ekran sipariş rakamlarına baktığımızda Samsung ve LG, Nokia'nın önünde gözüküyor. Ama satış rakamları hala Nokia'dan yana.
Shiftdelete