IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25 Eylül 2009, 14:35   #1
Dilara
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
0 Watt PC!




Fujitsu'dan hem çevreci hem az enerji tüketen pc.

Kurumlara yaklaşık yüzde 60 enerji tasarrufu sağlayan 0-Watt PC’ler, artık istediğiniz an uyanıp çalıştıktan sonra arzu ettiğiniz dakika uykuya dalacak.

proGREEN Selection ailesine katılan 0-Watt PC’ler, enerji verimliliği ve çevre standartlarında sınıfının en iyisi kabul ediliyor.

Avrupa’nın lider BT altyapı sağlayıcısı olan Fujitsu, Dinamik BT Altyapıları vizyonu çerçevesinde kurumların enerji maliyetlerini azaltan çevre dostu teknolojiler sunmaya devam ediyor. Yeşil BT kavramı çerçevesinde Fujitsu’nun en son duyurduğu ürünler arasında, markanın proGREEN Selection ürün ailesine katılan 0-Watt PC de yer alıyor.

Bu yılki CeBIT Fuarı'nda tanıtılan yüksek enerji tasarrufu sağlayan 0-Watt PC, ESPRIMO E7935 0-Watt küçük kasalı (small form factor) ve ESPRIMO P7935 0-Watt kule (microtower) olmak üzere iki ayrı model olarak pazara sunuldu. Fujitsu’nun çevre duyarlılığını yansıtan ürünlerinden oluşan proGreen Selection ailesi, aynı zamanda kanal ortaklarına ve kullanıcılara enerji giderlerinden tasarruf etmelerini sağlayan akıllı çözümler sunuyor.

Enerji verimliliği ve çevre standartlarında sınıfının en iyisi

Fujitsu proGREEN Selection ailesinin tamamı, ENERGY STAR® 5.0, Nordic Swan ve Blue Angel gibi tüm ilgili çevre standartları ve Avrupa Birliği mevzuatı ile uyumlu ürünlerden oluşuyor. Hatta mevcut yasal gerekliliklerin üzerinde performans sergileyen bu ürünlerin çoğu, enerji verimliliği ve çevre standartlarında sınıfının en iyisi olarak kabul görüyor.

Yeni 0-Watt PC modelleri şirket PC'lerinin bakım, yönetim ve korunmasını sağlayan güvenlik ve yönetim özelliklerine sahip. Intel® vPro™ Teknolojisi'ni sunan 0-Watt PC’ler sayesinde BT yöneticileri, toplam sahip olma maliyetlerini ciddi oranda azaltacak.
Normal bir PC’den yüzde 60 oranında daha az enerji harcıyor

Bu yılın başlarında tanıtılan 0-Watt PC teknolojisi, bu kez Fujitsu'nun geliştirdiği çarpıcı bir yenilikle geliyor. Yeni teknoloji sayesinde 0-Watt PC’ler, kapalıyken veya uyku modunda hiç enerji harcamazken, istenirse önceden ayarlanan belli bir zaman aralığında yeniden çalışır hale gelebiliyor. Yazılım güncellemesi için PC'nin normal çalışma saatlerinin dışında, belirli saat dilimlerinde otomatik olarak uyanmasını sağlamak mümkün. Çalışma bitince cihaz tekrar 0-Watt stand-by modunda uykuya dalıyor.

0-Watt teknolojisine sahip bir PC, standart teknolojilere oranla yaklaşık yüzde 60 oranında daha fazla enerji tasarrufu sağlıyor. Özellikle çok sayıda PC’yi yönetmek zorunda olan kurumlar için elde edilen verimlilik kazancı Fujitsu 0-Watt PC sayesinde önemli oranda artıyor.
Hedef KOBİ’lerin çevreye duyarlılığını artırmak

Fujitsu’nun çevreye olan duyarlılığına dikkat çeken Fujitsu Technology Solutions Genel Müdürü Halit Zaim 0-Watt PC ile ilgili olarak sözlerine şöyle devam etti:
"proGREEN selection ailemize 0-Watt-PC'yi de ekleyerek, Fujitsu'nun Yeşil BT vizyonu ile tamamen uyumlu, çevre bilincine sahip ürün yelpazesi sunma hedefimizde önemli bir adım daha attık. Çevreye duyarlı ürünlerimizle Türkiye’nin bel kemiğini oluşturan, ülkemizi geleceğe taşıyan KOBİ'lerimizde farkındalık yaratabilmeyi arzu ediyoruz. Dolayısıyla, iş ortaklarımızdan özellikle müşterilerimize benimsediğimiz Çevreci BT'nin gelip geçici bir yaklaşım olmadığını anlatmasını isterken, onlara mümkün olan en iyi desteği sunmayı hedefliyoruz.”
veteknoloji

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
0, pc, watt


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sahibinden satılık 3500 watt jenaratör Desmont Komedi ve Mizah 1 19 Ocak 2015 19:55
James Watt AftieL Bilim Adamları 0 10 Mayıs 2014 02:39