IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Bilim Dünyasından Son Haberler (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/)
-   -   Düşük Güç Tüketimi Hızlı Tarama (https://www.ircforumlari.net/bilim-dunyasindan-son-haberler/306959-dusuk-guc-tuketimi-hizli-tarama.html)

xLine 22 Aralık 2009 20:18

Düşük Güç Tüketimi Hızlı Tarama
 
Küçük ofisler ve ev kullanımnın ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanan Perfection V500 Office ve Perfection V600 Photo tarayıcıları, düşük güç tüketimi ile hızlı tarama özellikleriyle dikkat çekiyor.
Epson, küçük ofisler, ev kullanıcıları ve fotoğrafla uğraşanlara özel, en iyi sonucu alabilecekleri ve enerji tasarrufu sağlayan iki yeni tarayıcıyı piyasaya sundu: Epson Perfection V500 Office ve Epson Perfection V600 Photo, 6400dpi çözünürlüğe sahip bu yeni tarayıcılar, küçük bir ev ofisin ihtiyacı olan doküman, fotoğraf ve film reprodüksiyonu ihtiyaçlarının tümüne hizmet ediyor.
Geniş bir doküman besleyicisine sahip olan tarayıcılar, 30 sayfaya kadar otomatik besleme yapabiliyor. PDF formatında da çoklu sayfa taraması yapabilen ve otomatik olarak PDF dosyasına kaydedebilen bu cihazlar aynı zamanda, direkt olarak dijital arşive kayıt yapabiliyor. Bu da fotoğraf ve dokümanları saklayıp paylaşmada büyük bir kolaylık sağlıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
ReadyScan LED teknolojisi sayesinde, taramaya başlamak için cihazı açmanız yeterli.

V500 Office'de bulunan ReadyScan teknolojisi, cihazı açıldığı anda taramaya hazır hale getirip, ofis ortamında hiç zaman kaybettirmiyor. Şık tasarımı ile de dikkat çeken V500 Office, hız, yalınlık ve kaliteyi bir arada sunuyor. Cihaz, içinde bulunan Saydamlık Birimi (TPU) adı verilen mekanizması sayesinde, panoramik orta format filmlerde de kullanılabiliyor. 12 kare 35 mm film, 4 kare 35 mm slayt ya da 1 kare 6x12 cm orta format filmi bir defada tarayabilen cihaz, özellikle slayt ve imajların saklanmasında uygun özelliğinden dolayı tercih edilecek.
Epson Perfection V600 Photo ise, V500 Office'in sunduğu TPU ve tek tuşta kolaylık gibi özelliklerine ek olarak yine 35mm film şeritleri, slaytlar tarayıp saklayabiliyor ve 6x22 cm boyutundaki tam format panoramik filmlerle de çalışılmasını sağlıyor. V600 Photo, baskı için fotoğraf reprodüksiyonunun yanı sıra, önemli anı ve imajların saklanıp korunmasında da ideal çözümler sunuyor.
ENERGY STAR uyumlu olan cihazlar, Epson'un inovatif teknolojisi ReadyScan LED sayesinde, güç tüketimini en aza indiriyor. Söz konusu teknolojisi ile bekleme zamanına gerek bırakmayan Epson V500 Office ve V600 Photo'nun tarama hızları da bir önceki modellere göre 1,5 kat artış gösterdi.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net