IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2010, 04:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Veri Depolamada Yüksek Verimlilik




Dinamik BT Altyapıları vizyonu ile geleceğin veri merkezi altyapılarını kurumların hizmetine sunan Fujitsu veri depolama alanındaki teknolojilerine bir yenisini daha ekledi.
Veri yedeklemenin daha hızlı gerçekleştirilmesini sağlayan tekilleştirme teknolojileri günümüzün veri merkezlerinin tercih ettiği bir özellik olarak dikkat çekiyor. Özellikle kritik iş verilerinin yedeklenmesi için teyp ortamındaki yedeklemeye göre daha seri bir çözüm sunan disk tabanlı yedekleme stratejisi, aynı zamanda yaşamsal öneme sahip verilerin yer aldığı disklerin teyp ortamına aktarılması aşamasında da önemli bir işleve sahip.
Basit olarak saklanan dosyaların ortak format özelliklerini göz ardı ederek sadece değişen veriyi depolamaya yarayan tekilleştirme teknolojisi kurumlara iki açıdan önemli maliyet avantajları sunuyor.

%90 Oranında Tasarruf
Veri tekilleştirme teknolojisi, veri depolama ve yedekleme işlemlerinin ağ üzerindeki yükünü azaltırken; aynı zamanda, veri tabanlarının ve ilişkili diğer dosyaların (instance) tek bir yedekleme kopyasını oluşturarak mevcut disk alanından büyük ölçüde tasarruf etmeyi sağlıyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'nun ETERNUS CS tekilleştirme teknolojisi, kurumlara disk depolama alanından % 90'lara varan oranlarda tasarruf etme olanağı verirken, özellikle teyp ortamlarının yönetim maliyetlerinden de çarpıcı oranlarda tasarruf sağlamanın yolunu açıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ETERNUS CS'in yeni giriş seviyesi modeli ETERNUS CS800, orta ölçekteki kurumlar için ideal bir veri depolama ortamı sunuyor.

Sistem Yöneticilerinin Dostu
Sistem yöneticileri için birçok avantaja sahip olan ETERNUS CS800, uzak ofis entegrasyonu özelliği ile farklı yerlerde bulunan güvenli veri depolama ortamlarını tek bir yerden çok rahat yedekleyebiliyor. ETERNUS CS800 veri tekilleştirme özelliği ile replikasyon işlemlerinde bant genişliğinin kullanımını 20'de 1 gibi çarpıcı oranlarda azaltıyor.
Uzak ofislerdeki veri depolama ortamlarının yedeklenme işini başarıyla yapan bu cihaz, geniş alan bilgisayar ağının performansına bağlı olarak olağanüstü durum yönetimi kapsamında veri kurtarmaya ilişkin çeşitli senaryoların hayata geçirilmesini kolaylaştırıyor ([Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]).

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
depolamada, veri, verimlilik, yuksek, yüksek


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Depolamada dünya rekoru! Slipknot Bilgisayar Donanımı 0 19 Ağustos 2010 17:29
Depolamada Petabyte devri! Dilara Bilgisayar Donanımı 0 19 Mart 2009 21:29
Veri depolamada büyük adım Kralice Bilgisayar Donanımı 0 18 Mart 2009 19:41