IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Temmuz 2007, 10:18   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ilginç icatlar-2




Çanta-Bisiklet >>Gerçekten yaptılar!<<


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresinden nasıl bir şey olduğuna bakma şansına sahipsiniz.

Önümüzdeki birkaç ay içinde 400$ fiyatla satışa sunulacak olan bu Çanta-Bisiklet şimdiden en ilginç dizayn kategorisinde birinciliği almaya en yakın olan aday

Her şeyi tek kumanda ile kontrol edin!

Televizyonun,DVD oynatıcısının,müzik setinin uzaktan kumandalarını artık karıştırır hale geldik.Ama tabii ki bunun da artık bir çözümü var!

Adam Sandler’ın ‘Click’ filmini hatırlarsınız.. Artık bizim de herşeyi tek kumanda ile kontrol edebilmemiz mümkün kılındı.

Chen Hung Ming‘in dizayn etmiş olduğu bu kitap biçimindeki kumandanın sayfa tarzında ayrılmış olan 3 bölümü var:Televizyonunuzun,DVD oynatıcınızın ve müzik setinizin kontrollerini bu ayrı 3 bölümden gerçekleştirebiliyorsunuz.Hepsi tek kumanda ile
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Konsepti düşünürseniz bu bir ilk değil;ama dizayn yepyeni,farklı ve özgün.

Her şeyi elinizdeki tek kumanda ile uzaktan kontrol edebilmek kulağa çok cazip gelmedi mi?


Audiovox Express EZ XM radyo


Audiovox Express EZ XM radyoyu, Expressr‘ın küçüğü olarak düşünebilirsiniz.Fakat Expressr‘dan daha ucuz,daha küçük ve daha sevimli

Kolay kullanımı,geniş ekranı ile dikkat çeken bu radyonun 3 tuşu ve herşeyi kontrol edebildiğiniz yuvarlak bir butonu var.

Haziran ayında piyasaya çıkacak olan bu ürün 70$’a satışa sunulacak.

Masaj Terliği



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kumandası ile 2 farklı masaj modundan istediğinizi seçebileceğiniz ve üzerinde çok sevimli iki domuz olan bu masaj terliği ile bir masaj keyfi yaşamaya ne dersiniz?

Çocukların ilgi odağı haline gelen bu masaj terliği,şeker pembesi rengiyle özellikle bayanların dikkatini de çekiyor.

İstediğiniz zaman çamaşır makinesinde yıkayabileceğiniz bu şeker ötesi şey 24.99$’a satılıyor.

Hem pratik,hem kullanışlı,hem de çok tatlıııı


Köpek & kediler için “Kulak Termometresi”



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Evde kedi ve köpek besleyenler çok iyi bilirler ki onlarla veterinere gitmek büyük bir sorundur.Veteriner öncelikle dostunuzun vücut sıcaklığını öğrenmek ister,bunun için de termometreyi köpeğinizin/kedinizin kulağına sokar.Bu da minik dostunuz için pek de hoş bir durum olmasa gerek.

İşte bu çıkmazda ilgili sahiplerin ilgisini çekecek ve mutlaka almak isteyecekleri bi ürün var: Kulak Termometresi

Minik dostunuz için özel olarak tasarlanmış ve onun vücut sıcaklığını ölçmek için sadece 1 saniyeye ihtiyaç duyan bu alet sadece 40$.

“Swann” ile cep telefonunuzu gizli kameraya çevirin!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


“Swann” ile önceden istenilen yerlere yerleştirilen kameralardan alınan görüntüler cep telefonunuzun tıpkı bir video kamera gibi çalışmasını sağlıyor.Veri yerde olası bir hareket olduğunda,durum cep telefonunuza SMS ile bildiriliyor.Bazıları ev ve işyerleri için güvenlik amacı ile Swann’i kullanırken,bazıları bebek monitörü olarak,bazıları ise sadece eğlence olsun diye Swann’i kullanıyor.

Paketin içinde 2 tane CCTV gece/gündüz görüşlü kamera,bir PCI görüntü alıcı kart ve bir tane de görüntü alıcı kameraya ait software Cd var.

Görüntü alıcı kamera 4 tane CCTV kameraya bağlanabiliyor.Görüntü alıcı kameraya ait software ile USB kameraların ve kontrol kameraların internet üzerinden yönetilmesi sağlanıyor.

Kameralardan herhangi birinde bir hareket yakalanırsa bu durum 3G cep telefonunuza SMS,MMS,e-mail veya sesli uyarı olarak iletiliyor.

Görüntü alıcı kamera,programlama fonksiyonu da içeriyor.Bu sayade kullanıcılar otomatik kayıt veya görüntüleme sistemlerini ayarlayabiliyorlar.

Setin içinde bulunan 2 CCTV kamera gece/gündüz ve iç/dış mekanlara göre dizayn edilmiş olup,5 metreye kadar kızılötesi alana hakim oluyor.

Gündüz vakti renkli görüntüler alınabilirken,gece olduğunda siyah-beyaz moda geçiliyor.Bu sistem PAL ve NTSC ile uyumludur.

Bu sistemi sadece PC’niz ile kullanabilirsiniz;fakat 1.2 GHz CPU gücüne sahip ve 256 MB RAM’i olan bir makine de işinizi görecektir.

Gelişmiş bu video set,kablolu bir sistem olduğundan paketin içinde kameralar için 22 metre uzunluğunda kablolar bulunuyor.Eğer kullanıcılar PC’den görüntüleri izlemek istemezlerse o zaman alternatif olarak kameralar televizyona,monitöre veya bir VCR’a bağlanarak da görüntüler alınabiliyor.

“Swann” yakın bir gelecekte piyasaya 329$’a piyasaya çıkacak.


GooglePhone


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Google’ın çıkaracağı telefon düşündüğümüzden daha yakın bir tarihte piyasaya çıkacak gibi gözüküyor.GooglePhone’un raflarda olacağı tarihten,özelliklerine kadar her şey,herkes tarafından konuşuluyor ve piyasaya yeni çıkacak her telefon gibi GooglePhone ile ilgili de dedikodular var!..

İşte..Bu dedikodulara biraz kulak kabartacak olursak.. 3D özelliğe sahip olan GooglePhone;Gmail,Gtalk,Google Maps ve daha başka “G” ile başlayan ne varsa hepsine sahip!Fakat ne yazık ki bunlara GPS dahil değil-ki bence bir eksiklik;ama yine de dünyanın sonu değil..

GooglePhone’un Avrupa’da satışını ‘Orange’ başlatacak.Taiwan’daki üreticilerin verdikleri bilgiye göre ise 2007′nin sonunda ilk gönderimler yapılacak.Bu da demektir ki 2008′in başında uzuun bir sipariş listesi olacak


Milyon dolarlık LaPToP!

İngiliz asıllı “Luvaglio” dünyanın ilk,milyon dolarlık laptop’unu tanıttı.Daha tüm özellikleri açıklanmayan bu laptop’un 17″ lik LCD ekranı özel dizaynla canlı ve temiz görüntü veriyor hem de ekranın kendiliğinden temizlenme özelliği var.128 GB’lık Solid Space Disc ve Blue Ray sürücüsüne sahip.Bu laptop’u milyon dolarlık yapan özelliğe gelirsek..Laptop’un üzerinde çok nadir bulunan,renkli bir pırlanta var!(”Blood Diamond” filminden hatırlarsınız.)Bu pırlanta laptop’a yerleştirildiğinde power tuşu olma özelliğine sahip,aynı zamanda kişisel güvenlik sistemi de bu pırlanta sayesinde gerçekleştiriliyor.Söylenenlere göre bu eşsiz laptop 1.000.000$’ın üzerinde bir fiyatla satışa sunulacak!..


Oyunu gerçeğe taşımak isteyenlere…


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Uzun süreden beri beklenen “Novint Falcon” 18 Haziran 2007′de sınırlı üretimi ile satışa sunulacak. Bu ödüllü setin içinde sınırlı sayıda üretilen Novint Falcon, içerisinde 24 çeşit çok eğlenceli mini oyunlar bulunan ”Newton’s Monkey Business Game Pack” isimli oyun seti ve daha bir sürü sadece bu set için özel üretilmiş ürünler bulunuyor -ki bunlardan bir tanesi yeni “Feelin it Sports Pack” olarak adlandırdıkları özel spor paketi Bu paketin içinde ödüllü Novint Falcon setiyle birlikte sunulan ”Feelin it” markasıyla ilk defa kullanıcıya sunulacak olan dokunmayı olanaklı kılan Masa Tenisi,Basketbol,Golf,Bowling gibi oyunlar yer alıyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Novint Falcon bilgisayar oyunlarında 3D dokunma özelliğini getiriyor. Örneğin bir baseball oyunu oynadığınızda topu eldiveninizin içinde hissediyorsunuz. Hatta HalfLife 2′ye Haptics-Life moduyla yeni bir boyut kazandırdılar Artık oyuncular kontrolü tamamiyle kendi ellerine alacaklar; silahlarının gücünü,araçlarının hızını,düşman saldırılarını ve patlamaları hissedecekler! Bu bedava ekstra sürüme sahip olmak içinse ürünün satışa sunulacağı tarihten itibaren [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adresini ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Daha sonra eğer başka oyunları da denemek isterseniz Novint Falcon Online oyun servisinden 19.95$’a istediğiniz oyunu alabilirsiniz.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Novint Falcon setine sahip olduğunuzda aynı zamanda Falcon First Club’a ömür boyu üye oluyorsunuz. Böylelikle yeni haberlerden,indirimlerden ve diğer fırsatlardan haberdar oluyorsunuz.

Oyunu gerçeğe taşımak isteyenlere duyurulur!..


Yazıcıdan al e-mail’i
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


PC’nize ihtiyaç olmadan telefon hattınıza bağlanan bu yazıcı, telefonunuza gelen e-mailleri sizin için yazdırıyor ve belirli aralıklarla telefonunuza yeni e-mail gelmiş mi,gelmemiş mi diye de kontrol ediyor;eğer gelmişse onları da yazdırıyor. Sadece bilinen kişilerden gelen e-mailleri yazdırdığı için sayfalarca döküm alacağım diye endişe etmenize de gerek kalmıyor

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
icatlar2, ilginc


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
garip icatlar AftieL Esrarengiz Olaylar 0 12 Mayıs 2014 03:39
Tesadüfen bulunan icatlar Lucifer Merak Ettikleriniz 0 16 Ocak 2010 19:54
Dünya icatlar kronolojisi Lee Kültür ve Sanat 2 23 Ocak 2008 14:52
Son icatlar (: VaLerKa Komedi ve Mizah 1 10 Aralık 2007 21:01