IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Ağustos 2010, 09:17   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlgi çekici yeni depolama tasarımları




IFA 2010: Verbatim’in ilgi çekici yeni depolama tasarımları...


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Verbatim, en son depolama yeniliklerini Bu yıl 3- 8 Eylül tarihlerinde Berlin'de yapılacak IFA fuarında salon 118’deki 12 nolu standda sergileyecek.

• 100GB üç katmanlı Blu-ray medyaya ilk bakış,
• Mac kullanıcıları için USB 3,0 SuperSpeed taşınabilir sabit diskler
• Yeni MediaShare, tüketiciler için merkezi home network sabit disk depolama
• Clip-it USB Sürücü, red dot ödüllü USB Sürücü
• Netbook bilgisayarlar için Gigabyte yükseltme

Mac kullanıcıları için gösterişli USB 3.0 Super Speed Taşınabilir Sabit Diskler
Verbatim ilk defa Store 'n' Go Mac Taşınabilir Sabit Disklerin yeni serisini sergileyecek. Sürücüler özellikle Mac kullanıcıları için iki çeşit oluşturuldu: Biri USB 3,0 SuperSpeed arayüzü ve diğeri FW800 / USB 3.0 SuperSpeed combo birim. USB 3.0 SuperSpeed USB veri yolu hızları baz alındığında USB 2.0’dan on kata daha hızlı veri transfer hızı sağlar. Her İki ürün de Mac işletim sistemi için HFS+ formatında ve kapasiteleri 500GB (piyasada mevcut) ile 1TB (2010 Aralık’ta piyasada olacak) için. Şık, minimalist tasarım MacBook ile güzel bir uyum sağlayan siyah ve beyaz renklerde sunulmaktadır.

MediaShare ile merkezi home network depolama
Günümüzde bir çok evde birden fazla bilgisayar olması merkezi ev depolama sistemleri için bir ihtiyaç oluşturuyor. Yeni Verbatim MediaShare Home Network Server müzik, video ve fotoğraflar da dahil olmak üzere internet bağlantısı olan herhangi bir bilgisayar veya akıllı telefondan bu dosyalara uzaktan erişim imkanıyla kullanıcılara dosya paylaşımında kolaylık sağlar,. Ayrıca, otomatik yedekleme sayesinde dosyaları korur ve Sony Playstation® 3, Microsoft Xbox 360 veya diğer DNLA uyumlu cihazlar dahil olmak üzere çeşitli dijital cihazlar ile uyumludur.

Clip-it USB Sürücü’ye Red Dot ‘Best of the Best’ ödülü
Ödüllü Verbatim Clip-it USB Sürücü bir ataş gibi kullanılabilen ilk USB Sürücü özelliğini taşıyor. Arman Emami tarafından tasarlanan Clip-it, Red Dot ‘Best of the Best’ 2010 ödülüne layık görüldü. Canlı renklerden oluşan çeşitleri ve bir ataşın basit işlevleri ile flaş depolamayı birleştiren Verbatim'in Clip-it USB sürücüsü profesyonel ve kişisel kullanıcılar için mükemmel pratik çözümler sunuyor.

Netbook Depolama Yükseltme
Netbook bilgisayarlar doğal olarak küçük ve hafif olması gerekir bu nedenle çoğu sınırlı SSD depolama kapasitesine sahiptir. Verbatim'in yeni Netbook Depolama USB Sürüsü Ile, kullanıcılar netbookun ayak izi boyutunu artırmadan kolayca 8, 16 veya 32GB depolama alanı ekleyebilir. USB portun içindeki USB Sürücü prizler çok küçük bir boyutta olduğu için netbook içinde yarı kalıcı olarak bırakılabilir.

Profesyoneller için USB Sürücü Yenilikler
Bir kısım kullanıcıların gereksinimleri karşılamaya destek olacak çeşitli yeni Verbatim USB sürücüler ilk kez gösterilecek. İlk benimseyenler için USB 3.0 SuperSpeed USB Sürücü, USB 2.0'a oranla çok daha üstün hızlar sunan USB 3.0 teknolojisi kullanılan ilk USB sürücülerden biridir. Sürücü standart USB 2.0 portu ile geriye doğru uyumlu olduğu için kullanıcılar her ikisiyle de dünyanın en iyisine sahip olurlar.

Profesyoneller için (doktorlar, mühendisler, vergi danışmanları, mimarlar vd.) bilgi güvenliği son derece önemlidir. Verbatim yeni Secure 'n' Go Small Business Security Pack ile son nokta koruma ve veri şifreleme çözümünü birleştirerek tam bir kullanım kolaylığı sağlar. 256bit AES donanım şifreli USB sürücü,üzerine kaydedilen tüm verilerin güvenliğini %100 garanti altına alır Tümleşik son nokta koruma yazılımı sayesinde yalnızca onaylı kullanıcı bilgisayara yükleme yapabilir ve, bilgisayardaki verilere şifreli USB sürücüler ile erişim sağlayabilir. Hızlı kurulumu ve kolay kullanımıyla tam zamanlı IT yöneticisi olmayan ama verileri için sağlam bir güvenlik çözümü gerektiren kuruluşlar için idealdir.

Ayrıca sert metalik kutusu ile 30 MB/sn okuma hızlı ve 30 MB/sn yazma (200x) performansa sahip Verbatim'in yeni Executive USB Drive 2,0’ı sergilenecek. Kapasite aralığı 8GB ile 64GB olan Executive USB Sürücü en iyi kaliteyi ve performansı arayanlar için çok özel ve üst düzey bir cihazdır.

100GB Blu-ray
Verbatim standına uğrayan ziyaretçiler Verbatim'in yeni 100GB Blu-ray medyasını ilk kez görme şansına sahip olacaklar. Günümüzdeki Blu-ray disklerin tek katmanlıları 25GB, çift katmanlıları ise 50GB depolama kapasiteli olarak geliyor, 100GB diske ekstra kapasite sağlayan üçüncü bir depolama katmanı ekleniyor ve Verbatim bunları gelecek yıl satışa sunmayı planlıyor.

Hızlı ve kişiselleştirilmiş Blu-ray kayıt
Ayrıca, 6x yazma hızı ve etiketlenebilir veya kişiselleştirilebilir geniş yazdırılabilir yüzeyiyle 25GB depolama kapasitesi sunan Verbatim'in yeni Blu-ray BD-R diski de tanıtılacak. Kanıtlanmış MABL teknolojisi ile mükemmel kayıt kalitesi ve uzun dönem güvenilirlik garantisi sağlar. Yüksek çözünürlüklü filmlerin kaydı, yedekleme ve büyük miktarlardaki verinin on yıldan fazla arşivlenmesi için. Uygundur. 15 dakikadan az kayıt süresiyle iç halkaya kadar yazdırılabilir yüzeyi sayesinde tamamen mürekkep püskürtmeli baskı (22 - 117mm) 10’lu cd pakette ve yazdırılamayanlar ise 5’li cd pakettedir.

Verbatim’in depolama pazarındaki yükselişi ve umut verici görünümü
Verbatim EUMEA Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü Rüdiger Theobald: "Depolama teknolojisindeki yetkinliğimiz ile yakın zamanda Avrupa depolama pazarında üçüncü firma olduk. Bu yılki hedefimiz tüketiciye verilerini kolay ve güvenli bir şekilde yedekleme, arşivleme ve depolama konusunda akıllı ve yenilikçi çözümler sunmaya devam ederek bu başarının istikrarını sağlamaktır. Bu yılki IFA fuarında 100GB’lık Blu-ray medyayı, MediaShare Home Network Server’ı, ödüllü Clip-it USB Sürücü’yü ve önümüzdeki aylarda piyasaya gelecek olan daha birçok yeni ve heyecan verici ürünlerimizi tanıtacağız."diyor.

veteknoloji

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cekici, ilgi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Gelmiş Geçmiş En İlgi Çekici Perdeler Yapıldı Desmont Ev Dekorasyonu 0 06 Kasım 2014 19:17
Son Dönemin İlgi Çekici Cihazları SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 25 Eylül 2013 16:00
WD'den Yeni Harici Depolama Ürünleri xLine Bilim Dünyasından Son Haberler 0 02 Mart 2010 19:03