IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 03 Mayıs 2011, 12:43   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Yurtdışının kapısını TechFast 50 açıyor




Türkiye'nin en hızlı büyüyen teknoloji şirketlerini belirleyen Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı başlıyor. Bu yılki sloganı "Erişim, Büyüme, Etkileşim" olarak belirlenen programa 17 Haziran 2011 tarihine kadar başvuru yapılabilecek. Sıralamada yer alan şirketler bu yılın Ekim ayında açıklanacak. Yenilikçi stratejiler, sağlam yönetim uygulamaları ve pazar vizyonları ile en güçlü büyümeyi elde eden Türk teknoloji şirketleri Fast50 sıralamasında yer alacak.

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı'nın ülke ekonomisinin nabzını tutan önemli bir gösterge olduğunu ifade eden Deloitte Türkiye TMT Lideri ve Ortak Oktay Aktolun sözlerine şöyle devam etti:

"Bu sene 6. yılını dolduran Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı ile amacımız kamuoyunun ve iş dünyasının dikkatini yenilikçiliğe, Ar-Ge ve teknoloji geliştirmeye çekmek. Ayrıca program yardımıyla, kurumlarımıza ulusal ve uluslararası düzeyde marka bilinirliği yaratmayı ve yeni iş imkanları ile işbirlikleri için bir iletişim ağı oluşturmayı hedefliyoruz. Teknoloji şirketlerimiz, bu sene 6. yılını dolduran Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye Programı’nın işlerine sağladığı ölçülebilir katkıyı çok net görebiliyorlar. Fast50'de başarı kazanan firmaların, program sonrasında yabancı firmalarla ortaklık kurduğunu, uluslararası pazarlarda şube açtıklarını ve marka bilinirliğinde artış elde ettiklerini görüyoruz. Bu başarılar hepimizi gururlandırıyor ve geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor."

Programda önceki yıllarda yer alan firmalardan Ericom’un CEO’su İlker Aydın Fast50’nin büyümeleri için ivme kazandırdığını kaydederken sözlerine şöyle devam etti: “Ericom’un Teknoloji Fast50 2010 programında yer alması sonrası şirketimize yerli ve yabancı yatırımcılardan birçok talep geldi. 2011 yılı başında bir girişim sermayesi şirketi Ericom’a %25 ortak oldu ve 2011 yılının ikinci çeyreğinde İMKB’de halka arz için başvuru yapıldı. Deloitte Teknoloji Fast50 Programı’na katılımımız şirketimizin büyümesini sürdürecek yatırım sermayesi kaynaklarına ulaşmasında çok büyük etken oldu.”
Hitit Bilgisayar Hizmetleri CEO’su Nur Gökman ise programın kendileri için önemini şöyle vurguladı: “Deloitte Teknoloji Fast50 Programı piyasa bilinirliliğimizi arttırmakta, çözüm ortaklarımız, çalışanlarımız ve uluslararası sektördeki büyük oyuncular açısından cazibemize katkıda bulunmaktadır. Bu organizasyon ayrıca IT sektöründeki ulusal ve uluslararası trendi izleme açısından önemli bir gösterge niteliğindedir. Son 5 yıldır Deloitte Technology Fast50 programında yer almak, tüm ekibimiz için heyecan kaynağı olmuştur. Deloitte’un bu organizasyonunu “benchmark” ve hedef olarak kullandığımızı da ifade etmek isteriz.”
Geçtiğimiz yıllarda Türkiye ve EMEA Fast50/500 programlarında birinciliği yakalayan Biotekno firmasının CEO’su İlham Öney ise şu yorumda bulundu: “Şirketimizin hem Fast50 hem de Fast500’de birinciliğe layık görülmesi, performansımıza güç katarken çözüm ortaklarımız nezdinde de güven tazelememizi sağladı. Müşteri sayımızdaki oran hızla arttı. Başarımızın basındaki yoğun yansımaları sonucunda Türkiye ve yurtdışındaki yatırımcılardan ciddi teklifler almaya başladık.”
Türkiye Bilişim Derneği (TBD), Türkiye Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD), Türk Elektronik Sanayicileri Derneği (TESİD), Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) ve Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) işbirliğiyle gerçekleştirilen programda son beş yılda en fazla büyümeyi elde eden teknoloji şirketleri ödüllendirilecek. Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011'de başarılı olan firmalar Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde düzenlenen Deloitte Teknoloji Fast500 EMEA'ya aday olma fırsatını elde edecek.

Deloitte Teknoloji Fast50 Türkiye 2011 Programı kapsamında Big Stars ve Teknoloji Özel Ödülleri de sahiplerini bulacak. Big Stars kategorisinde 2010 mali yılı süresince gelirleri 50 milyon Euro ve üzeri olan teknoloji şirketleri son beş yıldaki büyüme hızlarına göre kendi aralarında değerlendirilecek. Kesintisiz olarak üç yıl Deloitte Teknoloji Fast50 programında yer alan firmalar arasında en hızlı büyüyen şirket ise geleneksel Teknoloji Özel Ödülü’nün sahibi olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
50, açıyor, kapısını, techfast, yurtdışının


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cennet Kapısını Açan Dua Violent Dualar 0 07 Kasım 2013 15:04