IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ekim 2011, 19:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İki kat fazla 3D!




ASUS, Almanya’daki CEBIT Fuarı’nda lanse ettiği, geliştirilmiş NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisine sahip 27” 3D LED ekrana sahip VG278H’yi satışa sundu.

NVIDIA’nın son model 3D LightBoost™ teknolojisi ile alışık olduğumuz 3D görüntüsüne nazaran iki kat daha canlı renkler üretiyor.

NVIDIA® 3D Vision™ 2 teknolojisine sahip ASUS VG278H monitör, 3D Görüntü kalitesinde en üst seviyeye çıkmanızı sağlıyor. 120Hz yenileme hızı, 2ms tepkime süresi ile ergonomik tasarımlı ve 3D’nin tüm özelliklerini sunan ASUS VG278H, NVIDIA® 3D Vision™ 2 ve 3D LightBoost™ teknolojisi ile yeni görsel deneyimler sunuyor…

2 milisaniye tepkime süresi ve 120Hz yenileme hızına sahip olan VG278H, pürüzsüz 3D görseller sunan bir monitör olarak göz dolduruyor.

Ergonomik tasarımı sayesinde, döndürme, eğim açısı ve yükseklik ayarlarının kolayca yapılabildiği VG278H, içinde kullanıcıların tercih ettiği görüş konumunu karşılayabilmek için açısı ayarlayabilir 3D vericisi mevcut.

En Yeni 3D Gözlük ile En İyi 3D Görüntü

Son model NVIDIA® 3D Vision™ teknolojisinin sunduğu 3D LightBoost™ ile fazla enerji tüketmeden iki kat 3D görüntü yoğunluğuna ulaşmak mümkün oluyor. Yeniden tasarlanmış NVIDIA shutter gözlük ile gelen VG278H, daha geniş bir görüş objektifi sunarken, rahat izlemeyi sağlayan siperliği de bulunuyor.

VG278H, web tabanlı ----- akışı da dahil olmak üzere bir çok eğlence seçeneğini (Blu-ray filmleri ve 550’den fazla popüler oyunları) 3D olarak görüntülenmesini sağlıyor. 3D Kızılötesi modu ile de en iyi 3D sinyali alımı yapılabiliyor.

Kusursuz Tepkime, Müthiş Hız

Trace Free II Teknolojisi ile 120Hz ekran yenileme hızı ve 2 saniye tepkime süresi sayesinde saniye başına düşen frame sayısı ikiye katlanarak canlı, pürüzsüz görseller ile gerçeklik yaşatan VG278H, sahip olduğu Dual-Side Teknolojisi ile oyun ve ----- oynatma sırasında 3D görselleri net olarak algılanmasını sağlıyor. Üstelik bunu gerçekleştirirken de gölgelenme ve parlak çizgi etkilerini düşüren elektrik kullanımı sürelerini de azaltıyor.

Ekranınız Kullanacağınız Amaca Göre Renkleniyor

Kullanım kolaylığını yine ön planda tutan ASUS, VG278H 3D’yi Photoshop’un “Gamma Adjustment” özelliği ile geliyor. En sık kullanılan 6 senaryo (Manzara, Gece Görüşü, Sinema, Oyun, sRGB ve standart mod) için ideal renk sunumu oluşturan VG278H, kullanıcının en rahat izleme pozisyonuna ulaşmak için tam ayarlanabilir standı bulunuyor. Ayarlanabilir bu stant sayesinde döndürme, eğme ve alçaltıp yükseltme ayarları kolayca yapılabiliyor.

3D’nin tüm özelliklerini destekleyen VG278H, PC bağlantısı aracılığıyla Dual-Link, DVI-D ve D-sub, Blu-ray disk tabanlı film ve oyun konsollarına HDMI 1.4 port aracılığıyla bağlanabiliyor.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
3d, fazla, kat, İki


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Çok Fazla.. Ocean Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 13 Temmuz 2008 22:52