IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Ocak 2012, 16:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5'i bir arada!




Panasonic, Samsung, SanDisk, Sony ve Toshiba yeni nesil güvenli bellek çözümleri için güçlerini birleştiriyor.

Bu işbirliğiyle akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanılan başta SD kartlar olmak üzere çeşitli flash bellek cihazlarının HD içerikleri ileri düzeyde korunacak.

Panasonic, Samsung, SanDisk, Sony ve Toshiba şirketleri, SD kartlar ve çeşitli depolama cihazlarının da dahil olduğu flash bellek kartları için yeni bir içerik güvenliği teknolojisi üzerinde işbirliği yapma anlaşmasına vardıklarını duyurdu. “Yeni Nesil Güvenli Bellek Girişimi” adı verilen anlaşma kapsamında bu beş şirket, tablet ve akıllı telefon gibi ileri düzey tüketici uygulamalarında kullanılan SD kartlar ve gömülü bellekler için HD kapasiteli güvenliğin lisanslamasına ve tanıtımına başlayacak.

Söz konusu içerik güvenliği çözümü HD içerikleri koruyabilmeye yetecek kadar dayanıklı olacak. Girişimin flash bellek ve açık anahtar altyapısına dayanan dayanıklı içerik koruma için geliştirilen benzersiz ID (tanımlama) teknolojisi gibi teknolojileri üzerinden yüksek seviyede bir içerik güvenliğinin sağlanması hedefleniyor.

Beş şirket bu teknolojinin HD ağ indirme, içerik yayınlama ve Blu-ray Disc içeriğinin dijital ortamda kopyalanması/kopyalama yönetimi gibi çeşitli HD içerik uygulamalarını mümkün kılacağına inanıyor. Kullanıcılar bu uygulamalar sayesinde Android tabanlı akıllı telefonlar ve tabletler, televizyonlar ve Blu-ray*4 ürünleri gibi çeşitli cihazlarda HD içeriğin keyfini yaşayabilecekler.

Bu işbirliğinin önümüzdeki yıl yeni güvenli bellek teknolojisinin lisanslamasının başlamasına önemli katkıda bulunacağını düşünülüyor. Şirketler bu teknolojiyi kullanan flash bellek ürünleri ve çeşitli gömülü flash bellek çözümlerinin 2012 yılında pazarda olmasını bekliyor.

Panasonic Teknolojiden Sorumlu Müdürü Yoshiyuki Miyabe konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Panasonic Blu-ray ve Blu-ray 3D teknoloji ve ürün geliştirmeleriyle, her zaman için en iyi deneyimi sunmaya çalışmaktadır. Yeni güvenli bellek çözümümüzle oturma odası deneyimi ve mobil deneyim arasında güçlü bir bağlantı oluşturma konusunda son derece heyecanlıyız. Artık tüketiciler başta filmler olmak üzere en çok sevdikleri içerikleri akıllı telefon ve tabletlerinden de izleyebilecekler.

Samsung Electronics Bellek Bölümü Başkan Yardımcısı Young-Hyun Jun ise şunları söyledi: “Samsung artık gelişmiş bir güvenlik çözümü geliştirmek için uygun bir zaman olduğuna inanıyor ve flash bellek çipleriyle uygulanabilirliği yüksek bir çözüm sunma fırsatını memnuniyetle karşılıyor. Samsung’un teknolojiyi mükemmelleştirme konusunda gösterdiği bağlılık yeni ileri düzey güvenlik çözümünü uygulayan yüksek performanslı NAND teknolojilerinin pazarda kendine yer bulmasıyla daha da ileri bir seviyeye taşınmış bulunuyor.”

SanDisk Stratejiden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Sumit Sadana: “Tüketiciler artık online ve offline içeriğin çoklu cihaz platformları arasında zahmetsizce tüketilebilmesi için hazır. SanDisk önemli içerikleri koruyan dayanıklı güvenlik teknolojileri ile yeni bir kullanım deneyimine olanak tanıyan bellek çözümlerini sunarak kendi inovasyon tarihinde yeni bir çığır açmak için sabırsızlanıyor” açıklamasını yaptı.

Sony CEO’su ve Başkan Yardımcısı Hiroshio Yoshioka şunları söyledi: “Bu girişim tarafından oluşturulan güvenlik çözümünün tüketicilere yüksek kaliteli deneyimi istedikleri zaman istedikleri yerde yaşayabilmelerine imkan vereceğini düşünüyoruz. Sony içerik oluşturma, dağıtma ve görüntü izletme alanında sunduğu ileri düzey teknolojilerle her zaman için insanlara büyüleyici deneyimler sunmuştur.”

Toshiba Bellek Bölümü, Yarı iletken ve Depolama Ürünleri Şirketi Başkan Yardımcısı Yasuo Naruke ise şu açıklamayı yaptı: “Bu teknoloji flash bellek uygulamalarına yeni bir kapı açacak. Bir flash bellek üreticisi olarak, flash bellek teknolojimizin HD içerikleri daha uygun ve heyecanlı deneyimlerle insanlara sunacak olmasından çok mutluyuz. İnsanları şaşırtacak yeniliklere imza atmak için geliştirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
5i, arada, bir


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
God of War '2'si 1 arada'! Slipknot Oyun Dünyasından Son Haberler 0 13 Mayıs 2010 14:47
Arada R var Dilaold Fıkra 4 11 Nisan 2010 20:07
3'ü Bir Arada qAriSmA Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 25 Mayıs 2008 23:22