IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2012, 23:45   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fiber internette dünya liderleri arasında!




Turkcell Superonline, AT&T, Verizon, France Telecom, NTT ile birlikte fiber internet yatırımlarıyla ''dünyaya liderlik eden operatörler'' arasında yer aldı.
Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, telekomünikasyon sektöründe Avrupa'nın en önemli pazar araştırması ve danışmanlık firmalarından IDATE ''Fiber internette dünyaya liderlik eden operatörler'' raporu yayınladı.

Raporda Türkiye ilk kez Turkcell Superonline ile en başarılı uygulamalar arasında yer aldı. Aralarında ABD, Fransa, Güney Kore, Hollanda, İsviçre, Japonya gibi gelişmiş ülkelerden dünya çapında büyük 10 operatörün yer aldığı rapora, Turkcell Superonline ile birlikte Türkiye de girmiş oldu.

Turkcell Superonline'ın Avrupa'da, hatta tüm dünya genelinde FTTH (eve kadar fiber) alanında kendini kabul ettirmiş önemli bir oyuncu olduğunun vurgulanan raporda, ''Turkcell Superonline, 2011 yılında sunmaya başladığı 1000 Mbps hızında fiber internetle Avrupa'da benzer ürünü sunan sayılı operatör arasına girdi'' denildi.

Raporda, Turkcell Superonline'ın avantajlı kampanyalarla sunduğu ''ultra hızlı fiber internet'' hizmetinin, markanın hızlı büyümesinde de önemli bir etken olduğu vurgulandı.

Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan, raporda dünyanın önde gelen operatörleri arasında yer aldıkları için Türkiye adına gurur duyduklarını belirterek, açıklamada şu görüşlere yer verdi:

''Turkcell Superonline'ın fiber yatırımlarının Türkiye'nin 2023 hedeflerine ulaşmasına bir adım daha yaklaştırdığına inanıyoruz. Yaptığımız 1,2 milyar lira yatırımla bugün 1 milyonu aşkın haneye 1000 Mbps hızında fiber interneti götürdük. Şirketimiz, Türkiye'yi dünyada bu hizmeti sunan ilk 5 ülke arasına soktu. Bu vizyona katkı sağlamaya devam edeceğiz.''

Erkan, 2012 yılında da yatırımlarına hız kesmeden devam ettiklerini ve dünya çapında 60'ın üzerinde operatörle ses ve veri hizmetlerinde işbirliği yaparak operatörlerin trafiğini taşıyan operatör haline geldiklerini kaydetti.

Avrupa'nın internet üssü olan Frankfurt, Londra, Amsterdam ve Sofya'ya fiberle direkt erişim anlaşmaları yaparak ''vizesiz internet'' dönemini başlattıklarını belirten Erkan, şunları kaydetti:

''Ortadoğu'nun kesintisiz en uzun karasal fiber internet altyapısı RCN'de (Regional Cable Network) ise vanayı 2012'nin ilk çeyreğinde açarak veri akışını başlatacağız. İpek Yolu'nu Fiber Yolu'na çevirmek vizyonuyla hayata geçirdiğimiz bu çalışmalarımızla öncelikli hedefimiz İstanbul'u dünyadaki altyapı ağının en önemli kilit noktalarından biri haline getirerek dünyanın internet üslerinden biri yapmak. Dünya devleriyle bir arada yer aldığımız bu raporu da şu ana kadar yaptığımız yatırımların ve çalışmaların ne kadar başarılı olduğunun en önemli göstergesi olarak değerlendiriyoruz.''

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arasında, dünya, fiber, internette, liderleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Tanrı ve Dünya liderleri Ruhadam Fıkra 0 25 Nisan 2010 23:03