IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2012, 23:56   #1
Çevrimdışı
~ IRCTR.Org ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sony'den yeni kulak içi kulaklık modelleri!




Sony, üstün ses kalitesi, hassasiyet, ses yalıtımı ve takma rahatlığı ile yeni kulak içi kulaklık modellerini ilk kez, dünyanın en önemli tüketici elektroniği fuarlarının başında gelen CES 2012’de tanıttı.

Sony, Balanced Armature (BA) teknolojisi, üstün kalite ürün yelpazesi ile müzik dinleme deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.
Ne istediğini bilen müzikseverler, Sony’nin sunduğu en yeni üst seviyesi kulak içi yelpazesi ile çok daha kaliteli bir müzik dinleme deneyimine kavuşuyor.
Yeni kulaklık serisi, geleneksel dinamik kulaklıklara kıyasla sürücü boyutlarını ciddi biçimde küçülten Sony’nin, yenilikçi Balanced Armature (BA) teknolojisine sahip ilk kulaklık serisi olma özelliğini de taşıyor. Bu gelişmiş yeni tasarım mükemmel ses kalitesi, yüksek hassasiyet ve gelişmiş ses yalıtımı da sunuyor. İlk defa, çok sayıda sürücünün tek bir kulaklıkta bir araya getirilmesi ile bugüne kadar görülmemiş düzeylerde ses şeffaflığı, detay ve müzikalite elde ediliyor.
Sony, Balanced Armature sürücü teknolojisi ile kulak içi kulaklıklarda çığır açıyor
Yeni kulaklık serisinin temelinde Sony tarafından özel olarak geliştirilen, yenilikçi Balanced Armature (BA) sürücü birimi yatıyor.
13,5 milimetrelik geleneksel dinamik sürücü biriminin dörtte birinden daha küçük boyutlarda olan Balanced Armature sürücüsü, son derece hafif ve kapalı bir ünite vasıtası ile müziği, tüm detayları ile net olarak duymanızı sağlıyor.
Geleneksel tam kapsamlı dinamik sürücülerin aksine, bireysel BA birimleri bas, orta seviye veya yüksek frekansların optimal şekilde çalınmasını sağlayacak şekilde “ayarlanabiliyor”. Dahası, BA sürücülerinin ufak boyutu, tıpkı farklı alçak frekans, yüksek frekans ve orta seviye frekans birimlerine sahip Hi-Fi hoparlörlerde olduğu gibi, birçok birimin tek bir kulaklıkta bir araya getirilebildiğini gösteriyor.
Kulaklığın kulak içine mükemmel şekilde oturmasını sağlamanın yanı sıra, küçük BA sürücüsünün Noise Blocking özelliği, kulaklığın içten ve dıştan ses yalıtımını da iyileştiriyor. Dinamik sürücü tasarımları ile kıyaslandığında, dışarıdan kulağa giren seslerin düzeyi azaltılarak, dış gürültünün neden olduğu dikkat dağılmasını minimuma indirgiyor ve dinleyiciye çok daha yoğun bir dinleme deneyimi sağlıyor. Ayrıca, kulaklıktan dışarıya sızan ses de azaltılarak civarda başka insanlar varken dinleyicinin dinleme mahremiyeti de korunmuş oluyor.
Sürücü birimleri, XBA-1modelinde çift katmanlı yuva içinde muhafaza ediliyor. Titreşim azaltıcı tasarım, istenmeyen tınıları keserek mükemmel derecede pürüzsüz üst/orta düzey ses üretimi sağlıyor.
XBA-1, in-ear kulaklıklar ile ter türlü müziği aynı kalitede dinleyin
İster caz, ister vokal, ister klasik, ister urban hayranı olun, Sony’nin in-ear kulaklıklarının müzik zevkiniz ile mükemmel bir uyum içinde olduğunu göreceksiniz.
XBA-1, tek tam kapsamlı Balance Armature sürücüsü ile, temiz, billur gibi seslere odaklanarak her türlü müzik kaynağını kusursuz biçimde kulağınıza ulaştırıyor.
Teknik özellikler

Özellikler
XBA-1
Sürücü birimi
Balanced Armature
Frekans
5 – 25.000Hz
Hassasiyet
108 dB/mW *1
Empedans
24 Ohm *2
Kablo tipi
OFC litz kablo / boyun askısı tipi
Kablo uzunluğu
1,2m
Fiş
Altın Kaplamalı L-biçimli Stereo Mini Fiş
Ağırlık
3g
Ek aksesuarlar
Hibrit silikon kulaklık başlıkları (SS/S/M/L) Gürültü yalıtımlı kulaklık başlıkları (S/M/L)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ici


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sony Ericsson'dan iki yeni cep telefonu Jady Cep Telefonlar 1 20 Eylül 2008 12:19
Sony'den yeni jenerasyon Kralice Bilgisayar Donanımı 0 20 Temmuz 2008 01:09